2009-03-31
 20:42:39

,

2009-03-31
 16:49:26

ooorka

det blev inget pluggande, jag typ dog i mammas säng och tittade på tv hela dagen ist. Nu är jag sjukt irriterad orkar inte förklara varför men så är det. Jag har världens knöl på sidan av huvudet som gör jätte ont, jag har ingen aning om vad jag har gjort, jag håller på att bli en knölval fan vet jag. jag slöddrade som fan idag när jag pratade i telefon hade så jävla ont, men aa. det är ju alltid trevligt att erfara nya saker. nämen seriöst är för irriterad för det här, haha.

- Sara
2009-03-31
 10:56:19

rubrik

joemn, nu ligger det till såhär. Jag är jätte hungrig!
Jag var i skolan idag, kom i tid! Gjorde ett nationellt engelskt prov som gick åt helvete, jag typ stammade och satt med dom bästa i min eng grupp så jag verkade ännu dåligare, men vadfan ofta jag pallar bry mig. :D är glad ändåå. Ska plugga idag, och det är inte lite plugg jag har att göra. ska försöka bli klar med engelskan först och främst för den är ganska lätt, men jävligt stor uppgift så det tar jag tag i, egentligen kanske jag borde göra SOn för jag ahr prov på den imrorgon men vadfan det får gå som det går. :)

Igår var jag i stan med jessica, ringde morfar & mormor och planerade inför påsken, ska dit torsdag el fredag och sen vara där över påsk, alltså nästa vecka. trevligt värre. men då har man ju ändå haft lov så dom sista dagarna är väl inte så farliga att tillbringa med familjen, jag drar med mig joakim dit. Sen pratade jag med mormor om i sommar och jag och jessica ska ut till mitt land och vara ensamma där i början v sommaren för sen får mormor semester så hon kommer vara där och vitsen var ju att vi skulle vara ensamna så aa :D ! Jessica vi ska till landet i sommar. hehe.

Nu ska jag ringa joakim och sen ska jag göra något och äta och sedan börjar pluggandet, suuck. ahja! trevlig vårdag!

- Sara
2009-03-30
 10:37:07

idag, hahaha imorgon

sitter här och pratar med hedda, fast nu typ bröts det. men a, jag är sjuk.. igen. eller fortfarande, det kommer och går lite.
Jag saknar jessica som fan. Har tittat på massa gamla bilder på henne och mig, haha en del vill jag fan lägga upp på facebook men då lär det bli krig mellan oss, haha. Ska träffa henne senare och åka till stan, okej det kankse inte är det bästa man kan göra när man har världens slemhosta och typ feber men jag  vill träffa henne. Bara jag inte smittar den lille. Eller aa lille och lille, hon är fan äldre än mig, men skitsamma räääh.
Nu ska jag typ duscha och prova mina nya byxor, är inte säker på om jag ska ha dom kvar. . . dom är en aning.. speciella, typ mörkblå/marinblå chinos, och jag fick kommentaren av pappas kompis att det såg ut som ett par arbetsbyxor haha så nu är jag liksom inne på den banan. Men vi ska se, ofta jag bryr mig om vad typ en tant säger, haha. hon är nog inte så haj på mode. Men innan jag gör ovanstående så ska jag läsa allas bloggar, tjoho!

- Sara
2009-03-29
 22:18:42

.

har bråttom måste sova och mamma är sur, ska ladda upp bilder på facebook också. Men dagen har varit riktigt trevligf och jag har köpt två par byxor och jag fick med mig en massa bilder från datan hemma hos papi. :) Godernatter

- Sara
2009-03-29
 13:01:00

planer

Happ, jessica är slut så det blir anagligen inget stan med henne, men hoppas hon känner sig bättre senare så att vi kan mötas. Jag tar med mig adam till stan ist, han svara inte i tel nu då han har säkert somnat om eller nått, fett trevligt. så nu sitter jag här helt klar och gör ingenting.. roligttttttttttt.
Ska till pappa sen, han har typ gäster, fett jobbigt. Hans typ gamla flickvän elisabeth är där och jag är jätte sur på henne för hon skaffade en ny kille med ett barn så hon dissade mig. hahahha alltså jag är ju inte sur nu, men när jag var liten blev jag jätte sårad och det sitter liksom kvar på något sätt. ahja, det blir väl trevligt. nu svarade adam på mitt sms så ska kila. puss!

- Sara
2009-03-28
 20:48:59

hemska jag

Ligger här i sängen och har ångest över att jag egentligen ska släcka ner allt nu men det är ju fan robinsson och jag laddar ner film som jag inte orkar avbryta. Känner mig jättehemsk. . . :(
Imorgon ska jag till stan med jessica och sedan ska jag till pappa och hjälpa honom med lite saker på den nya laptopen han köpt! tjoho, :):)
Men nu börjar robinsson igen så ska kila.
Var tänkt att jag skulle träffa jessica idag men hon kunde inte gå ut och jag hade en aning feber så jag var inte så taggad. oh men nu har det börjat ordentligt! :o

- Sara
2009-03-27
 22:48:39

lalalalala eller som ica mannen, lajjajajajajaaaa

Nu sitter jag här nyduschad med en pojke som ligger sjuk i sängen. :(:( roligt värre kära Joakim. JAg orkar inte skriva vad som hänt det senaste dygnet men idag blev jag iaf firad av Joakims söta familyyy weei! Fick två par örhängen och ett halsband :D inte för att dom hade behövt köpa något men det var riktigt fint av dem! 

Jag har fan tröttnat på att blogga fdör tillfället och jag hatar detta tangentbord! det går inte att pricka tangenterna så det blir fel hela tiden, inte för att jag brukar stva rätt men skitsamma. 

Imorgon kommer JESSAN hem, tjoho! Vi ska shoppelishoppa, om vi hinner, hon har nämligen tappat bort typ allt sitt smink, lyckat hörru. Men nu orkar jag inte med det här tangentbordet mer morsssning!

 

- Sara

2009-03-26
 11:12:08

sovmorgon

JAg vaknade typ vid åtta och låg i sängen till nio och torterade folk som brukar vara sociala med sms, haha. Jag hade verkligen jätte tråkigt.
Nu ligger jag här i sängen igen och lyssnar på Lars W - du gamla fria nord, och ja Joakim det är du som fått mig att lyssna på den. Den fyller mig med glädje och tankar. Tankar på oss och tankar om livet.
Nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag till hundskrället, :D fett jobbigt, men ahja. Vi får se om jag möter Joakim ett tag också, :) ´<3

- Sara
2009-03-25
 13:09:52

uppdatera

hej :)! Jag uppdaterade inte igår då jag inte orkade hämta datorn från vardagsrummet. Men iaf, igår satte jag in pstaven och fyfan vilken smärta, det gör ont fortfarande helt otroligt. Hon som satte in den sa "det var väl inte så farligt?" typ, men jag hade bara låtit bedovningen verka 20 min och den skulle verka en timme.. :o haha och tjejen som satte in den sa även innan att det skulle kännas rikitgt ordenligt så jag skulle fokusera på något, hon ger mig lite dubbla budskap denna där typen :) Efter det så mötte jag Joakim och vi åkte till mig, sen drog han och bowlade och kom tillbaka hit för att sova, MYS!
imorse hade jag nationella i eng, det sög ju, men det gick riktigt bra faktiskt! sen ett tag var jag skadeglad för att joakim också skulle ha prov som han inte visste om, men det gick genast över när han inte hade lyckats något vidare enligt honom, då blev jag bara medlidande.
Jag tittade på emilias gymnastiklektion och vi har planerat med våra lärare att vi ska hålla en idrottslektion, jag har liksom inte varit med på hela nian så om jag åtminstonde vill ha G i gymnastik så kanske jag ska börja fundera på att engagera mig lite i det nu (a). Efter skolan åkte jag till Ishtar och nu sitter jag här och ska plugga med engelska projektet. Ett helt jävla projekt på engelska, det var ju trevligt. Men jag har kommit igång ganska bra och är ganska nöjd med att jag börjat över huvud taget haha det kanske sitter ihop? överhuvudtaget? ingen anining, någon som vet?
Men men nog med blajj, har ändå inget skojsigt att säga så morsning!

 

- Sara
2009-03-23
 17:30:32

!

Jag ska sova tidigt idag så att jag orkar upp imorgon! Och tidigt för mig är typ klockan sju, så ska äta middag nu och sen duscha sen lägga mig. Så godnatt på er. :) <3

- Sara
2009-03-23
 17:20:26

mja

2009-03-23
 17:19:16

haha emilia har haft kul med min mobil idag

 
2009-03-23
 16:57:07

tankar

Känner du igen känslan att bli tagen förgivet? Jag är så jävla trött på det. Om någon vill vara dig nära så ska den personen visa det också! Jag hatar också när folk försöker förstå, fast dom egentligen inte har en blekaste aning om vad det är man försöker få fram?

Den ultimata männsikan skulle seriöst vara en person som varit med om allt så att det alltid förstår hur man känner, käsnlorna är ju egentligen det enda som spelar roll. Det är känslorna som styr allt! Känslorna styr om jag gillar en perosn, om jag ogillar en person och om jag har orken til att göra något. Jag sitter och tänker på typ barn som har det svårt i andra länder, om man tar actionaid reklamen eler nått, den reklamen spelar på våra känslor så att vi ska skänka pengar. Så känslorna styr liksom landet. Vi har val var 4e år, vi väljer med känslorna, vem gillar vi bäst? 

Jag är en djup person egentligen, skenet kan faktiskt bedra. Jag är ytlig och jag väljer mina vänner med omsorg, om man kan kalla det så. JAg är kräsen när det gäller människor jag omger mig med, det är inte för att jag är bitchig utan det är för att jag måste kunna vara mig själv med dessa personer och jag måste må bra av att vara med dom. Jag ger oftast energi till människor och då behöver jag människor omkring mig som sprudlar av energi så att jag orkar med att vara med dem, haha. Alltså om jag omger mig med personer som tar energi så kommer jag inte orka eftersom att jag ger energi. Jag älskar energin som är mellan mig och Jessica och mellan mig och Joakim. Det finns ingenting bättre än att verkligen känna och se att man passar tillsammans.
Just nu känner jag av energin från köket där mamma och benny är, jag tror inte att dom har det så bra jut nu. Mamma är grinig och benny är full. Jag känner att dom TAR min energi, så jag funderar seriöst på att gå en promenad eller någonting. Mamma undrar alltid varför jag är så trött på morgonen, jo för dom tar min energi. Helt seriöst, jag kom på det nu. Det låter kanske hemskt men det är fan sanningen.



Om du har livet kärt är det värt att göra vissa val för att du ska må bra. Du kanske inte mår bra för stunden men du kommer antagligen göra det i längden om du ens överväga att göra på ett sätt. Åter igen så är det käsnlorna och energierna som du spelar på.



Varför kommer dessa tankar helt plötsligt? Jo, jag blev riktigt sårad och insåg att det var på ett speciellt sätt. Det är bara såhär med just den här personen och det är väldigt synd, för det tynger mig och jag vet inte om jag kan ha det såhär? Visst jag kan försöka göra någonting åt saken, men den andra personen måste insé att vi båda har ett lika stort ansvar i att jag inte utvecklar mig.

- Sara
2009-03-23
 15:13:06

det är inte om mig, jag har bara utgått från mitt liv :)

Eloise har precis fått jullov, hon går i nian och är alltså född 1993. Detta jullov kommer suga, hon känner det på sig. Hon kommer inte hinna träffa sina två bästa vänner då Emma kommer vara bortrest när Eloise är hemma och Klas kommer antagligen festa när hon är hemma. Eloise sitter i bilen på väg till Värmland till sina morföräldrar. Morfar gillar hon, men han är en väldigt upptagen man så de hinner inte tillbringa så mycket tid tillsammans men mormor är en ren plåga, hon klagar på absolut allt som Eloise gör. Eloise klarar sig igenom julhelgen i Värmland, dagen familjen skulle åka hem bestämmer sig hennes mamma för att ta en sväng förbi sin bror nere i småland.

- Det är tio timmars bilresa härifrån!? utbrister Eloise.

Modern bryr sig inte speciellt mycket och så bär det av. Bilresan är långtråkig och hemsk, Eloises iPod laddar ur så hon får sitta och lyssna på bilradion, den spelar gamla klassiker.

"Tur att jag har mobilen i alla fall", tänker hon.

Hon tar upp sin spegel och börjar sminka sig för att ha något att sysselsätta sig med, hon ser sin kolsvarta lugg och hennes kolsvarta hår och det bleka ansiktet. Hon kommer av sig i sminkningen och bara sitter och tittar på sig själv. Hon är ganska söt om man tänker efter, bara man bortsåg från kroppen och dubbelhakan, dubbelhakan finns egentligen inte där men det är något som Eloise har bekymrat sig över i hela sitt liv. Ingen annan tänker på den men hon stör sig något enormt, när hon ler bara väller den ut!

- Vad håller du på med där bak? frågar hennes mamma från framsätet. Du är medveten om att du sitter och grimaserar för dig själv?

Eloise bara ler som svar åt sin mor. Hon sitter tyst resten av resan och tittar ut genom fönstret för att slippa bli åksjuk, men lyckas inte så bra. Hon känner hur illamåendet kryper fram, hon blundar, somnar och så vips är dem framme.

Eloises morbror Pär lyser upp som självaste solen när familjen travar in med all sin packning på verandan.

"Great! Här ska vi vara flera dagar, jag känner ju honom knappt..." tänker Eloise.

- Jag har en kompis här, hoppas det inte stör er? Eloise, du kan ju gå in till honom och presentera dig så länge? Vi andra packar upp och bäddar så länge, klockan är ju ganska mycket så ni kanske vill lägga er på en gång? frågar Pär, fast det låter mer som ett påstående.

Eloise segar sig in i vardagsrummet, "vad är det där för en tölp!?" tänker hon när hon får syn på Pärs kompis.

Han stinker som om han inte duschat på ett år, han har långt svart hår, precis som henne och han har mjukiskläder på sig. Han har ett stort hål i sina byxor och han sitter som fastklistrad vid Need for speed. Eloise bara står och stirrar, han är rena motsatsen till Pär! Hon är helt förstummad.

Han har märkt att hon står i dörröppningen och stirrar som ett fån, han reser sig upp och presenterar sig som Martin.

Han ursäktar sig:
- Förlåt för att jag ser ut som jag gör, vi har suttit här och spelat hela veckan.

Hon presenterar sig också och säger ingenting om ursäkten.

Eloise sätter sig vid en av de många datorerna som står i hennes morbrors vardagsrum. Hon sätter på skärmen och lyckas hitta den mus som tillhör just den datorn.

Hon fördriver tiden genom att spela TV-spel och sjunga med Martin. Han är en ganska schysst kille trots allt, detta jullov kanske inte blir så misslyckat i alla fall. De har riktigt trevligt tillsammans och Eloise tror sig ha hittat en riktigt bra vän.

När det är dags för familjen att åka hem så orkar verkligen inte Eloise sitta med sin superjobbiga familj i bilen igen, hennes iPod har laddat ur och dom spelar ju så himla bra musik. Hon pratar med Martin och de kommer överens om att hon ska stanna hos honom, men det kan hon ju absolut inte säga till sin mor. Martin är nämligen 24 år och hennes mamma kommer ju tro att dem ska hitta på massa dumheter!? Eloise ljuger ihop en historia om att hon vill passa på att träffa en gammal ridlägerskompis, Lovisa, när dem ändå är här i småland. Eloises mor går på detta och ger Eloise klara signaler om att detta absolut ska gå bra! De säger att Martin ska skjutsa henne till Lovisa så att familjen slipper ta en omväg, Lovisa bor nämligen åt andra hållet.

- Detta gick ju smidigt, säger Martin med en flörtande blinkning och en glad ton på rösten när de sitter i bilen på väg hem till honom.

- Haha a, skrattar Eloise.

Hon börjar att fundera:

"Varför flörtar han med mig? Han har aldrig talat till mig på detta sätt förut?"

Hon börjar bli smått orolig.

"Vad har hon gett sig in på?"

Dem kommer fram till Martins hus. Så fort han öppnar dörren kommer det en svärm med flugor ut genom dörren!

- Fan, muttrar Martin.

Eloise är förskräckt, vad är detta för svinstia? Hon känner hur paniken stiger inom henne, det är ett berg med mögliga odiskade fat och bestick på diskbänken. Han är inte direkt renlig av sig men det borde hon ha förstår när hon såg honom första gången. Eloise har bacillskräck, något som hon lider ganska mycket av, även om det inte märks. Här ska hon bo tills hennes mamma skickar pengar. Tankarna bara snurrar i huvudet på Eloise. Martin har tydligen husdjur också, det står två kattlådor i hallen, de är fulla med avföring och stinker något oerhört!

- Jag ska fixa detta, säger Martin en aning irriterat när han ser hur Eloise tittar sig förskräckt omkring. Jag ska bara kolla en snabb sak på datorn först.

Han går in i flugsvärmen och viftar lite med armarna på ett vant sätt, han går in och sätter sig i ett mörkt rum där det endast finns en säng och en dator. Eloise går efter in i det mörka huset, hon aktar sig noga för vart hon sätter fötterna. Hon går förbi en hög med sopsäckar, sedan ser hon tre katter som ligger på en filt på golvet bakom en stol som sopsäckarna ligger runt och på. De ligger och tuggar och kliar på varandra.

Eloise ropar till Martin:

- Varför ser dina katter så tilltufsade ut?

- Dem har skabb! får hon till svar. De smittar inte till människor och jag har inte råd att betala veterinärbesök en gång till så jag hoppas på det bästa tills jag får råd.

Medans han pratat har han ställt sig bakom Eloise och smeker henne lätt över magen och höfterna. Hon protesterar lite i början men hon vet att hon inte har en chans när han trycker henne intill sig. Hon borde ha förstått att han ville ha henne mer än som vän, hon är ju lammkött för honom. När han tagit förstånd till sig slutar han och säger:

- Om du inte vill är det okej?

- Städa istället, säger Eloise barskt.

Han ställer sig närmare henne än förut och nafsar henne i örsnibben och säger med en "sexig" stämma att han gillar när tjejer bestämmer. Sedan går han tillbaka in i det lilla mörka rummet och sätter sig vid datorn igen. Han ignorerar totalt vad Eloise har sagt. Martin sitter vid datorn i flera timmar och klockan hinner bli halv ett, det är sent och Eloise är trött. Hon hoppar in i duschen, "åtminstone jag ska vara ren", tänker hon.

Hon hör hur Martin öppnar dörren till badrummet, han uppenbarar sig i dörröppningen med en kamera i ena handen och en cigarett i den andra.

- UT! Skriker Eloise förtvivlat.

Han ler och sätter på kameran, han spelar in en video av henne där hon står spritt språngande naken med vattnet rinnande längs kroppen. Han filmar länge, Eloise tänker att han kanske ska radera videon sen, att han bara vill skämta lite. Han skjuter iväg ciggen mot Eloise när den är slut. Skrattar och säger att förnedringen finns på film. Han går ut, stänger dörren.

När Eloise kommer ut ligger Martin i sängen och har satt på en film. Han har en av katterna på bröstet och han har tänt en ny cigg. Eloise går ut i vardagsrummet och somnar på soffan.

När hon vaknar är Martin inte där, hon passar på att ringa till Emma. Precis när Emma svarar kommer Martin tillbaka. Han ler åt henne.

- Hej Emma, säger hon med gråten i halsen.

- Älskade vän, när kommer du hem? Hörs Emmas lugna mjuka stämma i andra sidan av luren.

- Jag kommer så fort mamma skickar mina pengar.

- Mamma skickar pengar? Är hon inte med hos din morbror?

- Jag är inte där längre, jag är hos Martin, du vet Pärs kompis som var där?

- Vad fan gör du där? Är du ensam? Mår du bra? Emmas lugn förvandlas på ett kick till en oro. Eloise hör det på hennes röst, men hon kan ju inte prata nu.

- Jag mår bra, jag ringer dig lite senare. Hon lägger på luren utan att vänta på ett svar från Emma.

Hon sitter och stirrar rakt ut i rummet, Eloise börjar titta längst med väggarna. Det ser ut som ett B-porr rum från en B-porr film. Hon fastnar med blicken på en plansch, vad står det? Satans budord?! "JAG KOMMER ALDRIG HÄRIFRÅN". tänker Eloise förskräckt.

Martin lever alltså enligt satans budord, budorden lyder:

Visa aldrig åsikt eller ge råd om du inte är ombed.

Dela inte med dig av dina problem, såvida di inte är säker på att de vill höra dem.

När du befinner dig i någon annans lya, visa personen respekt, eller var inte där alls.

Om en gäst i din lya irriterar dig, behandla honom grymt och utan nåd.

Gör inga sexuella närmanden, om du inte har fått klara parnings signaler.

Ta inte det som inte tillhör dig, såvida det inte är en börda för personen, och han bönar och ber om undsättning.

Erkänn kraften hos magin om du har använt den framgångsrikt för att uppfylla dina önskningar. Om du förnekar kraften hos magin, efter du kallat den med framgång, kommer du att förlora allt du erhållit.

Klaga aldrig över nått som du inte behöver underlåta dig till.

Skada inte små barn.

Mörda inte icke-mänskliga djur. Såvida de inte attackerar, eller om du behöver dem för mat.

Vid gående i öppet territorium, stör ingen. Om någon stör dig, be honom att sluta. Gör han inte det, krossa honom.

- Älskling, jag lånade pengar av dig, vi behövde frukost.

Han är ju sjuk, han måste ha rotat i hennes packning för att hitta de där pengarna!? Hon fick 500 kronor i julklapp av mormor och morfar, annars hade hon inga pengar löst bara 200 kronor på kortet.

- Hur hittade du mina pengar?

- Jag visste att ditt bankomatkort låg i jackfickan, de var inte så svårt att hitta koden. De flesta har den uppskriven på mobilen, precis som du lilla gumman. Du borde verkligen radera koden från telefonlistan.

Nu är Eloise riktigt nervös, har han gåt igenom henne mobil?

- Just det, dem där killarna du skriver med bad jag dra åt helvete, säger han barskt. Du är ju min nu så det gör ju ingenting.

"Att han ens vågar påstå något sådant han är så fräck, vad ska hända nu?" tänker Eloise. Hon har förstått på hans sätt att vara att han är aggressivt lagd och att han är en maktmänniska. Hon säger att hon ska ringa sin mamma, nu behöver ju modern sätta in ännu mer pengar än förut.

- Innan jag ringer kan du väl kolla upp när bussarna går till Stockholm och hur mycket det kostar för en enkel resa dit? Eloise känner hur rösten nästan spricker när hon pratar.

Det tar ett tag, tillslut klickar han upp busstiderna på datorn och säger att det går bussar varje dag och att det kostar runt 600 kronor.

Eloise kokar av ilska, hon hade haft råd att ta första bästa buss till Stockholm om han inte hade köpt mat och frukost för pengarna. "Han kanske inte handlade för mer än hundra?.." tänker hon, något gladare.

- Jag ringer mamma senare, jag går ner till bankomaten nu och kollar hur mycket pengar jag har kvar på kortet.

Eloise traskar iväg, hon känner hur magen kurrar och hur hon mår illa av oro. Hon har lätt för att må illa, läkarna har sagt att det är något problem hon har med sin mage, därför äter hon penicillin. Dessvärre hade hon inte med sig tillräckligt med penicillin, så nu är pillrena slut och därav denna effekt.

Eloise har kommit halvvägs när hon känner suget av nikotin. Hon frågar en gubbe på vägen om han kan köpa ett paket cigaretter åt henne, det var en trevlig gubbe han svarade att han bara var glad om han kunde hjälpa en så söt flicka som Eloise.

"Söt tänker hon, jag har samma kläder på mig som igår och jag är osminkad."

Hon tar sällskap med den snälla gubben ner till Pressbyrån. När dem kommer fram ska hon bara ta ut pengar förklarar hon. Gubben säger att han kan lägga ut så länge. Eloise får ut en hundralapp, det hade räckt till resan hem. Men hon bara måste betala gubben nu.

"Suck"

Hon ringer sin mor på vägen tillbaka till stugan. Det är så skönt att höra moderns röst. Mamman säger att de hade tänkt att åka till deras husvagn några dagar, så det skulle vara bra om Eloise kunde stanna ett tag hos Lovisa. Eloise sa att hon fick stanna så länge hon ville för Lovisas pappa, så det skulle nog gå bra.

"Jag vill ju inte göra henne orolig, jag vill unna henne den där lugna stunden i husvagnen. Visst, dumt att ljuga, men ändå det hon inte vet lider hon ju inte av."

- Jag sätter in pengar till dig idag så dem är väl inne på ditt konto om 2-3 dagar, vi har ju inte samma bank Elli lilla, säger hennes mor.

De säger hejdå och lägger på.


Klockan är halv nio på kvällen, Eloise har sysselsatt sig med att städa bort det värsta i huset. Hon vägrar att röra disken, den är riktigt äcklig. De flesta flugor ät borta ur de rummen hon brukar vara i, men det är fortfarande fullt av dem i hallen och i köket. Martin har suttit som en staty framför datorn hela tiden. Nu vaknar han till och säger att det har blivit jättefint! Han sätter datorn på vänteläge, går och sätter sig bredvid Eloise där hon sitter helt utmattad i sängen. Hon har benen i kors och lutar sig mot den röda flugbelagda väggen. Hon orkar verkligen inte bry sig om att det är äckligt just nu. Martin sitter och tittar på Eloise, säkert i fem minuter utan att säga någonting. Eloise ler och frågar vad det är för något? Martin mumlar något om att hon är hans livs kärlek och att hon ersätter ett tomrum efter hans andra flickvän som han bröt upp med för ett tag sedan. Eloise känner sig illa till mods, detta kan inte sluta bra. Visst, han är ganska sexig när han sitter där i bara kalsonger och t-shirt men han har ju visat sidor som Eloise inte alls tycker om. Han smeker lätt på hennes fötter och på hennes vader.

- Vart vill du komma? Vad menar du med det här? kommer Eloise på sig själv att säga högt.

Martin svarar inte, han trycker ner hennes huvud mot hans grova stånd, ber henne att slicka honom på låren. Eloise gör bara som han säger, han är smutsig och hon får hår mellan tänderna. Det är rent ut sagt vidrigt. Han kränger av hennes kläder och kör försiktigt in ett finger i henne. Eloise kan inte hjälpa det, men hon blir våt. Han kör henne hårt, sedan är det över. Han lägger sig på ryggen, tänder en cigg och en av katterna hoppar upp på hans bröst. Det ser precis ut som föregående kväll, bara det att Eloise ligger som ett nervvrak, ensam och kall bredvid denna kväll. Han bryr sig inte om något annat än sex, nu har han lämnat henne.

- Jag älskar dig Eloise, hörs det helt plötsligt i rummet.

Det är Martin som talar. Eloise blir förskräckt, nu är hon inte ett nervvrak längre, nu är hon nästan autistisk. Hon vill vända sig in i sig själv och inte veta av något från omvärlden.


Eloise stannar hos Martin i ungefär en vecka, alla dagar ser likadana ut. När hon väl kommer på en buss hem känns det som om hon startar om på nytt, hon kan inte göra så mycket. Hon vågar inte anmäla, då blir hon påkommen av sina föräldrar. Hon vågar heller inte anmäla, för det som händer bakom stängda dörrar är oftast svårt att bevisa. Hon vill bara lämna allting bakom sig. När hon sitter på bussen får hon ett sms, det är videon som Martin filmade på henne, den jäveln! Hon bryter ihop totalt, sitter återigen som ett nervvrak.

"Att han kan vara så känslokall, och här sitter jag, kanske bärandes på en tio år äldre mans barn. Jag måste förklara allt för mina vänner och det kommer vara svårt i mitt nästa förhållande. Jag lämnar allt bakom mig bara, klistrar på ett låtsas leende och lever mitt liv som innan. Jag kände ju på mig att det skulle bli ett dåligt jullov"

2009-03-23
 15:09:03

LAlalal

Jag sitter här i min säng, trivs riktigt bra här för mig själv.
Jag är så jävla orolig för en massa saker, jag måste verkligen sluta bry mig om vissa saker. Men andra saker ska jag då börja tänka på, haha. ted gärdestad, hans låtar är så jävla härliga, har gillat honom enda sen jag var liten typ fyra år. JAg mår lika bra av att lyssna på dom nu som jag gjorde då. Kan aldrig tröttna!

Idag så var jag i stan med Daniel, jag väntade på honom typ fyra timmar i skolan sen tänkte han inte följa med då lakkade jag, hehe så han åkte med mig ändå. (a) duktig sara. JAg köpte en kjol och en mascara! tjoho, fett nöjd :))!

Nu ska jag äta och plugga lite, haha jag mååste verkligen det. Sen kanske jag sak teckna lite också, funderar på om jag valde helt fel linjer på gymnasiet, visst att det är roligt att gå motor men jag börjar fundera på media och foto, fast vad ska man få för jobb sen liksom ? Jag är ju inte direkt ngn motortjej, men det är det som är så jävla skönt, att chocka alla och visa vilket intresse jag egentligen har. MEn jag funderar på om inte foto är roligare? Jag kanske kan lära mig att ta fina bilder liksom, kanske kombinera det med att gå någon journalistik linje och sedan söka jobb som skribent? Jag vet faktiskt inte, jag ääälskar ju att skriva och jag är bra på det när jag verkligen vill. Jag kan lägga upp mitt senaste SV arbete, för den som orkar läsa haha.

- Sara
2009-03-22
 13:49:00

depp

Jag är nervös, känner mig sviken på flera olika sätt och är för trött och för ledsen för att åka till min äckliga släkt. Undra om någon ens skulle märka om jag var där? Eller om alla skulle lägga märke till mig och prata med mig, båda är lika hemskt. Jag hatar känslan att bli lämnad utanför och att stå i centrum. Jag måste ha något mellanting. Det fungerar bara inte. Jag skyller allt på pappa faktiskt. Han är den som gjort att jag inte umgåtts med släkten, jag känner ingen av dem. men jag skyller även på dom, för dom får mig inte att känna mig välkommen. Jag vet att jag skulle skämmas jätte mycket om någon läste det här. Men ansvaret ligger faktiskt inte på mig den här gången, vi har alltid haft dålig kontakt och jag har inte styrkan att ta upp den kontakten, känner inte att jag behöver den heller för den delen. Men nu är jag tvingad att gå dit, pappa säger åt mig att bita ihop. Det kommer inte gå. Jag kommer stå där och gömma mig vid honom hela kvällen. Jag känner mig inte stark just nu.

Livet måste väl gå ut på att överleva, men när man dör så tror jag inte att det är game over utan att det är då man börjar leva. Jag menar, alla fantasier om att man ska må bra och vara lyckig efter man dör måste ju ha kommit någonstans ifrån? Bibeln? OCh ofta någon var så smart förr att dom kom på att det fins ett liv efter detta. Alltså jag vet inte, men jag ser fram emot det som finns efter detta liv. Det kan ju inte vara värre direkt. Det finns tre personer som lyser upp min vardag det är Jessica, Joakim och Morfar.

Men nu ska vi vara muntra, detta blir så dystern annars. Jag ser fram emot ikväll! Så ska jag få sova! höhö. är så jääävla trött, :o sov faktiskt mycket i natt men inte fan hjälpte det. Shit det är skola imorgon, ångeest. ahah det blir ju ett deppinlägg ändå. Så nu skiter jag i det här och loggar in på facebook ist.

- Sara
2009-03-22
 09:51:13

...

har lite bråttom men jag är så gott som klar :) Joakim är förvirrad för att han är så trött och jag är en piggetorsk! nämen, hah.
den här dagen kommer inte bli rolig, okej den kommer funka men en söndag ska man ligga hemma på och typ göra ingenting,  och det är huuuurmycket disk som helst hemma som jag inte kommer hinna diska idag och mamma kommer att bli sur. :/
Nr ett idag är att gå till kyrkan, det hade varit helt okej eller till och med roligt om inte pappa var där. Nr två är att gå till släkten, vi ska gratta och fira folk, jag trivs verkligen inte i situatiinen. Stå i centrum och bli grattad av personer som jag knappt känner men som alla klistarar på en mask så att stämningen blir helt konstigjort. Alla snackar om alla, både skit och andra saker. Pappa blev otrevlig när jag förklarade hur jag kände, fast med lite finare ord hehe, han om någon ska väl stödja mig i detta? Joakim är inte så pigg på att följa med dit men jag behöver honom verkligen som stöd där. HATAR DET! :(


JoakimGillisPetterssonFehr <3


- Sara

2009-03-21
 11:17:43

a

jag och jessan åkte till hornstull igår men dom ba blablabla föräldrar så jag blev assur så vi åkte till stan och skulle ta hål på astron men då hade dom stängt! så det blev på en frisörsalong ändå, fan jag som var så rädd för det. jag mådde seriöst illa när jessica sa att det var plastploppar på baksidan, höhö men nu har jag vant mig och det gör inte så ont längre kan typ vrida och vända på dom. okej just nu svider det för att jag har hällt på värsta alsolspriten men hehe, jag fattar verkigen inte hur jag ska göra rent, mina örsnibbar sitter ihop med mitt huvud, haha huvud, så jag fattar inte, jag kan liksom inte göra på baksidan måste typ lägga mig på mage och hälla alltså haha. ahja, det löserr sig:D
Jag förstår verkligen inte hur jessica pallar dra till sin praktik på en lördag när hon varit uppe hela jävla natten `? eller aa hon sov hos oss i typ en timme, men hallå liksom. Jag orkar inte förklara vad vi gjorde igår, vi åt och tittade på film! men det var en lyckad födelsedag! jag fick ju spendera den med jessica och joakim så det säger väl allt :D Av joakim fick jag saker jag behöver och det är jag jätte glad för, och gladast av allt var jag för body-shop krämen, hah jag hade e sån på jessicas land förra sommaren som försvann, helt otroligt, bara puts väck :o
Nu kommer joakim, höhö. han trodde att jag ropade att jag pluggade och inte bloggade, han är ju inte riktigt klok, :D '
Nu ska jag äta frukost och typ gosa med joakim, jag vet inte, orkar inte sitta här iaf...
JAG HAR FF! WEI! ahja, morsning.

Just det! Hedda bad mig ringa henne mitt i natten och typ hade panik och hon hade haft astmaattack och micke hade blivit slagen, allt detta p.g.a. att några äckliga människor i skolan inte fick hälsa på hedda när hon och micke stod och tjafsade. dom var typ fulla och pårökta. alltså jag säger ju att folket i min skola är fett äckliga, jag orkar inte med den/dom. Jag tycker bara att det är synd att en av mina barndomsvänner hängde med dom igår, alltså vad fan. Lilla du, jag ser dig fortfarade som den där lilla flickan med dom fina frisyrerna. Jag älskar dig. Lillstrumpa <3 systeryster.

- Sara
2009-03-20
 11:17:47

ush

Sitter här i sängen och ska börja göra mig iordning. Jag är så trött på alla som säger åt mig att g till skolan, jag skiter i om jag måste hoppa av, jag skiter i om jag får gå om, barajag slipper den där äckliga skolan med den äckliga stämningen och det outhärdliga miljön. lärarna tror att allt är så bra, men bakom deras ryggar så finns det ögontjänare och personer som är totalt anorlunda. Jag bara orkar inte med det, jag har inte så svårt för att sitta på en lektion, men då ska jag trivas med mitt sällskap. Det gör jag inte, visst jag har kompisar i skolan men bara några få som jag verkligen gillar. ahja, ska inte haka upp mig på det, men jag stör mig på när folk blir sura för att jag inte är i skolan.. det är väl för fan mitt jävla problem?

Jag och jessica har satsat på att bli klara till klockan ett, då ska vi åka till hornan och ta hål i mina öron, tjoho. hha jag vet att jag skriver om det hela tiden, men är fet lycklig. kommer inte vara så lycklig när det gör ont och vätskar sen men vadfan, det är värt det. fast jag kommer sakna at ligga och gosa med mina örsnibbar, haha gör typ alltid det innan jag ska sova, örsnibbar är så myciga om man blir lugn, fett fult, men ahja. jag får väl gosa med joakims örsnibbar, han har iaf inte hål (a) Men nu måste jag lägga in en högre växel. <3

- Sara
2009-03-19
 21:37:17

Jessica time!

Jag åkte och mötte pappa och vi gick in på diablo och typ pratade lite med dom, ska dit imorgon och ta hål! Sedan åkte jag till Jessan, vi orkade inte sitta inne så vi trotsade det kalla vädret och begav oss till aspudden. Det blev ingen ala Jessica, :O ahja. Jessica åt och jag smakade, hehe. Sedan fick vi syn på den! den berömda returstationen! Jessica hade med sig en pantburk för hon hade tagit med sig den av någon jävla anledning, haha okej det kanske var dricka kvar men iaf, så ba jag ska bara panta! Och vi har haft en diskussion under Alex Ks bild om att han står under den returstationen och att vi är pantade och blablabla så vi brast ut i skratt och var tvungna att fota den, he. Sedan begav vi oss för att möta Elias på gården, där hittade man lite roligt fölk. Samma gamla vanliga Hägerstenscrew liksom. Vi blev utslängda för att vi inte hade gårdskort, men hann vara däri typ två timmar? Vet inte faktiskt.. Precis innan vi skulle gå råkade Jossa rita på Jessica och det blev krig! höhö, Jessica var så fin efetråt, på tunnelbanan dånade hon att dom kunde kalla henne mossan! färgen var grön, haha för allas info. Men nu ska jag ringa min ÄLSKADE pojke. :) <3

 

- Sara
2009-03-19
 15:11:08

VÅR!

2009-03-19
 14:25:02

wei

Jag sitter här och ringer runt till olika piercingsstudios, haha jag ska ta hål i öronen men vägrar göra det hos en frisör. Visste du att dom bara går en endagskurs? Dom är alltså ungefär lika kunniga som oss. :o shiettes, vadfan ska jag betala dom för när jag kan göra jobbet själv? Nää, jag vill ha det sterilt och cleant! Lägger hellre ner 500:- och så blir det bra gjort, haha egentligen är det ju pappas pengar men ändå. han förstår mig :) Jag har seriöst tjatat på honom sen jag var liten, typ 5 år och nu när jag fyller 16, ja då går det bra, med lite tvekan och lite tjatande från mig (a) Jag var så avis på elin när jag var liten så jag började tjata i tidig ålder, jävla envisa ko!
Men i alla fall, var på UM idag och fixade och trixade med Hedda som stöd. hehe. sen drog hon med mig till skolan fast jag var astrött och ville hem och sova, jag sov nämligen hos joakim och vi är så gulliga och ligger och tittar på varandra hela nätterna, jag på honom i natt haha. Han pratar verkliigen i sömnen varje natt, jag lovar! Sen brummar han som en björn om han ligger på rygg och sover, det är mindre gulligt. Fast jag känner mig trygg när jag vt att han ligger där och lever, annars låter han inte alls, så jag har honom gärna på rygg. NÅGON SOM BRYR SIG? :D
Idag ska jag typ inte göra så mycket, ska försöka få med mig pappa så att han kan skriva under ett papper så att jag kan ta hål i öronen imorgon. hö. Sen ska jag väl typ städa inför den vuxenfria helgen för mamma tyckte att jag skulle visa lite ansvar när jag skulle få vara ensam hemma, pyttsan. Hon vet att jag är ansvarsfull :D hon utnyttjar detta tillfälle för städkraft, men det bjussar vi på. Eller hur mamsen, visst är det så ? :)
Emilia och Elin har hemkunskap den här veckan och bara för att hämnas på emilia så fotade jag dom, hon fotade mig när jag hade hemkunskap förra året så nu får hon igen. dom bilderna åker upp på bloggen hehe.

  

Igååår, var jag med hedda och sen joakim. Jag och hedda satt ute och njöt av det häärliga vädret och jag var fort framme med kameran hehe. BLOGGBILDER. Gud vad jag är på konstigt humör men i alla fall. HAHA och dagens igår det var heddas snarkande ko som hon stolt visade upp, verkligen från ingenstans ba : KOLLA SARA! jag har en snarkande kossa. man ba aha!

   

Nu ska jag smsa pappa och be honom möta mig i hornstull halv sex! Så alla saradiggare, spana efter mig i hornstull, nämen jag vet inte varför jag sa det där det skulle bli ett bra avslut men haha det sket sig. Jag kan avsluta med att tacka Sebastian Hiort af Ornäs eller nått, haha han tipsade mig och stället jag ska till. Tack för mig. Näämen gud AHAHA hur fan ska man avsluta egentligen jag avslutar med ett bröl . BRÖL.

- Sara
2009-03-17
 23:03:42

sant

2009-03-17
 22:04:10

emn hej

Ligger här och pratar med Joakim, vi har varit tsm två månader idag! Vi har fan inte bråkat en enda gång, hej vi  är bäst! :D Jag är liksom ingen bråkmänniska och det är antagligen inte Joakim heller. Hihi, fett braigt.

Jag vaknade upp i morse och aa typ gjorde mig iordning och åkte till Ishtar och gick ut med den vilda besten AHHAHA. Sedan begav jag mig till Jessica och jag rotade igenom hennes kylskåp efter mat, men icke då hon hhade ätit upp allt. Besvikelse. Vi lallade runt lite hemma hos henne och hon klippte lugg bara för att hon tyckte att jag såg bra ut i lugg idag, hej ryck, eller vadå ?
Vi åkte och mötte Joakim i slussen och sedan åkte vi till kyrkan där gjorde vi änglar som ska vara med på gudstjänsten på söndag, jag och jessica ska dit. Fast Jessica? om du ska till torpis då hur blir det då? skipper du kyrkan? Emn, i helgen händer det antagligen mycket, men inget somjag vet om.. Jo, på söndag ska jag fira min kusin och min faster tsm med mig, haha. fett fin förklaring men ahja, jag släpar med joakim dit så att jag slipper plågas ensam. hihohe.
Men nu ska jag sova en stump tror jag. Iaf försöka.

   

HHA justdet! JEssica ritade av mig (sista bilden) fett fint. Hon ba ta inte illa upp, jag ritar bara dåligt. man ba he.  Resten av bilderna är ängelpyssel.


- Sara
2009-03-17
 00:47:25

trött som fan

Kan inte sova, har för ont. Jag är jätte hungrig också. Ligger här och tänker på Joakim och spelar spel på miniclip.com, vilket jävla liv man har. Jag vågar inte röra mig ur fläcken för då vaknara mamma och jag måste försöka sova igen. JAg har tagit alvedon och grejeer men det hjälper ju fan inte. Hoppas det går över snart i alla fall. HAHA jag kommer säkert garva åt det här inlägget imorgon för jag kommer knappt ihåg vad jag gör för jag är så trött .men ahja hej på dig sara nu vet du att du skrivit eheh. okej det gjorde jag antagligen innan jag skrev hej till mig själv också ÖVERTRÖTT

- Sara
2009-03-16
 15:43:25

!?

JAG FÖRSTÅR VERKLIGEN INTE HUR FOLK KAN DRICKA DIREKT UR MJÖLKPAKETET!? DET RINNER JU FÖR FAN ÅT ALLA HÅLL SÅ NU SITTER JAG HÄR MED MJÖLK ÖVERALLT!
2009-03-16
 15:25:10

16 år

på fredag blir jag 16, det är så mycket jag önskar mig men det är mycket småsaker som kostar mycket. så det suger.
Jag vill tatuera mig, pierca tungan och ta hål i öronen. Jag vill bli blond och jag vill ha en dödsbricka, jag vill resa med Jessica i sommar och blablabla. Alltså det är så mycket så om jag får något av det så vet jag inte vart jag ska börja. Det mesta handlar om att förändra mitt utseende, haha vad hemskt det lät. Inte för att jag tycker att jag är ohyggligt ful eller så, men jag känner för att förändra! ho!

Jag är verkligen jätte hungrig. Har ätit en halv macka till frulle och nu sitter jag och dricker päroncider till lunch, är fett avis på jessica som hittar en massa gott hemma :(

- Sara
2009-03-16
 15:17:19

vettefan om jag är fisk eller vädur för är född när dem skiftar men skitsamma, det här lät bäst (a)

Framtiden ser ljus ut för Fiskarna år 2009 och det är viktigt för fiskarna under 2009 är att hålla sina löften. Det gäller att visa respekt för andra och ta ansvar för sina åtaganden. Någon som finns i fiskarnas närhet och som de håller av, kommer att behöva fiskarnas hjälp.

Mot mitten av mars månad kommer fiskens utvecking att granskas av chefer eller av en auktoritet. Därför är det viktigt att fisken gör allting rätt och verligen bryr sig. Han eller hon kommer att belönas för detta.

Turen kommer att följa fisken under 2009. Jupiter hjälper er att ta er lätt via problem och svårigheter. Var försiktig vilka relationer ni inleder under 2009 - de kommer att finnas i ditt liv under en mycket lång tid.

Under 2009 har fiskarna möjlighet att göra långa resor. Under de här resorna kommer fiskarna att upptäcka nya möjligheter.

Mot slutet av året, kommer en nära relation att nå nya höjdpunkter.

Endast i slutet på året kommer du att inse att 2009 har gett dig allt som du önskat dig.

2009-03-16
 10:52:35

hejhopp

ligger i sängen och ska ladda över en massa braig musik på min ipod, vi får väl se hur det går. Måste ladda hem limewire haha det lär jag aldrig klara av. (a)
Jag trodde det här skulle bli en soft hemma-sittare-dag med lite plugg, men näää jag ska ut med den där jävla hunden. KUL! Så snart måste jag börja göra mig iordning för dagens strapets.
Imorgon blir det skola!
2009-03-15
 19:25:13

bröööl

HAAHAHAH jag sitter seriöst och asgarvar för mig själv efter att ha läst jessicas blogg om hur hon ramlade i rulltrappan, haha jessica du kan verkligen beskriva så att man förstår precis. hahahhaa jag hade typ dött av pinsamhet och sen hade jag garvat lika mycket som du antagligen gjorde.
Men men, helgen har tillbringats med min kära joakim både hemma hos mig och hos honom. Det var strömavbrott i hans lilla hus och sedan så fick han igång det igen, och sen stängdes det av, så höll det på ett tag tills jag fick panik och rusade ut i det stora huset utan skor, haha alltså mörker och jag är inte den bästa kombinationen:O
Åhh justdet, jag lyckades steka ägg i helgen! Dom blev asbra, har typ aldrig llyckats med det.
Jag var fett taggad på att träffa Jessica idag, men nää jag går och får urinvägsinfektion, det värker i hela kroppen och Joakims mamma var underbart snäll och tog med mig till nackas närakut. :) hihi KRAM på henne!
Kankse ska till mormor&morfar i helgen men får se hur det blir med den saken. Nu ringer Joakim och mamma ropar att jag ska kolla om maten är okej, så mors.

- Sara
2009-03-14
 01:11:46

natten

Nu är det godnatt med en fuller pojkvän, ha . Får väl se hur det slutar.

- Sara
2009-03-13
 23:06:33

oooh cool

Mamma berättade nyss för mig att min kära mormor hette Pettersson som ung, innan hon gifte sig alltså med en Magnusson. Fett coolt, så egentligen skulle jag kunnat heta Pettersson, ofta inte det är latjolajban?

- Sara
2009-03-13
 22:29:24

kära Joakim

Du är verkligen hopplös när du är full, det går inte att förklara någonting för dig, du har väldigt skiftande humör och du är väldigt lättsårad. Lättsårad är du antagligen för att du inte vill höra på när folk försöker förklara, jag vet inte om det är så att du tar tillfället i akt och får gråta ut det du behöver på fyllan. "Du är ju en man och män gråter inte" eller vadå? Jag älskar dig oerhört mycket, men snäääälla försök förstå vad folk säger till dig även fast du är lite "rund under fötterna". Ingen vill dig någon ont och jag är bara din Joakim. <3
Haha det är ganska gulligt att du blir känslosam på fyllan också, då får jag ju vara nära dig och trösta eller så får jag dela ditt skratt. JAG ÄLSKAR DIG JGPF!
2009-03-13
 21:32:56

moahahha

Jag satt på tunnelbanan och så tog jag en metro tidning och typ .. läste.. jag läser aldrig metro och jag läser absolut inte insändarna, men idag gjorde jag det! och då var Ramon med, haha fett random så jag slängde iväg ett ss till honom och han blev typ överlycklig för att jag hittat det där. på tal om random, jag sa ju att  marcus smsade mig idag och hans vän hector satt på donken när jag och jessan var där, jag tycker det är fett coolt att allt händer idag, har liksom inte träffat hector sen jag träffade marcus :o
Jag sprang iväg och mötte hedda en snabbis sen så satt jag på hornstulls ålderdomshem innan jag äntligen fick tillbringa sisådär en timme med jessica. haha, crippa ringde mig och tyckte att jag var störd av någon anledning, men han är ju som han är (a) hehehe. Jag orkar verkligen inte blogga har hänt fett mycket saker och jag är på fett bra humör så nu ska jag passa på att göra lite engelska när jag är så speedad. :D hej fredagskväll + plugg. haha fredag. gud vad fult allt är. ahja, slänger in lite bilder . hö


" ramon i örnsberg, du är så himla het! du vet vem!/EL"

 
Jag och jessica som har dålig fantasi när det gäller bilder till bloggen :s

- Sara
2009-03-13
 16:17:34

happ

Så joakim var i skolan i alla fall, då var jag alltså ute och cyklade.
Nu sitter jag här .. ångest, plugg. Jag måååste och jag har ändå inget annat bättre för mig, jag måste plocka in tvätten också. Sedare ska jag träffa Jessica och vi ska på donkelidonkish haha jag ska tydligen vara med när hon äter middag där. ooh yummie. Brormarcus smsade mig helt random idag, vi har typ inte träffats på två år, sen ba hej. Man ba ahopp, jag hade inte ens kvar hans nummer, hehe sorry dude. Jag var faktiskt i skolan hela dagen idag, tom övertid, jo ni läste rätt :O: O : O jag är fan förvånad haha. slutade kvart i två och begav mig inte iväg för än 20 över, man ba eeeh vad har jag gjot här? alltså jag har ingen aning om vad jag gjorde, JO! Jag väntade på daniel förresten, skulle låna ett par byxor av honom och sen skulle han följa med mig och köpa en kattlåda. Eller som han sa till alla "jag ska följa med sara och köpa e bajslåda till henne HÖHÖH, ofta inte alla skulle skrattat om jag hade en blogg och skrev så" haha IQbefriade lilla DP. :) ahja, nu ska jag fan sätta igång med något av det som behöver göras, morsning.

- Sara
2009-03-13
 12:18:52

skola, igen höhö ovanligt

Jag har precis haft nationella prov i engelska, två st på rad, fett ååångest... nu sitter jag här och har ätit en stump med hedda och emilia, emilia är sur idag och hon blev ännu surare när hon fick en snöboll i huve. hohoh. Hedda sitter och övar på sin audition låt till intagningen på fryshuset, natahsa bedingfield unwritten, hej den kommer sitta fast i mitt lilla huvud resten av dagen. mjaa, nu ska jag bege mig in på min svenksa så har inte tid att skriva så mycket mer.
misstänker att joakim är hemma idag, då han inte svarar när jag ringer och han harvarit inne på facebook, hmmm. han är lite mystisk.

- Sara
2009-03-12
 22:01:00

fina fisken

sitter här med handduksturban på huvudet och med tandborsten i högsta hugg och hade hoppats på att kunna ta liiiite sovmorgon imorgon men näää icke då, jag pratade med adam och han påminde mig om det nationella provet imorgon! FAN! det var det jag var mest otaggad på i hela vääärlden, men ahja det kommer säkert att gå bra, bara jag orkar upp.
oh nu måste jag springa iväg och spotta ut lite tandkräämmmm.
jag har egentligen inget att skriva men jag kände för att blogga lite. :)
Jag förstår inte det här med alla dessa läsare, ibland kan det vara typ 40 st och plötsligt är det bara 4, det kanske beror på hur mycket man uppdaterar? man jag uppdaterar ju ganksa regelbundet, haha jag kanske inte skriver så mycket intressanta saker så det dalar efter ett dåligt inlägg (a) äh, fan vet jag. Jag skanr Joakim, han sover nog nu. han hade suttit uppe hela natten och spelat, höhö g33k. jag ska nog våga mig på att ringa honom och säga godnatt lite senare, han kan ju fan inte bli sur när det är lilla jaaag som ringer :D Vi sa iof godnatt förut men jag måste bara höra hans röst innan jag lägger mig. nu läste jag hela inlägget högt för min mor, för hon är nyfiken i en strut. haha i en strut, aaaaa. men nu ska jag borsta min yviga lugg som står åt alla håll och sedan gå och lägga mig. vi höööres.

- Sara
2009-03-12
 18:14:53

<3

2009-03-12
 17:44:10

häärligt

Även fast mor är full på en vardag, jag kommer få humörsvängningar av min Pstav som ska sättas in om en månad och jag inte är med joakim eller jessica så mår jag bra. Mamma är så himla go, hahaha jag har frågat ut henne om hennes sexliv och hon kom med raka svar. HAHA så går det när man är lite på pikkalurven. Hon och benny kallar mig tydligen för P-pillret för dom kan aldrig ha sex när jag är hemma, haha ofta inte det var kul. Jag är verkligen inne på sexbanor just nu bara för att jag vari på UM, det kanske inte är så smart att prata öppet om detta. HAHA just det, när jag satt i väntrummet och väntade på att joakim sulle prata klart med barnmorskan så satt det två killar i väntrummet och slog vad om att dom inte kunde få en kondom över huvudet, jag satt och fnissade för mig själv i smyg när dom satt dr och försökte, den ena ba du får 50 spänn om du klarar det, kondomen sprack och han hade en kondomstump på huvudet som ett pannband, då brast det jag satt seriöst och asgarvade bakom en bok som jag lånat av joakim om bilar, haha nödvändigt att säga det men aa. och dom ba, eeeehehehe typ, jag ba, det går så du kommer att förlora 50 spänn, dom ba hheh blunda nu. jag ba nää det här är underhållande och ska skrivas om i min blogg. dom ba vaaaaaah, haha men aa det var faktiskt riktigt kul och jag kände mig så himla mobbat när jag satt ensam och förde detta samtal med dessa små puckon, dom var typ i min ålder, man ba men mmmmmm roligt. men aaa iaf, nu  måste tydligen mamma betala någon räkning så jag måste lämna denna plats framför datoren. hö. hejsverjs

- Sara
2009-03-12
 11:42:55

morgontrött

jag ooooorkade inte vakna i morse, jag hade bajs ont i huvudet och sen så ställde jag om klockan på åtta och vaknade typ nu (a) jag förstår inte vad som händer, jag typ trycker av den i sömnen eller nått. Nu är Joakim på väg hit och jag ser ut som en luffs så jag måste fixa till mig lite, hähä. fast det kommer jag inte orka och han har sett mig som en luffs förut så aah skitsamma fan, jag ska iaf börja välja kläder :):) jag pratade med Jessica nyss och hon fann MAski HAllonen lika roligt som jag, sen mobbade folket henne för att hon frågade mig om det verklligen var någon i finland som hette så.. hehe man vet ju liksom aldrig. Gud vad meningslösa saker jag skiver just nu, jag skriver igen i EM. när jag kommit tillbaka från UM. :) <3

- Sara
2009-03-11
 22:17:39

JGPF + JAF

JoakimGillisPetterssonFehr, du är den bästa pojkvännen man/jag kan ha. Du står ut med mig, du älskar mig, du trivs med mig, du sätter gränser för mig, du bryr dig om mig, du står ut med min dåliga humor och du skäms inte för mig. Det finns mycket mer, men det här är vad jag kommer på om jag inte ens tänker efter, det är fan helt otroligt. Du kanske är min soulmate eller något, vem vet. Haha på tal om dålig humor förresten, Joakim var jätte trött och jag satt och läste roliga historier för honom i typ en kvart, och den här är bara för jävla bra.

"Vad heter Finlands sämste bärodlare?"
"Maski Hallonen."

HAHAHAHA alltså snälla, ofta den inte är askul? Jag sprang in till mamma garvandes med tårar i ögonen och berättade den, hon trodde typ jag skulle berätta vääärsta saken som var jättekul! men hon började skratta lika mycket hon för hon var övertrött och jag tror jag väckte henne. haha men åndå. nu kommer jag från ämnet.
Joakim, jag vill i alla fall att alla ska veta att det är du och jag, jag är världens malligaste tjej (a) <3 
Jag trivs i ditt sällskap, jag gör nästan vad som helst för dig och jag älskar dig.

Jag har även världens bästa vän, JessicaAliciaForstén. Jag kan lita på dig till 100% vi har känt varandra så pass länge att både du och jag vet hur vi mår när vi är med varandra så jag behöver inte skriav värsta fjortistexten, även personer runt oss vet att vi trivs i varandras sällskap så behöver inte förklara något för dem heller. Men jag vill att du ska veta att jag uppskattar din närhet och din kärlek, vårat band har alltid varit starkt men nu är det starkare än någonsin. Både du och jag behöver varandra för att må bra så vi måste ändra på våra vanor, vi måste träffa varandra mer! Egentligen kanske det är dumt att säga att vårat band är starkare nu än någonsin, det har nog alltid varit lika starkt fast nu är det på ett annat sätt som bandet byggs upp på. Vi mognar fast vi har våran barnsliga humor kvar, det kallar jag lattjolajban, nää förlåt men jag börjar bli för trött för att vara djup. haha maski hallonen. åh förlåt, men jag tror att du förstår vart jag vill komma, du brukar hajja sånt där serru stumpilumpan. <3

- Sara
2009-03-11
 19:28:28

HAHA

fett mysko och fult! Jessica skickade ett sms till mig nyss och aa såhär var våran konversation
J - hej mitt vinterland
S - Haha hur visste du? (hon sitter nämligen på bussen och kan omöjligt ha läst min blogg)
J - haha va? jag vaknade upp av den låten på bussen
S - HAHAHAhahahaHAHAHAa du måste läsa min blogg när du kommer fram.
ofta inte det är fett fult att allt kretsar runt "hej mitt vinterland" denna timme. hahahahahha jag orkar inte mer, sitter seriöst ocg garvar för mig själv, vad vill den?!?!?

- Sara
2009-03-11
 18:41:07

lalalala

Jag var faktiskt i skolan hela dagen idag, näästan iaf, gick en kvart tidigare och kom en timme efter att vi börjat (a) hehe. Syyynd. Jag begav mig till Ishtar och tog henne på en snabbprommis sen bar det av till Jessica! Hon och Elias satt barnvakt åt alva och det blev kurragömma som underhållning för den lille. hah lille. Eliav gick och jessica gick och handlade så då blev det bara jag och alva kvar, hon satte igång ett discoo yeeah! Så vi stod i ungefär en halv låt och typ trallade runt till någon melodifestivalen-låt som sög och sedan fick jag en idé! Jag ville titta på hennes nya dator som hon fick i julklapp och hon var genast på! Hon startade sin lilla lekochlär dator och sedan satt hon där så nöjd utan att jag behövde dansa . hehe lömska jag. NEj vad hemskt, förlåt alvis.
Jag begav mig hemmåt och nu sitter jag här, hahaha just det! Jag tog en bild på vägen hem, hej jag är mobbad och fotar saker ensam, men jag var tvungen, även fast ja hade akon dånandes i hörlurarna så fastnade jag på "hej mitt vinterland, nu är jag hääär" när jag trevade in mot min lilla gård eller vad man ska kalla det, ni kommer förstå varför när ni ser bilden haha. Nu sitter jag här i värsta coola outfiten, jag har en canadatröja på mig som är röd bara strumpbyxor och ett par matchande sockor till tröjan, jag känner mig som en julgris eller något. om alla ville veta det alltså, HAHAHAvadfan, mitt täcke är också rött, fett fint alltså. och jag sitter fortfarande fas på "vinterland". JULSTÄMNINGSPOWER. men gud vad hemskt, nu har jag inget mer att skriva om så detta får räcka för det börjar spåra ur totalt höhö. mors.



- Sara
2009-03-11
 10:30:24

tråk

Sitter i datasalen i skolan och har en jätte fin konversation på facebook med yassieee och helen, vi är såå mogna. Jag har egentligen estet men vi har ingen lärare och jag har glömt mitt arbete hemma så kan lika gärna sitta här. ska börja jobba lite på englskan tror jag. Treeevligt värre. Jag är asseg i huveet. :/

-Sara
2009-03-10
 19:16:10

Morfar

Du har alltid varit en förebild för mig, det är du fortfarande. Jag litar på dig och jag ser dig som en av mina närmaste släktingar, du är nog närmare mig än någon annan, utan att du vet om det. Jag säger det inte ofta till dig kära Stefan men jag älskar dig faktiskt. Jag vet inte om du läser min blogg, men om du gör det så vet du det nu :) Om inte annat kanske Anders läser min blogg och berättar för dig om detta inlägg. Men i alla fall, du tar hand om mig som om jag vore ditt egna barn när jag är hos dig och mormor. Du lär mig saker, du pratar med mig, du är min vän och du sätter gränser. Det är inte riktigt någon annan vuxen som gör det i min närhet, inte allt på samma gång. Du har det bästa omdömmet i mina ögon och du är den personen som får min vardag att skina upp, bara en tanke på våra minnen när vi tex sitter och sjunger i bilen kan få mig att le. Jag tycker att det är synd att vi inte träffas så ofta, men jag klarar inte av att vara instängd i en liten håla utan vänner så länge som man är när man åker upp till er. EBJ 007, 4-life. (ängel)

- Ditt kära barnbarn Sara.
2009-03-10
 19:07:53

.. :/ vad ska jag säga.

Att mna kan må såhär dåligt så att det går så långt. Inte ens jag trodde detta om mig själv. Vissta vet vad jag pratar om andra inte. En person som vet reagerade på ett väldigt märkligt sett. MEn nog om detta det är bra nu.

I morse gick jag upp tio i sex för att bege mig till joakim. Vi mös på morgonen sedan begav jag mig till skolan, var väl där vid två eller något och emilia hade roligt åt mina upptåg.....

Nu ÄR jag sjuk, jag mår seriöst illa och har dunder huvudvärk, haha huvud. HAHA jag måpste vewerkligen sluta säga haha huvud för huvud används så ofta, men det är ett så himla fult ord.
Nu ska jag kolla om Jocke skrivit blogg sen blir det väl sängen eller något.  :/

Jag älskar Jessica Alicia Forstén, det ska hela världen få veta. Ska tatuera in hennes namn den här månaden tror jag. fast det är en hemlis shhh... :D

- Sara
2009-03-09
 19:19:59

funderar

Jag är så jävla glad för det jag har och för att jag inte har vissa andra saker, men det finns även en massa saker som jag skulle kunna klara mig utan och det finns saker som jag skulle vilja ha. Nu pratar jag såklart inte bara materiella saker. Men tänk om jag skulle vara handikappad på något sätt, då kanske jag inte skulle klara av att gå i skolan men vilja det. Nu vill jag bara hitta orken att gå i skolan. Orken är något jag vill ha. Det är bara et exempel, jag kan komma på hur många som helst, men det där lät vettigast.. Jag tänker så jävla mycket just nu. Dessutom tror jag att jag håller på att bli sjuk, jag skulle behöva studieanpassad skolgång, som adam. Han är ledig två skoldagar och går bara på lektionerna. Vi har nämligen fritt ungefär två dagar i veckan så att man kan jobba igen det man inte hunnit med på lektionen. Det låter kanske bra, men det är inte det. Eller jo, om man lär sig att utnyttja tiden, men det blir lätt så att man bara går och lallar och gör ingenting. Alltså shit detta blir för vimsigt, jag kommer inte ens ihåg vad jag ville komma fram till.. Jo! Det här med att jag är sjuk så ofta, jag tror det är något psykiskt som blir fysiskt, alltså jag kan ha världens huvudvärk och jag kan kräkas och sånt, men det är så himla ofta, det är ingenting jag hittar på, men jag tror att det är något undermedveten som hänger ihop med skolan. på helgerna mår jag bra, men så fort skolan börjar så blir jag dålig. Det kan ju också vara så att jag tar ut mig på helgerna så att jag inte orkar med veckorna, men äh. Jaaaaaaaaag veeeeeeet inteeeeeeeeeeee! :O Alltså skulle jag behöva ett anpassat schema, så att jag orkar med skolan, jag kan liksom pallra mig dit en dag även fast jag inte mår så bra, men jag behöver någon ledig dag mitt i veckan. Det blir liksom för mycket på en gång. Ahja, nu ska jag fortsätta läsa, sen ska jag hämta det sista av tvätten om typ en timme eller en och en halv, mamma har reda på tiden (a)..

- Sara
2009-03-09
 15:44:04

hemma

Jag var ute med ishtar efter att ha dragit från skolan som jag skrev i tidigare inlägg, sedan begav jag mig till pappa, vet inte riktigt varför men kände för det. När jag var där hittade ja massa troliga saker som jag samlade på mig och packade ner och packade ner, det blev en hel bag! inte visste jag att jag hade så jävla mycket kläder och saker som jag inte använde, trevligt vare!
Nu sitter jag i sängen och är helt slut efter kånkandet av bagen hela vägen hem till mamma, jag hade tänk att matcha bussen men jag var typ 20 min tidig så det var bara att börja knata. Jag är även slut ör att jag har varit nere i tvättstugan, helt seriöst, det har gått kanske två veckor sen vi tvättade sist och det är BARA mina kläder, det är typ en t-shirt som är bennys och två par strumpor som är mammas, jag fattar inte vad folket gör? badar med kläderna på och passar på att tväta dem samtidigt? ingen aning alltså.. Aa det kommer att bli typ sex fulla maskiner, just nu tvättas två, sen är det bara 4 till.. suuuck. jag förstår inte vad jag gör heller för den delen, jag måste ju byta om som en annan olle?! iof var det kläder från pappa som skulle tvättas också men det var bara lite grann. Aaa men hej ett helt inlägg om min tvätt är det intressant kanske? :)
Jag har läst Joakims blogg! www.JokkMokksJocke.blogg.se för alla er som är intresserade av min älsklings liv! <3 Jag är typ übernöjd nu när han har börjat blogga igen, nu kan jag hålla koll på den illa rackar'n nää men det är kul bara :D
Nu ska jag ring honom förresten och sedan ska jag lalla ut i köket och göra mig något att äta för det var pissäcklig lunch idag ...

- Sara
2009-03-09
 12:23:34

trött

är trött som vanligt, försov mig som vanligt och sitter i skolan och gör ingenting som vanligt. Jag har verkligen ingenting att göra, eller jo men jag orkar inte. funderar på att dra hem och plugga för allt mitt plugg är hemma och jag behöver fan sova innan jag görnågon annat. kommer ändå inte kunna koncentrera mig, har fett mycket tankar som snurrar i mitt lilla huvud. haha huvud. Jag vill träffa Jessica, hur kommer det gå på nationella provet i eng på fredag, jag längtar tills på torsdag för då ska jag vara med joakim, vadska jag ha på mig imorgon och allt bara fjoffar ihop sig här inne.. Men bra , nu kom gangstah crew och är fett högljudda. Jag ooooorkar inte. Jag kommer inte få gå hem heller för Madde min lärare är fett orolig för mig och för min skolgång, alltså jag är så jävla skoltrött längtar till looov. Detta kommer nog bli ett ganska långt inlägg för jag har inget bättre för mig, jag kan väl passa på att berätta vad som hände lite i helgen. Jag och Jessica åkte ut till joakim och han hade dragit dit marina-läroverket-crew så det var dom som han umgås med från sin skola + jag och jessan. Hans syster var där också och hans far och mor men dm var inte med oss :) Hans syster är riktigt trevlig faktiskt, och det är första gången jag får kontakt på ett sånt bra sätt med någons familj förutom jessicas för det är en självklarhet. alltså det känns riktigt jävla bra. nu kom adam och satte sig bredvid mig :) han läser allt jag skriver och jag kan inte koncentrera mig riktigt ahahh han ber om ursäkt men det gör inte så mkt :D Nää nu ska jag bege mig hemmåt fan.

- Sara 
2009-03-08
 21:28:29

..

någon anonym ville att jag skulle lägga upp en bild på halsbandet som jag gav till jocke, så här kommer en :)




- Sara
2009-03-08
 20:15:03

mycket

det harhänt så himla mycket och jag är verkligen inte på blogghumör, jag verkligen ooooooooooorkar inte . kom precis ut ur duschen, har sovit pissdåligt i natt och jag vill bara krypa ner och ringa min älskade joakim. Så a.

- Sara
2009-03-06
 17:21:00

hej rubrik

haha när jag och jessica skulle gå från henne skulle jag lukta på balsamet som hon fick av mig i typ julklapp eller något, det är värsta konstiga korken på så jag drog upp den och så skulle jag trycka lite försiktigt så att det kom upp lukt och då fick jag värsta klicken som åkte in i näsan, hahah det luktar fortfarande i näsan på mig. men aaa
Vi begav oss till Crippas hood och vi skulle göra en sak där men ingen öppnade, så vi gjord typ halft inbrott, jessica klättrade upp på hans ballkong men alla persienner var nerdragna så vi hade inte mycket bättre lycka där... men vi stod där ett tag ocvh bankade men ingenting hääände. dudududummm...
Vi trallade hem till mig och sen kom Joakim.
Nu sitter jag här och har värsta fula låten på hjärnan ooooccch aaaaa. Joakim ligger och tittar på när jag blogggggaar. EEEEEEMMMNN. nu fick joakim ett ryck och satte på TVn av någon anledning, jo det är simpson sålkart! ooh det måste jag seeee... fast nää jag har redan sett det här avsnittet. suck. FAN vi har typ tittat på det hemma hos jocke, för han har laddat ner massa simpson avsnitt. nu fick han panik för att jag skrev att han laddade ner, höhöhö tölp.
JUST DET! emn emn emn, konsentrationssvårigheter helt plötsligt då min pojke börjar bli närgången, men aa iaf.
Vi var i skärholmen och bytte kedjan på hans halsband, det blev riktigt klatchigt!
Jag måste tyvärr gå nu, morsning.

- Sara
2009-03-06
 10:59:52

problematiskt

snart ska jag hem och typ .. städa. Jag är med Jessica nu och pratar lite. Vi ska försöka gömma undan en present som är lite svår att gömma haha. haha hennes vatten är borta, eller aa varmvattnet, det stod att det skulle komma tillbaka klockan tio men icke då. så jag tycker lite synd om henne, hon vägrar dock att duscha hemma hos mig. :p men aah hej jag var bara tvungen att uppdatera lite.

Emilia! <3

- Sara
2009-03-05
 22:38:30

blogg

Jag har äntligen kommit på hur jag ska orka med skolan, det gäller bara att ha något att se fram emot. Jag tycker att det är ganska smart att tänka så, jag klarar av skoldagen om jag har något roligt jag ska göra efter skolan och det är även viktigt att jag har ett långsiktigt mål att se fram emot, nu ska jag bara komma på vad det är. 

Jag sitter hemma hos joakim nu, jag fick sova här på en vardag otroligt nog. :) ooh, vi gick en prommis med mirelle hans hund, då hade jag overall på mig! det var fett mysitg, jag lånade michis (a) hans syster. haha sorry om jag lånar dina kläder michaela :D Men det var verkligen härligt, jag kände mig som ett barn och gjorde snöängel och grejer. haha jag visste inte ens att det fanns overaller för vuxna barn (a)

idag hade jag MA prov, det gick faktiskt bra, även fast jag inte pluggat något till det. jag fick 49/59 helt ok alltså :) 
Hedda, jag finns för dig om du behöver stöd. Jag finns för dig oavsett vad det är. <3

Nu ska jag ringa Jussan, jag skulle hört av mig idag men har haft fullt upp, hoppas hon inte sover bara. 

- Sara

2009-03-04
 22:24:04

suck, vad gör jag för fel?

Om det är som jag tror att det är så kommer min värld att rasa samman. Det finns inte mycket annat jag lever för just nu. Jag vet att jag kanske bara är nojig, men du ger mig dom känslorna och dom vibbarna. Jag vet att jag kanske oroar mig i onödan och jag kanske är inne i en känslig period. Men jag tror inte att det är som förut riktigt. Det är det inte med något längre.

- Sara

2009-03-04
 22:06:14

mja

jag mötte jessica en snabbis såhär på kvällskvisten och nu ligger jag och äter toblerone... hehehe. men ah, det var väl intressant. vi stötte på pop i aspudden. och aa hej.

jag irriterar mig på två personer väldigt mycket just nu. och en av dom extra mycket. han är seriöst störd i huvudet, kan han inte bara lämna mig ifred`? alltså seriöst jag kommer anmäla snubben snart.


- Sara

2009-03-04
 15:36:28

stressigt värre

Jag har hunnit med fett mycket idag och mer ska det bli, dagen kommer fan inte räcka till :O
I morse var jag på huddinge sjukhus och det känns som om man reser genom halva sverige när man ska dit, haha jag åkte dit för att andas i ett rör för att kolla om min bakterie i kroppen var borta typ, man ba nödvändigt. Man åker seriöst typ en timme, näämen först till masmo sen ba hej buss sen när man ska därifrån så åkte jag från flempan och det tog ett tag att gå dit och från flempan tog det typ 20 min till centrallen och då åker man förbi älvsjö och massa så aa från masmo till älvsjöö, man ba tja! nää men jag kom till skolan och lallade lite med hedda som vanligt, vi hade lite allvarliga snack (;
Projektuppstart var det idag också, haha vi gick till kungliga myntkabanetten ingen aning om hur det stavas men ändå, sen så typ... aa. Vi hade en guide där som typ var fett vimsig och sprang överallt när hon skulle visa nya saker, alltså hon sprang seriöst, hon gick inte snabbt utan verkligen ilade mellan rummen hahaha. Sen lät hon värsta rasistisk när hon pratade om andra länder hon verkligen förställde rösten och ba det är blodigt allvar. men alltså aa.

Nu har jag inte tid att skriva mer, ska göra en reflektion om besöket på kabanetten och sen ska jag göra min matte på typ 20 sidor som jag ar skjutit upp under hela lovet, imorgon har jag liksom prov, man ba smart sara.
Senare ska jag möta jessica och få toblerone och pengar, tjoho! det är typ fett kul, jag ser fram emot det jätte mycket. haha både att ,öta jessica och att få choklad. jag var typ lite deppad igår och hon ba men du kan trösta dig med att det finns toblerone här till dig då vart jag genast på bättre humör. hennes mamma har köpt det till oss för att vi passade hennes lillasyster någon morgon sisådär, hon var på kryssning så det blev väl billigare eller nått :)

- Sara
2009-03-03
 18:16:07

alltså snälla

det fínns verkligen ingenting på TV nu, jag sitter och tittar på barnkanalen, jag ska duscha snart och aa.

joakim var förbi här idag, han typ sprang hit och var jätteorolig för han trodde att det hade hänt värsta saken för att jag var deppig. okej var väl ganska hemskt och jag kommer säkert insé senare på dygnet vad jag gått igenom idag.
jag gav joakim hans födelsedagspresent idag, haha jag sa att jag hade lust att ge den till honom och då började han irra runt och leta efter den. så jag sa att han fick välja om han ville ha den nu eller på sin födelsedag. han valde nu.. ganska självklart men ändå. så han öppnade och fick skåda ett halsband (a) jag har så jävla dålig fantasi. det är typ som en bricka som det är graverat vårat datum och våra namn på. för det första störde jag mig på storleken på brickan, det var fett liten och sen störde jag mig på kedjan som var till, för den var jätte kort och tunn. vi ska åka på fredag och byta kedjan tror jag, hhi. fast jag är egentligen fett avundsjuk på det där halsbandet, det är mer ett tjejhalsband skulle jag tro. men det sägs ju att man ska ge bort saker som man själv tycker om så. :D det är iaf tanken som räknas.
men nu mååste jag duscha ska kolla på simspson och family guy klockan sju till nio på sexan sen ska jag kolla på house eller the mentalist från nio till tio. sedan är det sängdags. imorgon ska jag upp tidigt, ingen mer ledighet :(

- Sara
2009-03-03
 15:11:15

jag orkar inte med det här

Det här är seriöst den värsta dagen i mitt liv.

- Sara
2009-03-03
 12:37:40

oooh tack

Tack till ElinM som hjälpa mig fixa till bloggen, haha ofta den inte blev fett söt ? jag visste verklilgen inte hur jag ville ha det, ändrade mig typ tusen gånger.

Idag ska jag plugga, träffa elin, gå ut med ishtar, träffa jussan och sen gå med pengar till pappa. Fett mycket på samma dag men men (:

- Sara

2009-03-03
 11:28:22

fan

De var ju det klantigaste man kunde göra, nu är jag ju jätte orolig. Det är inte så jävla svårt.

- Sara
2009-03-03
 00:17:21

vänskap

Weinefalk J. Du och jag har alltid stått varandra nära fast på avstånd.

- Sara

2009-03-02
 23:55:19

<3


- Jag måste vara den lyckligaste tjejen i världen som har dig Joakim.
Jag kommer alltid att glädjas åt det vi har och åt det vi har haft, minnen.
2009-03-02
 19:10:26

hej elin jag tar din grej för jag har också brist på sysselsättning.

Namn - Sara Christina Boström
Födelsedag - 20 mars
Hemstad - Stockholm
Ögonfärg - Brun/Gröna
Hårfärg -  Brunt/rött/orange i solen hah

Längd - 165..? 163? 167? jag kommer fan inte ihåg.
Högerhänt/vänsterhänt - höger
Stjärntecken - fisk
Skostorlek - 36 typ
Är dina föräldrar skilda - dom var aldrig gifta men nää dom bor inte ihop
Svagheter - att planera min ekonomi och att planera något alls :p
Mål för året - bli mer sparsam och spara ihop en resa med jocke. :)
Mest använda fras på msn - haha ingen aning, jag är aldrig inne på msn längre. och om jag r det är det ingen som skriver till mig för jag är så osocial på msn (a)

Det första du tänker på när du vaknar - hej jag ställer om klockan, jag orkar inte gå upp.
Bästa kännetecken - mja jag är glad för det mesta
När går du och lägger dig - haha på vardagar typ nio? på helger, typ två :O beror väl på vad man gör och ska göra dagen efter.
Mest saknade minnet - sommar med jessica och när vi gick i skolan tsm förra året.

Färg -  svart och typ rosa. hahah vad hemskt med värsta deppfärgen och sen typ barbie men äh.
Mat - ååh, typ kött med någon god sås och potatis så att man kan mojsa ihop allt (a)

Sport - ridning, gick på det förut. vettefan varför jag slutade egentligen.
Djur - jag har två katter, som jag förvisso aldrig är med eller är hos. men jag gillar nog hundar bättre fan
Affär - typ billigt är bäst
Sallad - åh sallad med någon god dressing eller typ curry m kycklling, :o
Skådespelare - äh vadfan, sånt kan man inte
Låt - alltså jag har fått någon "thing" för bliss n eso, så någon av deras låtar.

Nummer - 1 2 3 4 haha vadfan palla bry sig :) men kanske 17 då. (Joakim)
Tuggummi - åååh JENKA
Helgdag - nää lov

Årstid - sommar
Tandkrämssmak - mint
Radiostation -  the voice
Parfym - the body shops vaniljparfym
Kroppsdel på motsatta könet - rygg, händer, armar och ben. eller aah det ska vara proportioneligt.


VÄNNER OCH LIVET
Vad vill du bli när du blir stor - haha jag har iiiingen aning, serri.
Hur vill du dö - lycklig
Vem av dina vänner är mest lik dig - alltså egentligen är ingen lik mig, men Jessica eller Jussan skulle jag säga. iaf till sättet. Jessica till utseendet, jag vet inte hur många gånger vi har fått frågan om vi är syskon.
Vem är mest högljudd -  Jessica
Vem får dig mest att skratta - Jessica

Vem har du känt längst - Hanna Wiik
Vem är blygast - Det beror på i vilken situation

När grät du mest - ojoj, det var nog när mina föräldrar typ särade på mig och jassica ett tag. okej det var typ en natt, men det var hemskt när dom ba nee.
Bästa känslan - att älska och bli älskad tillbaka, både vänskapligt och pojkvännigt :P
Värsta känslan - att vara utanför eller utpekad eller att bli sårad.
Vart vill du bo i framtiden - på landet och sen när jag blir riktigt gammal typ i stan så att jag har nära till saker (a)
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - HAHAH jag har seriöst funderat jätte länge nu, men om det gick så skulle jag vilja stoppa hårväxten på alla ställen förutom på huvudet och i ansiktet alltså ögonbryn och fransar. Men om jag ska svara normalt så typ mina lår och min mage och mina armar.
Hur länge tror du att du kommer leva - hahah 92 år, det sa Tindra till mig. Det är en lång historia, den finns någonstans i bloggen (a)

HAR DU NÅNSIN
Varit kär - Aa
Blivit dissad - Aa
Rymt hemifrån - Nä
Skolkat - hahaha aa
Tänk på självmord - ..? :/

Sovit utomhus - Aa
Gråtit i skolan - tror int det :o eller kanske men inte offentligt liksom
Spytt i skolan - Aa
Velat bli modell - Nää fyfan, det är bara utsidan som man bryr sig om i modellbranchen och man mår typ skit om jag förstått det rätt.
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Aaabsolut
Sett en död människa - Aa
Druckit alkohol - Smakat? (a)

Ätit sushi - Nää
Varit på scen - HAhah aa
Snattat - Aa
Retats - höhö ibland
Blivit nerslagen - Nix

DU
Svär - minst 100 ggr om dagen

Sjunger bra - nja det kan jag väl inte påstå

Duschar dagligen - Aa, om man inte sover typ borta

Vill gå på högskola/universitet - Nää
Vill gifta dig - Aa
Tror på dig själv - det beror på
Tycker att du är attraktiv - om man har en bra dag så aa
Kommer överens med dina föräldrar - det beror på, nää egentligen inte men haha jag gör det från min sida
Gillar åska - Aa
Spelar något instrument - Nä
Äger en ipod - Aa
Ber -  Nä
Går till kyrkan - Jupp :)
Sover med gosedjur - haha ja! hos mamma är rex med! typ en stor svart björn som sitter i fotändan som jag fick av min mormor och morfar, det är värsta minnesnallen. :D
För dagbok - haha fööör. nja men jag bloggar ju, inte varje dag dådå men . ho.
Dansar i regn - Nee ush
Sjunger i duschen -  alltid fan! inte när jag är borta, fast det har hänt att man kommer på sig själv med att gnola en trudelutt.

2009-03-02
 13:14:45

ledig!

Fett skönt, alla andra har början skolan men vi vittrabarn är lediga, och jessica haha men det var bara för att det var något krångel med hennes praktik. Jag sitter här och ska försöka jobba matte, sen ska jag gå ut med ishtar och sedan möta jessica. jag får inte tag på joakim, det är något lurt med hans mobil, mina sms levereras inte till honom. Alltså jag har mattepriov på torsdag och jag ska på läkarbesök på onsdag och jag kommer inte hinna plugga och jag är typ fett stressad. :o sen ångrar jag att jag färgade håret brunt, ska jag ha kvar det bruna eller ska jag färga tillbaka svart? eller ska jag bli blond igen, alltså jag har ingen aning, jag känner mig fett fet i ansiktet när jag är brunett. :o ahja, det är väl inte i hela världen.


 


Snart fyller jag ååår tjoho, jag har önskat mig en massa roliga saker.
Och snart fyller joakim år, jag har fixat en liten gullig sak till honom, hoppas det blir bra. eller aa snart och snart typ i april med det är bra att vara ute i god tid! :D men nu ska jag hoppa in iduschen sedan sminka mig och plugga lite till sen bär det av utåt.

- Sara