2010-06-20
 10:06:08

söndag

ska till jobbet om typ en halvtimme, jättetrevligt. nejmen serri så är jag sjuk o har egentligen inte energi för det, men vadfan pengar är alltid bra att ha!
ska söka annat jobb också så att man får sig lite variation, nu måste jag hoppa i ett par trasor å börja fixa mig!

- Sara
2010-06-19
 13:29:20

lördag

sitter i mammas säng och blir tillsagt om att para ihop tvättae strumpor, det måste vara det tråkigaste med att tvätta, strump-parning..
Jessica ringde å väckte mig vid typ halv sju och trodde att jag hade hennes mobil å jag so hade somnat någon timme tidigare blev inte så gla, hehe men hon är så söt å virrig så :))
nu försöker jag få tag på henne och vill gå ut, var ute i går kväll med och det var nog den längsta promenaden i klackskor i hela mitt livs historia :p har skavsår som blöder, men det är nice.
Nu ska jag som sagt para ihop strumpor och sen ska jag försöka få i mig lite ris å kyckling :)

- Sara
2010-06-16
 14:51:46

hej :))

sitter i sängen och ska åka till donken med nästa buss dom går om typ 20 min, jag ska åka med min älskade pojke, var tvungen att nämna honom då han "undrade" vem jag skulle åkaa med :)) haha
han snackar om att jag ska "stänga ner wooorld of wooorldcraft" med rullande dialekt... men i alla fall han stör mig som fan när jag försöker skriva så herrå, ska åka till  jobbet efter donken.
jag idag, o snälla säg inte att jag sr ut so ett mongo på minst två av bilderna, har bajsbråttom!! :D
2010-06-13
 11:03:07

1 V o 2 dar' senare :))

nejmen jag sitter just nu på saltarö, har jobbat min första vecka och hoppas på att kunna spara ihop en slant, funderar på att skaffa dubble jobb.. men i alla fall så ska vi in å äta frulle nu :)) fan vilket sommarväder!! typ 15 grader, jävla skönt lov alltså! woho!
2010-06-03
 14:21:22

tjabba snygging, vad gör du här?



nej men skämt å sido, så här ser jag ut idag i alla fall, snart ska jag bege min in till stan o möta pojke, shoppa kan man alltid göra oavsett hur sjuk man än är. (a)

- Sara 
2010-06-03
 12:26:42

skulle egentligen...

skulle egentligen ha åkt gocart idag men min hals spökar och måste verkligen vara frisk tills imorgon för jag ska ha elprov då, ho. så jag sitter här på sänganten och lägger in musik på min ipod, sen tänkte jag slänga upp en bild på hur mina naglar blev, och sen har jag köpt lösögonfransar som säkert är jätteroliga att se, men i alla fall det är för lite bilder i denna blogg. klaga inte på att jag har handen i  hela ansiktet för jag har en gigantisk finne på kinden som jag inte tänker visa osminkad hah :))



- Sara