2010-02-12
 21:43:54

tja!

Haha ja måste bara  blogga och berätta om en sak, jag råkade slå ut min pojkväns tand :o
Han har lagat den innan det är ena framtanden som hade gått rakt av, sen när vi skulle pussas råkade jag vara lite för snabb eller alltså jag vet inte riktigt hur det gick till så mina tänder högg av hans lagade framtand så nu ser han ut som ett hockeyproffs som inte använder tandskydd. Snacka om att få panik och han flög upp och spottade ut tanden i handen och svalde massa flisor, sen ba VI MÅSTE LAGA DEN. och jag mitt dumma as lägger in en kommentar oc ba "hehe det går ju inte direkt med karlsson klister". Nejmen det löser sig nog, han har tydligen en kunnig bra tandläkare (A) vi ringde först till tandakuten men dom ba äh kom in imorogon så får vi se vi lägger¨i lite fyllning i tanden. Ofta han ska gå med bara fyllning och sen en kalv tand? Kul värre, toppenklinik verkligen *tummen upp*
aja, jag är fortfarande fast i farmville, och nu är mamma bortrest så måste sköya hennes farm också och den är verkligen enorm. Aja nu värker min arm, åkte snowboard igår så har ont i varenda led och mnuskel hoho!

- Sara
2010-02-10
 13:43:20

skola

sitter och har ångest över att jag egentligen ska plugga men att jag är inne på farmville och lallar, har fått dille på det och det är jätte irriterande man man kan ju inte bara löämna plantorna att dö ahha.
Men i alla fal, ikväll blire plugg och imorgon blir det gå upp klockan fem, ska till kungsberget med klassen.. suuuck 3 timmars resa... men men det blir säkert roligt, ska åka snowboard, bättre ön lektioner i alla fall :D
Joiakim är i romme idag, tänk om vi hade åkt till romme ist då hade jag haft ännu mer ångest för att vi åkte dit dagen efter jag vill ju vara med honom!
Han sov hos en kompis i natt och jag trodde att jag skulle vara mer orolig än vad jag var, nervositeten börjar släppa. Fett skönt. Min tillit kommer tillbaka.
Nu ska jag lalla runt och läsa bloggar sen så blir det väl hemgång! pyss

- Sara
2010-02-08
 15:20:44

måndag?

är så sjukt trött, böandar ihop alla dagar och ba bjäääb.
var hos pappa i helgen och hade lite middag med honom det var mysigt, hittade en skiva av riltons vänner som jag har typ letat ihjäl mig efter överallt på nätet ville beställa hem den men ajg ska bränna den musiken nu för ajg har fått låna den av pappa, me like!
Så nu ska jag alltså sysselsätta mig med att lägga över musik på min ipod. :)
Har köpt ny mobil också en HTC HD2 den är typ jääättestor men i alla fall, jag diggar den , :) men alltså kände för att uppdatera men det blir bara en massa tråkig fakta så herrå.
- Sara