2009-06-30
 14:32:12

dagens

   

- Alltså det är okej att vara mobbad ibland :)
2009-06-30
 14:20:23

confused, haha vet inte ens hur det stavas

Jahapp, sitter i sängen och väntar på att Jessica ska bli klar, hon ska fixa något gott sa hon. haha. Då får man väl se vad det blir, själv får jag nog köpa något ute för jag orkar inte laga värsta rätten hemma och vi har ingenting som är lättlagat.
Har haft fullt upp hela veckan/helgen, kommer inte ihåg när jag skrev sist? :o Tåget var försenat när jag skulle hem till stockholm, fast det kanske var bra, satt i solen en timme och lite till och jobbade på brännan, tyckte jag var smart, tills jag kom på tåget och upptäckte att jag var värsta svettmonstret, hehe. Synd jag lider inte bara dom andra (a)
Jag börjar få lite färg nu men har fortfarande inte nått mitt mål. ka bli brunare än vad jag någonsin varit! TJOHO! Jag vet inte varfdör jag är så besatt, men jag tycker det är sexigt så :) Ger mig en liten uppåtkick.
Fick brevet från gymnasieintaget idag, kom in på mitt förstahandsval, motor (STFG) i skärholmen.
Hedda var lycklig för hon kom in på frysen :) goodie!

Ikväll blir det stan med typ släkten, ska hälsa på Hedda också, för hon ska också till stan senare, och nej Hedda jag ska inte glömma att ringa den här gången. Kanske går på bio? Vem vet. Ätas ska det i alla fall.

Nej nu ska jag kolla lite saker, vet inte vad jag ska skriva för det är så mycket sen sist, :p

- Sara
2009-06-26
 09:54:59

nöff

Jag klarara inte av att vara kvar här, har så jävla långtråkigt. så idag bär det av hemmåt. Ska vara med Jessica och imrogon följer jag nog med joakim till hans land. Kommer ej ha dator. <3

- Sara
2009-06-24
 21:41:24

mojmoj

Sitter nu inne i husisen och är nyduschad:)
Ska snart ut och slå en pling till pojken min, ska bara hjälpa mamma att kolla tider åt benny, för han kommer med tåget imorgon. En av hens barn har fått en liten Ellen så vi ska åka och titta på det lilla undret imorgon :) tror jag, om jag fattar rätt av vad dom säger där i luren. Men men nu ska jag försöka få tillbaka min telefon! Lycka till liksom, kärlekspar går aldrig att separera.
Godernatter, imrogn blir det solning, barntittande, hämtning av benny och jag ska försöka mig på att raka benen. Man hinner bara duscha fem min så det gäller att vara snabb :)

- Sara
2009-06-24
 16:19:05

tjoho sommar!



- Sara
2009-06-24
 15:56:25

dagen

Hejhopp, snart ska jag smsa Julia för nu har jag en lånemobil så nu fungerar nian. Men i alla fall, bar just disk till diskhuset med mamma, innan det låg vi på stranden men jag kan inte bli brunare än såhär så det var ju onödigt. Låg där och plågades. Nu ligger jag på en filt på gräsmattan med benen i solen och resten i skuggan, skönt!
Köpte otroligt mycket kläder idag, varje plagg kostade mellan 25-150:- och jag köpte typ för tusen så aaaa. Två par skor, en vit stickad tröja, ett par shorts och tunikor och linnen och sånt :)) Allt är typ fråmn tiger. höhö me <3 outlet! sen kommer det väl bli som med alla andra plagg att jag inte använder häälften, men ändå. Shortsen är så små att skinkorna syns, det kommer pappa gilla. NOT. Ahja. Dags för mig att hämta disk tror jag, skriver senare om det finns något intressant att skriva om vill säga. <3

- Sara
2009-06-23
 21:38:13

yeah

  
Haha jag bjuder på'n!

- Sara
2009-06-23
 21:31:13

man ska ha husvagn!

Sitte n u ute på våran tomt? utanför husvagnen och spelar alldeles för hög musik. Men men klockan är ju inte ens halv tio. :D det är sommar fan!
Jag vaknade upp utan att pojken hade väckt mig och sagt hejdå :( jag ville verkligen göra det, vi kommer inte se¨s på en vecka. :(:( Jag är ju liksom husvagns-bo nu.
Sen efter det åkte jag till pappa och hälsade på honom ett tag och hämtade papper så att jag kunde lämna in min mobil på lagning, så kära vänner bli inte sura om jag inte vet att det är just du som smsar. hoho. har nämligen en jätte jobbig mobil nu och hälften av kontakter är borta eller ligger under konstiga siffror ? ingen aning om varför det b-lir så, men men jag kan dom viktigaste numren iaf!
Mamma och jag roade oss i bilen påväg hit med att sätta på GPSen och åka fel så att den fick spratt, haha jag trodde seriöst att den skulle få huvudvärk typ. den upprepade samma sak typ tio gånger på rad, haha. Ahja har man roligt så har man (a)! Töntar...
Sen var vi på ÖB lånade deras AC ett tag, för vi har ingen i bilen, sen åkte vi till Willys och lånade deras toalett, hahaha. Behov folket, behov!
Faaan nu börjar myggen komma....
Ahja, Jag hade nästan en fästing idag! Den kröp på mitt ben, så Joakim det är bra att jag uppmärksammar alla små prickar som finns påvåra kroppar! Hör sen! :)

Imorgon kommer några från familjen? Jennie och hennes pojkvän, bennys barn, jennie alltså. Han är inte här men dom kände för att komma ändå, det blir en heldag med scchhteeek på standen, stranden är faktiskt jättefin här. Men innan det så ska vi till outlet och köpa kledur, tjoho! Vi ska vara där när det öppnar så att jag kan få min solning mitt på dagen :D
Sen blir det antagligen grillkväll.
Till helgen kommer troligtvis Jessica, jag saknar henne. :/ och KANSKE Joakim dyker upp. Han funderar på att döpa om sig till Kim eller nått för att det är kortare, man ba yeah. Jag hade aldrig pallat byta namn, :o
Shit nu blir detta fööör långt, som om någon skulle orka läsa det här liksom, men ahja. Morsning!

- Sara
2009-06-23
 10:34:25

.

För det första, Julia jag ska höra av mig så fort nian på min mobil fungerar igen, du har nämligen en nia i ditt telefonnummer, haha.
För det andra, jag träffade Emilia igår i alla fall, vi lallade runt i nacka, solade och åt på BK.
För det tredje är ajg jätteglad för att jag åker iväg med mamma idag till landet. Så jävla skönt att slippa stan och allt som händer här.
För det fjärde, jag ska lämna in min mobil idag.
För det femte så har jag jätte bråttom, så puss.

Jag älskar Joakim. Han är min soulmate. <3

- Sara
2009-06-22
 09:40:40

emilia!

Jag är sjuk så jag kommer inte kunna träffas, och just nu oooorkar jag verkligen inte hitta min mobil. så läs detta så fort du kan är du snäll! mehe

- Sara
2009-06-22
 09:39:28

michaela papparazzi pettersson fehr? vet inte hur det stavas men jaja, hehe.



- Sara
2009-06-21
 22:22:57

gnorm

Alltså shiit, jag är så jävla trött. Trött på min rygg som väker, jag har åkt för mycket båt så det känns som om det gungar fast jag är på land, är trött på det med, är trött på mitt hår, jag sr ut som en jävla polack i huvet. ahja. måste sova nu, mina ögon bara väker och har typ solsting. ska be pojkvän att ge mig masage.
Förutom det har helgen varit underbar, med pojkvän, pojkväns familj och lite folk. Älskar fan landet! <3

:( Saknar Jessica.

Min mobil är sönder :(

- Sara
2009-06-18
 08:51:46

mjuff

Försökte blogga när jag var på Jessicas land men det gick inget vidare, kunde inte posta inläget så det var ju trevligt.

Jag åkte hem igår ist för jag kände mig så stressad, dessutom var det älsklings och mins 5 månadersdag så vi var ju bara tvunga att träffas :):)

Snart ska jag hämta upp honom på jobbet innan vi åker till landet, eller inte? Det beror på om det börjar regna, i såna fall ska vi vara hos honom.
Hans gamla kärlek kommer, det kommer ju kännas bra, hoppas hon är ful. Nejmen nu är jag elak, hon är säkert trevlig annars hade han ju inte fallit för henne. Eller så är hon otrevlig och råsnygg. Det lär vi ju märka. . . Inget av dom är bra i alla fall.

Jag tittar på sabrina tonårshäxan, det var typ evigheter sen man såg det. Nostalgi. :D Liten, inte fattade vad dom sa, hann inte läsa textremsan. haha!

Ahja, lägger upp bilder från Jessicas land och skriver lite om det efter helgen :)

- Sara
2009-06-15
 15:14:38

mememememeegeg

Jahopp, det blir avresa till Jessicas land idag istället :) Så nu har jag packat och ligger här och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan äta lunch och sen så ska hon skjutsa mig till J. :)

Jag har värsta problemet, jag har inget busskort. Det är jättehemskt, och på torsdag när jag kommer hem så ska jag till Joakim och blablabla. Aalltså det är jättejobbigt, jag behöver ett. NU! Men men det får väl lösa sig. Pappa ska typ köpa ett till mig, s får jag väl åka till honom och hämta det mellan landet ochocke. Ska nog hem mellan då också och fixa lite saker, måste packa om tror jag. Ska ju till ett nytt landställe. Ahja, kul för er att veta men jag var tvungen att strukturera lite för mig själv i mitt vimsiga huvud. ehehehehe. Solong suckers!

- Sara

2009-06-15
 12:12:03

info

Happ då har man hjälpt mamma att städa, nu väntar jag på bättre tider eller nått.
Väntar nog åp att Jessica ska vakna så att vi kan mötas med kläder, hon har mina och jag hennes, mehe. Kanske ska sola idag.. :o Det verkar vara en bra idé. Det är så jobbigt väder.
Imorgon ska nog jag till Jessicas land, om det inte är några ändringar, har pratat med mamma och det är okej, vi ska vara där tills på torsdag i såna fall.
Nu ska jag logga in på fejjan sen ska jag borsta tänderna, morsning.

- Sara
2009-06-15
 10:16:53

datan hemma igen!

Jag har saknat dig så kära blogg :D
Det har mest varit nattliga äventyr, annars inget speciellt. Men ändå.
Idag ska jag nog vara med mamma. Men hon stör sig som fan på när jag skriver närh on försöker titta på TV så jag skriver väl senare :) <3

- Sara
2009-06-12
 23:25:35

wei

Kom precis in från en två timmars lång promenad med Joakim, han sa att han rastade både mig och hunden, jätte roligt. HA-HA.
Vi plockade upp karlsson också som absolut inte trodde på att jag var 93a, ahja hans problemos. :D
Men nu ska jag duscha en snabbis sen ska jag krypa ner hos min pojke.

- Sara
2009-06-12
 15:06:48

AVKLARAT!

Det blir nog inget landet i helgen, men då blir det party party på hög nivå ist, jag har ju förfan sommarlov! Orkar inte skriva men är så jävla lycklig bara!
Jag sjöng i kyrkan med Hedda men jag hade ingen mikrofon så jag hördes inte, tror det kommer upp minst ett filmklipp på fejjan med oss iaf :p hahah hemskt. Jag ba stod där och sjöng men hördes inte så alla ba vad gjorde du där, man ba haha tja! Ahja bilder från idag ska läggas upp här iaf!


 

   



 

- Sara   
2009-06-11
 16:07:22

IMORGON! YES!

Imorgon är det sista gången jag går till lestradska, sista gången jag går någonstans över huvud taget och är ett lestradskabarn som går i nian. YES!
Det dåliga är att det kommer vara dåligt väder.
Jag ska iaf ta med mig kameran och det ska plåtas! Sen efter det ska jag till landet ohyes, ska bygga golv förfan! Datan åker med, (hoppas jag). Men det ska jag allt se till att den gör.
Mamma och pappa håller på med något fuffens, fiffens fuffens fiffenfiffen fuffens (lalala). Men i alla fall, det är något som dom behöver mitt personnummer till och jag är jättenyfiken. PAPPA KAN INTE MITT PERSONUMMER! det är fasn dålig stil, jag kan ju nästan hans, blandar ihop dom sista siffrorna med mammas men vadfan. skäms på dig far.
Jag vill att osckar och elisabet ska vara med imorgon, pappas tjej och hennes barn. ska fan ringa pappa och fråga nu. Ska bara hitta mobben först.

- Sara
2009-06-10
 12:34:36

bloggaa

Jag väntar på att Jessica ska vkna och svara på alla mina sms (a)
Joakim står i köket och steker ägg och vi lyssnar på halleluljah med angelou, aldrig hört den här versionen förut men Joakim visste tydligen vilken den var... :)
Jag va i skolan och träna inför skolavslutningen när vi nior ska gå ut, jääättetråkigt att lämna alla, heheheh SAJK! Men aa, i alla fall, jag och Hedda skulle ju sjunga på skolavslutningen men nu blir det inte så eftersom att vi tar upp för mycket tid, det kanske blir bara Hedda som sjunger, hon ville det så gärna och låten blir längre om jag ska vara med och blablabla. Egentligen har dom små barnen företräde för dom är små och förstår inte att alla ska hinna men liksom, typ fetton som står och läser dikter framför Hedda som är jätteduktig på att sjunga? Man ba jo bra prioriterat. Ahja...

Joakim var assnygg igår när vi gick en prommis, han lånade mina rosa mjukisbyxor som sitter tight på mig, så kommer han där och ab tja! dom är typ i froté eller plyshtyg eller nått, vet inte hur något av orden stavas men men hehe.

Skönt med kort skoldag!

- Sara
2009-06-08
 23:09:50

nuttie

Happ då var man hemma igen, har gått en promenad med alex från hägerstenåsen där vi var ett gäng och kollade på en skräckfilm hemma hos Jessica :) Vi gick massa konstiga snirkelisnorkeli-vägar men det gick så bra så och jag hade rätt i slutändan (a)
Jag är helt slut, Jessica brottade ner mig på golvet och typ killade mig till döds. Ingen ville hjälpa mig, fick klara mig själv så gott som det gick (med andra ord, det gick inte alls).
Jag var med Emilia i stan och i skärholmen, hon köpte en bikini som hon ska ha på flaten på onsdag och jag köpte silverschampoo och ett par örhängen! Prima ballerina. På tal om ballerina, så är jag jtte avundsjuk på Chris som har ett par ballerinaskor från Indiska som jag tycker är fantastiskt söta, såna ska jag köpa någon vacker dag när jag har fått pengar.
Men nu måste jag ringa Joakim igen innan han somnar, måste berätta en sak för honom :D
Imrogon sover Joakim hos mig.
Planerna inför helgen kanske är ändrade, det var ju planerat att jag skulle till Jessicas land men nu är det problems med hennes pappa. Men det ska nog lösa sig :)

- Sara
2009-06-08
 12:54:56

misslyckat

Casandra ligger och tittar upp i det nymålade taket, det luktar verkligen nymålat i hela rummet. Hon har precis ställt i ordning alla möbler, tagit bort all plast och sopat bort alla målarflagor från golvet. Canadra är helt slut efter helgens strapetser. Tur att hon kunde täcka blodfläckarna i taket, men hon lär ju få problem om CSI kommer med sina sprayflaskor och sina blå neonlampor. Äsh, hon har kollat för mycket på film. Det är omöjligt att dom skulle spåra liket till henne. och om dom nu skulle göra det så får hon säkert mildare straff för det var ju i självförsvar.
Det var i fredags som Casandra hade blivit uppraggad i en bar, hon var ute med sina väninnor men kom ifrån den stora gapflabbande flocken som stank som en hel parfymaffär. Hur kan man tappa bort dom egegntligen? Dom syns och hörs mest på alla ställen..


Näää, alltså jag är på skrivhumör! Men jag kommer inte på något bra att skriva, jag har försökt fortsätta på den där historien i typ tio minuter nu men det går verkligen inte, haha. Kul att ni fick läsa typ en fjärdedels novell iaf! Sånt som händer. Men jag är inge bra på att skriva spännande saker, mehe.

- Sara

2009-06-08
 12:44:54

ush

Han förföljer mig i tankarna och i verkliga livet.
Jag kommer aldrig bli av med honom.

-Sara
2009-06-08
 11:48:58

beslutsångest

Mja, den ena klänningen är mer somrig och den andra är typ mer elegant, haha. Jag vet fortfarande inte vilken jag ska ha. Har provat båda, men liksom jadu.



eller



Någon som har en åsikt som kan hjälpa mig? (a)

- Sara
2009-06-08
 11:19:37

snuffs

Happ, nu sitter jag i sängen igen. Fast i mammas säng, :) Ska ringa yasemin snart och fråga om vi fortfarande ska sola idag. Jag har sädat hela mitt rum, stolt! Sen ska jag ut med Ishtar, åka till stan med Emilia och träffa Jessica:) Men nu ska jag ut på ballen och kolla om det är kallt ute idag.
Jag fjällar på ryggen, jag har inte bränt mig men antagligen så pallade inte min rygg trycket av att sola mycket så aaaaaaa. Ska skrubba ryggen med en handduk innan jag åker iväg på solning i em så att det inte blir jätte ojämt.

Jag har beslutsångest, antingen ska jag ha en blå klänning eller en rosa tunika på skolavslutningen. Ska lägga in bilder senare så att ni ska få se :)

- Sara
2009-06-07
 15:43:40

ja ni...

Senare idag blir det förmodlingen utgång, orkar inte ligga inne men jag har fruktansvärt ont i ryggen och i rumpan, ingen aning om varför men men. typ tråningsvärk, har gått för mkt :o

Nu ska mamma ta bilen till bredäng och handla och vill ha med mig, men ba jaaaa! Nää nu ska jag slingra mig ur detta smidigt, hehe.

Igår var jag med Jessica på dagen, vi träffade Ala en snabbis eller a jag iaf för sen åkte jag till älskling. Joakim och jag gick till Karlsson och där satt Jenny och Cecilia(? staving) och vi tittade på aristocats, haha mobboffer. Men Disney är fan bra! Man blir aldrig för stor för Disneyfilmer. (a)

- Sara
2009-06-06
 14:00:15

dagens, jätte dåliga bilder (mobilkamera) mehe





- Sara
2009-06-06
 12:14:14

jomen tjenare tjenare

Jag hatar verkligen att komma på rubriker, har sagt det förut, men det skadar inte att säga det igen!

Igår så blev det stundentmottagningar och fekke, haha. Mycket fulla ungdomar, med nyktra sara och jessica, riktigt braigt :) fast det är otäckt att se folk så fulla som vi såg en person igår, jag vet att jag låter som värsta tönten men jag blir rädd, vad fan tänker man med om man dricker sådär mycket? Antagligen tänker man inte alls, då är man ju ännu mer osmart. Okej om det råkar bli så någon gång ibland, lite för mycket av det goda, okej okej att man blir full och däckar, men man behöver ju fan inte supa sig medvetslös? Det var nästan så igår tror jag. 

Jag kanske kanske ska träffa Jessica idagb men hon var inte så taggad på utgång, sen kanske kanske jag ska åka och köpa silverschampo, sen ska jag till Joakim ikväll. 

Mamma är hemma i helgen för typ första gången på månader, det är ganska trevligt faktiskt. Även om man kom hem till ännu en full person, som för den delen var full i förrgår också. Jag förstår inte att det ska vara så svårt att hålla sig nykter när hon väl är med mig? Och mamma om du läser min blogg, som du förmodligen gör i smyg så förlåt. Men jag tycker att det är ganska jobbigt faktiskt. Jag har insett det, de påverkar mig mer än vad jag trott. 

Nu ska jag fixa naglarna, hitta kläder och sen så ska jag duscha. :) Lägger nog upp en dagens innan jag drar! 

- Sara 
2009-06-05
 14:43:47

wei

älskling är påväg hit! <33333
2009-06-05
 13:36:25

det är jävligt synd.

Jag hatar att man får mer uppmäksamhet som kvinna om man klär av sig. Det är ju egentligen det som är naturligt, men om man sätter en halvnaken kille på en reklamskylt så tänker inte en tjej att aa det skulle vara nice att sätta på honom, okej det finns undantag, och killar reagerar ännu minde på det. Men om man sätter upp en tjej som gör reklam för H&Ms underkläder då dras allas blickar dit. Killar komenterar och tjejer får bara större kroppskomplex och idealen blir mer och mer onaturliga. Om man nu måste gör reklam för underkläder kan man inte fota dom typ liggandes snyggt matchandes på en säng eller nått med en klädd kvinna bredvid? För jag tror seriöst inte att underkläderna säljer mer bara för att det är en tjej som har på sig dom. Jag känner bara att jag inte vill köpa dom för att jag kommer inte leva upp till idealen som hon har och det kommer svälla över fett på magen och blbalbablabla. Nejmen ni förstår hur jag menar, eller hur? Jag tycker bara att det är synd. Nu säger jag absolut inte att det är minrdre fel att det sitter nakna killar uppe men det blir inte en lika stor sak av det. 



 - Sara
2009-06-05
 13:23:40

:)

2009-06-05
 10:22:37

gnormf

Jaha, ännu en skolfri dag. Jag vet inte riktigt än men jag fuderar på att sola, mm. Men vettefan om jag pallar ta mig till södra station, får se hur det blir med den saken. Ikväll ska jag till Denice för hon har tagit studenten och till Andreas för han har också gjort det, sen ska jag vara med Jessica och Joakim, hitta på något sådär. Sen imrogon blir det husvagnen. Mamma väntar med att åka dit bara för att jags ka följa med, jag vet inte riktigt om jag egentligen skulle ah elat åka ensam för det är så mysigt, men men :) Nu får jag mamma sällis iaf. Igår så sjöng jag för henne, hon blev typ tårögd, jag tror att det var för att hon var full och hon blir extra känslosam då haha. Men jag ville ha någon att öva inför innan jag ska sjunga för min musiklärare, som antagligen inte blir av för han är så seg och är borta hela tiden. Ahja har ett G iaf så det får väl duga.
Min lärare är en aning skum, jag var i skolan hela måndagen och hon har sagt att jag inte var där, sen så var jag där en stump i tisdags inte på onsdagen och sen var jag där ett atg igår, och hon hr ringt till min mamma och sagt att jag inte varit där på hela veckan? men ba men ja kul! bröööl. skitsamma fan. det är en vecka kvar.

- Sara
2009-06-04
 21:23:58

hahaha ofta!?

Det va igår tror jag, som först en snubbe sa att jag var lik paris hilton, och det tycker Idas mamma också, sen kommer erik och ba du ser ut som nichole richie, man ba men jaa! haha ofta!? ser ingen likhet alls.

- Sara
2009-06-04
 20:25:38

att ta det första bästa

Jag vet att du skulle bry dig, men skulle du göra det egentligen?
Jag tror inte det. Bara ytligt.
Det som passar dig.

- Sara
2009-06-04
 13:24:06

undrar

Alltså jag har typ 15 unika besökare, ibland mer ibland mindre, men jag undrar verkligen vilka det är? Alltså ofta någon tycker att det är intressant egentligen ? :p

- Sara
2009-06-04
 13:22:09

haha joakims verk :D jag tror han är ganska stolt (a)

2009-06-04
 13:15:56

ngfuVESIDLORNG

Happ då var man hemma igen, mötte Alicia på tunnelbanan till skolan, var en sväng i matsalen satte mig på tunnelbanan tillbaka och mötte Denice. Jag hade ingen aning om att hon skulle flytta till malmö, det är liksom något jag missat ho. Hon peppade mig i mina gymnasieval iaf, jag har verkligen ångest. Jag kom på att jag hade det idag, jag vet verkligen inte vad jag vill gå för linje, alltså har ingen aning. Make up ? motor ? BoF ? bygg ? "vanlig linje" ? beteende ? alltså jag vet inte! panik! Kan inte någon bara bestämma åt mig, jag har många intressen men jag vet inte om jag skulle kunna tänka mig att jobba med såna saker bara. Det är ju bara feeeeeeeeeeeeeeeeel. haha keramik. nejmen ah, tja!

- Sara
2009-06-04
 10:38:55

ja se det regnar, ja se det regnar, det var ju roligt, hurra!

Nejmen aa, det regnar som sagt och jag ska ta mig till skoan. försenad som vanligt. Men jag lär ju komma till efetr lurre iaf. hah lurre. Men aa i alla fall. Jag har för mkt mascara idag om någon ville veta och sen har jag ingen jacka och inget paraply så jag kommer vara jättesöt när jag kommer fram, typ dränkt katt med mascara på hela kinderna så att det blir fartränder och morrhår, fan vet jag. dränkt katt, mehe. Men nu ska jag lyssna på en låt som jag ska försöka sjunga för min musiklärare, vet fortfarande inte när, vi slutar ju fan om en vecka så kanske får bli idag eller imorgon, jag ska försöka få tag på gossen. morsning! oj bussen går snart :o bråttom!

- Sara

2009-06-03
 14:05:08

weeei glader!

Ska möta Jessica sen , :) det gjorde mig riktigt glad, elller klad som jag tänkte i huvudet. lite såhär ful glad-dialekt. eller nått :D



 



- Sara
2009-06-03
 10:17:52

hårproblems, mehe

åh undra om jag blir blond den här gången , typ femte gången gillt jag färgar håret hemma nu.... :o!
FÄGEN KLIAR SOM FAN!

nu blire frulle :)

-Sara
2009-06-03
 09:54:09

playerkillar? dissa!

http://apollopua.blogg.se/

En kille som försöker gå från osäker/mobbad till player? Jag förstår om han vill bli mer säker i sig själv men alltså. Han har iaf gjort en blogg som jag typ inte orkar läsa igenom helt, men som tydligen gör succé. men jag tycker att han satasar på fel sak? Han kan väl bli självsäker men inte player, det är ingenting en tjej strävar efter? Eller hur? Jag skrev iaf det till honom, som om han skulle bry sig, haha.

- Sara
2009-06-03
 09:32:34

heluuu

Jagälskar att blogga jag gör ju detg, men nu när man inte gjort det på ett tag då tappar man känslar för det liksom. Eller jag vet inte. Ahja, jag ska blogga mycket idag så att jag får fram den där känslan igen, :)

Igår började jag må jätte dåligt, jag låg hemma hela dagen med den värsta huvudvärken jag någonsin haft , sen nu på orgonen så var den som bortblåst men nu har jag legat konstigt eller nått, så det onda har flyttat sig ner i nacken, jätteroligt!

Snart ska jag färga håret och sen ska jag gå till hundjäveln, eller nejfan det är två idag också. SUUCK. Jag klarar inte av at gå ut med  två hundar jag är för lat och för svag... haha. 

- Sara
2009-06-01
 06:48:47

åh!

Jag har inte haft någon dator i helgen för min mamma tyog med sigden till husvagnen.
Men jag har haft det trevligt iaf :))
Nu hinner jag fan inte skriva, ska åka och sola med Jessica och sen ska jag till skolan. Ska vara utanför dörren klockan halv åtta! :)

- Sara