2009-10-31
 09:21:12

devil!

Nu sitter jag i sängen supersnygg jag lovar, haha.
Inatt satt jag och sydde på min halloweenklänning, det blir fekke fekke hos pojkvän ikväll :) jag har tragit med mig Jussan sen får vi se vilka som dyker upp, :) Man måste vara utklädd så jag hoppas alla anstränger sig nu! Annars känner jag mig ju mobbad! haha (; vi kanske ska ha ett bästa utklädd pris, vem vet? hah fan vilken idé sara! Bra där!
Nu måste jag verkligen skynda mig, ska vara hos Jussan om typ en och en halv timme! <3
- Sara
2009-10-30
 17:39:22

utgång!

Hha jag har inget speciellt mål men orkar verkligen inte ligga hemma, ska möta HEdda iaf sen ska jag försöka få tag på Jussan som värkar ha stuckit huvudet i sanden likt en struts :)
- Sara
2009-10-29
 21:43:48

...

Det finns så mycket som vill ut.
Den personen som står mig närmast just nu är Joakim.
Jag är glad för att du finns för mig om jag behöver prata.
Jag finns för dig med, i vått & torrt! <3
- Sara
2009-10-29
 20:05:09

hemma :)

Har varit hos Jessica en sväng och var förbi pappa och tittade till katterna och hämtade en skiva med bilder på. :)
Nu sitter jag hemma och har kollat igenom bilderna, en del är bra en del är mindre bra, hah men man är ju alltid så kritisk mot sig själv. Bilderna kommer if från The studio vid stureplan, och det var ett helvete att sitta där i fem timmar med dålig service och dåliga fotografer, bra att man är fotogenick (a) hur det nu stavas, hhe. Slänger in en bild och sen ska jag in på msn en stump och kolla om pojke är inloggad för har lovat att skicka en el. två (alla) bilder till honom :D <3
Om du kollar handen så ser du hur förlovningsringen ser ut :)) enkel men snygg :)<3 KÄRLEK!!
- Sara
2009-10-27
 23:19:42

jappjapp

idag har vi inte gjort ett jota, gått ut med hunden, sovit, halvsovit, spelat data, tittat på barnfilm, yeah. Nu ska vi gå och lägga oss för vi ska upp ganska tidigt och städa bilen och sen så ska vi åka och titta på bio i stan, bröllopsfotografen :) hur det nu stavas, sen blir det slagga at my place :) nejmen nu ska jag hoppa i säng och få tre sidor i min bok lästa av min pojke, man känner sig så liten och mysig när någon läser för en, speciellt han (a) men han gillar inte att läsa så vi har gjort en deal på tre sidor, mehe. Sen ska jag killa på honom, han är inte som andra människor som gillar att man typ kliar på ryggen, neeej då, man ska killa så att man måste ha handen precis en millimeter ovanför, sjuukt jobbigt efter ett tag, men det är de värt för sen spinner han som en katt och lyder min mista vink (; nee, men ändå.. kan ju alltid hoppas gott folk. nu blev det här inlägget så himla mycket längre än vad jag tänk mig och det är mkt onödig information så morsning! <3

- Sara
2009-10-26
 15:30:00

woho laaaaaaaan

killarna sitter forfarande och nördar sig framför datan och jag och jessica ska åka till LIDL i Mööölnvin, ;) vi ska köpa lite smått och gott, bla. energidryck. dom ska inte sova i natt heller, det blir fan 48 timmar? dom är inte riktigt kloka, haha. jag och jessica somnade typ vid halvfyra, skööönis!
Nej nu ni jävlar ska jag ut och busa!

- Sara
2009-10-26
 00:55:29

happ

klockan är då mycket och lanet är i full gång, jag är fett taggad på att köpa CS det typ ääger, men nejdå sara ska inte bli spelberoende, :)) jag sitter och spelar skissa och gissa med jessica och crippa, sen drog dom så att spelet avbröts :(( ledsen i ögat..
nej alltså det är sjukt varmt här inne.. klockan är ett och jag känner hungern komma smygandes, vi har cola och chips. euk.
Nej jag ska fan ställa mig utanför ett tag sen ska jag sms jussan och kolla hur hon mår :) jag drar med mig jessica tror jag allt. Grabbsen är inne i sin egna lilla värld och har nog ingen aning om vad klockan är... hö. morsning.

Im lökig

- Sara
2009-10-25
 14:55:24

roligaste spelet ever!!!

http://chat.passagen.se/skissa_o_gissa/skissa.shtml 

det tar ett tag att starta men det är det lätt väärt!

- Sara
2009-10-25
 14:45:32

smart-spara-pengar-tips

2009-10-25
 14:25:35

rosa mjukisdress.....

Sitter i pojkes säng och är överlycklig, jag har hhöööössstlov! Woho, eller a typ alla i sthlm har ju det nu så det är braigt för det betyder att Jessica sa och kan komma hit idag, sen kommer Tobbe och vi ska lana, hhahha-.- jag och jessica ska lana bloxors!! jag ska äga henne hååårt! (det kommer dock aldrig gå så jag ska börja öva nu)!'

- Sara
2009-10-24
 10:34:18

snabbuppdatering

Snart beger jag mig hem till pappa sen från honom ska han och jag ta en taxi typ till kungsgatan?? Vi ska till The Studio och fota oss, det är jääätte jobbigt att matcha tre olika outfits... BRÖL, jag är så avundsjuk på Joakim som får ligga i sängen och gotta sig, jag däremot gick upp klockan åtta! Jippieee.
Nej nu ska jag kolla så att adressen verkligen stämmer :))
Ikväll blir det saltarö <3

- Sara
2009-10-23
 20:09:14

ho

Okej dålig update jag vet, men jag känner inte för att skriva just denna ... tid. Jag har det bra och livet flyter på, just nu sitter jag i sängen ska snart ut och äta :) Mamma och Joakim har det trevligt, haha.
Har börjat träna en del och snart blir det gymkort :))
Jag har kommit underfund med att jag ska sluta klaga, jag har det fan bra! Jag <3 livet!

- Sara
2009-10-17
 14:27:15

förlovad <3

Jag älskar dig Joakim. <33
du & jag i en saga för evigt :)) <3

- Sara
2009-10-16
 19:50:37

inatt blir det spänning i det lilla huset på saltarö

vad det är som händer här får ni reda på imorgon när dagen spenderas här ensam när pojke ska ut och åka båt med familjen, jag kan ju som sagt inte följa med pga av min omrörda hjärna :P

- Sara
2009-10-16
 11:46:46

ska till skolan och fixa en massa andra saker idag..

Jag har legat still i seriöst två och en halv dag nu, jag ska sätta lite fart och duscha ch grejor så att jag kan åka till skolan och hämta lite arbetskläder och skit som behöves til nästa vecka, sen kanske jag ska till mariefred men jag vet inte om det skiter sig då jag känner hur huvudvärken kommer och tränger sig på när jag vet att jag ligger sjuk mkt efter i skolan för min jävla hjärnskakningsskit! GAH. Den förstör allt, min skolgång , mitt humör, min lust att leva, nejmen jag kan ju liksom inte göra ett skit jag bara ligger. så fort jag rör mig så ba wohoooaaaa blackout! Men jaja, jag ar fan brått! Morsning.

- Sara
2009-10-14
 11:26:02

Peter LeMarc <3

2009-10-14
 11:14:04

hjärnskakning?

Japp, Sara har åkt på däng alltså. Haha nej då, men det hände en liten olycka och nu ska jag till vårdcentralen med mitt bultande huvud. Hjärnskakning är redan konstaterat att jag har, en lätt, annars skulle jag inte kunna stå och gå, hö.
- Sara
2009-10-13
 19:03:43

jäkla dålig update..

sitter i sängen hos pappa, ska möta Jessica och åka till skärholmen c, yeah.
har haft skola och svetsat, blivit fälld så min armbåge är mörbultat och ryggen är väl sisådär och huvet är blått i bak under håret, mehhe.
Just nu sitter jag och lysnar på Peter Lemarc. haha jag veeet, men han är bra!
imrogon är jag ledig, kommer mer update då :) ska möta pojke i slussen när han slutar, sen är det bara två dagar kvar tills heeeelg! WOHO!
- Sara
2009-10-08
 17:59:00

osammanhängade? hur det nu stavas.. :p

Sitter hemma hos hundis, ska ringa jessica och förmodligen gå ch möte henne inom en snar framtid :)
ikväll ska jag möta pappi så att jag kan få pengar, eller så g¨r jag förbi honom imrogon på morgonen och hämtar dom...
Jag ska åka till landet långt borta ganska tidigt imorgon och sen kommer det lite folk dit på kvällen, joakim ska lämna nycklar någonstans så att jag ka komma in för orkar inte åka hem mellan :) mihi busigt värre av osssss...
Det blir äta ute imrogon och sen filmkväll iaf :)

Jessica sover med mig inatt hos isharpishatr, vi ska tjocka i oss mat och godis. höhö. see ya!

- Saris
2009-10-07
 20:54:34

- Du skulle bara våga röra eller försöka förstöra!

Det finns en människa på denna jord som har en extra stor plats i mitt hjärta, han heter Joakim. Som de flesta vet har vi hållit ihop ett tag och vi planerar att hålla ihop ett jävla bra tag till kan jag lova. Jag vill bara berätta för världen att jag älskar min pojkvän så fruktansvärt mycket så ingenting kan komma mellan oss.
Det bara är så, tillsammans blir vi starka!
Jag saknar honom varje sekund han inte är hos mig... Jag vet att man brukar säga så och att det låter lite "fjortisvarning" på den alltså, men helt seriöst så är han som en drog för mig. Vi pratade idag och jag fick för mig att han skulle lämna mig, så var då inte fallet men jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv, inte ens när vi typ gjorde slut över en natt? Fråga mig inte varför. Men den gången så kände jag väl på mig att det skulle lösa sig, den här gången trodde jag att det seriöst var rena-rama allvaret. Jag hade panik och sen när han förklarade för mig hur det låg till när jag hade lugnat ner mig en smula, då brakade helvetet lös, haha.
Jag satt med mina klatshiga kläder, typ oranga strumpor och dunjacka och snorade ner precis allt och maskaran rann och sprutade åt alla håll, jag brukar ju då vara ganska pedantisk av mig, men just då kände jag att ingenting spelade någon roll.
Jag är så jävla lycklig att jag hade fel för en gångs skull!

-Jag lägger mitt liv i dina händer ännu en gång och hoppas på att du inte sårar mig den här gången. Jag ska sluta gömma mig i mig själv och jag ska tänka positivt!

Joakim är som min bästa vän, min pojkvän, min älskare, mitt liv! Han är allt man kan önska sig, det är därför jag är så rädd för att öppna mig på nytt. Han förstår inte att han kan klara vad som helst och att han kan få vilken tjej han vill bara han anstränger sig. Jag ska bara vara lycklig över att han fortfarande vill ha mig och över att vi har en lång framtid tillsammans.
Sara <3 Joakim.


2009-10-06
 19:35:12

ÄLSKLING ÄR BÄST!


Kärleken växer sig stark och behovet av att leva med dig blir bara större och större, viljan att vilja leva med dig är större än störst! Sådeså!

2009-10-06
 19:22:07

haha bilder!

För det första måste jag mobba våra gamla franska böcker om jag hittade hemma hos Jessica typ förra veckan, dom var verkligen oseriösa!!
hah så nu har jag gjort det, men ni ser ju själva det är fula mobbade serier i som man fattar nada av, haha!! 
Sen så ska jag lägga upp bilder på Jessica när hon färgade håret i en portuppgång och i en fontän i aspudden, haha ni kanske kommer ihåg när jag skrev om det?
Haha jessica var glad att jag gjorde den fula bilden liten!



Sen ska jag lägga in en bild på min fina ram som jag pysslade med igår, bara för att jag skulle ha något tjusigt att hänga på väggen och inte bara en ful träram som jag inte kan ta i, haha jag får rysningar när jag tar i trä, ja... Men personen på bilden är fan finare än ramen! Hihi
Klatshigt va?
- Saris!
2009-10-06
 18:40:20

!!

Ska äta nu, tänkte börja skriva men skkriver om ett tag då! :D
- Saris
2009-10-06
 13:46:26

fEttTT Meddd ChiilL

Sitter på lektion och är klar med uppgiften vi fått, har jobbat riktigt bra idag :)
Senare ska jag ut med hundis och sen ska jag åka och möte pojkvän.

Jessica och jag har fullt upp med att kolla på resemål och sistaminuten resor, på höstlovet bär det förmodligen av till Cypern eller någon annan sol och bad semester. Hah jag har bara ett litet problem, jag måste dölja min navelpiercing för pappa. Haha men det löser sig nog. :)

På fredag ska jag åka och köra Go-kart.

V 43 ska jag APU-a fett nice! Jag får lunch och byxor av stället jag ska praoa på. Det är riktigt trevligt, okej att det är långa dagar men det är väl lite skitsamma :) Det är synd bara att jag ska till UM den veckan så kommer behöva vara borta en dag typ, för ska dit mitt på dagen, jälla skit! Jag vill liuksom göra ett gott intryck :) Det ska tydligen jobba någon kille då som går i VTG så det är skönt att ha någon i min egen ålder där, Joakim säger att jag ska visa mig mycket och vara duktig så att han inte överglänser mig men det tycker inte jag spelar någon roll, bara jag gör mitt bästa :)

ÅHHH jag läängtar till höstlovet!

- Sara
2009-10-05
 15:19:03

brått!

jag lovade ju en dagens, men nu blir det bara typ övre halven, nertill har jag svart kjol, strumpbycor och svarta boots :)
Nu måste jag kila ner till bussen så att jag inte missar den, ska möta upp Jessi i slussen och åka med APU lappen och få den påskriven!
- Sara
2009-10-05
 11:52:56

oh yes, bästa

2009-10-05
 11:02:10

io

Jag vet jag är så himla bra på att uppdatera!
Var på vårcenralen idag för pojke misshandlade mig igår, haha nejdå, men han råkade smälla sig med sitt knä när jag kittlade honom så jag har en blå näsa, det är ju alltid trevligt.
Senare idag ska jag åka till typ nacka? Ska fylla i något papper om APU, jätteroligt yeah.
Sen ska jag fråga jessica om hon vill träffas, vill umgås lite med min lillskit! hon lär ju vara pigg efter helgen, jadddååå.
Nu ska jag ladda upp musim på min ipod för kan inte lyssna på mobilen för den har inga batterier, så här ska läggas in en massa bra låtar! Juppjupp.
Dagens kommer senare :)
- Sara
2009-10-02
 16:25:34

woho

sitter på landet långt borta igen, ikväll efter middagen blir det utgång för en gångs skull :)

Jag ocvh pojke var i stan och busade och skämdes nu hjar vi skämts lite mindre och provat det roliga vi köpt.

Sen köpte vi ännu en hemlis som kommer att ofentliggöras senare framöver:)

- Sara
2009-10-01
 19:31:29

var på landet långt borta idag, underbart! IMPULSER! <3

Hej sara är bra på att uppdatera, nu har jag pluggat klart, är klar med allt! fett skönt. Jag har bara 400:- kvar av studiebidraget, jag vet inte hur jag lyckas. Imorgon är jag LEDIG ska träffa pojke och äta lurre på hans jobb, han får iaf sin lön rätt månad, :/ jag får min lön i slutet av den här månaden för två månader bakåt i tiden , man ba men ja jippie! fett med bra penga-flow jag kommer ha då iof, NICE: D
Nu ska jag ut med hundis och sen ska jag laga middag, imorgon blir det upp tidigt och bege sig till pappa så att nästa person kan komma in i lägenheten, haha hon vill inte ha mig här när hon är hemma, men jag förstår henne :))
pyss

- Sara