2009-05-28
 19:10:01

haha det här är ingfet roligt men jag måste bara lägga upp den för att det står bjärv i början och det är baa jessica som förstår.

2009-05-28
 18:04:34

tjoho, pengabrist igen. så gick det med sparandet.

tralalaal, mötte emilia och solade sen så gick vi på götgatan och jag köpte lite fina grejor, jag har fan inga pengar kvar snart, men pappa ska bidra! <3<3<3 pappa! jag köpte även två hårfärger som inte är med på bilden men ändå, och den blå klänningen, den oranga klänningen (som egentligen är rosa men ser orange ut på bilden) och örhängena köpte jag igår :)


Senare ska jag möta Jessica! Igår så lallade jag och hon runt lite i asp och smet in på gården, sen lekte vi typ herren i himlen eller nått i aspudden, mehe..... jag med mitt kycklinghår.


Hittade en till bild på oss när jag letade efter den bilden ovan. ho!


GRATTIS till alvapluppen! <3

- Sara
2009-05-28
 11:33:52

JANE HELEN MOOD

nu siter jag här med ännu en blondering i huve', dfet kommer antagligen inte gör så mkt skillnad och sen räckte det inte till hela håret, mehe. men alltaså jag klarar mig, som jessica säger, jag är fin ändå!

Jag tror inte att jag kommer att trivas som blond. jag vill ha tillbaka mitt svarta hååår :( iaf bruna. . . . .


- Sara

2009-05-28
 10:40:07

kul..

det enda beviset som finns att jag var på ridläger 07 är en bild när jag står på någon jävla planka. inte mig "in action" Jag vet att dom tog massa bilder på mig, för det skulle vara med på vårat gruppcollage, men bara för att jag inte tyckte om det lägret och åkte hem efter halva tiden (var där 1 v ist för 2) så har dom tagit bort alla bilder på mig, man ba men sjyrre?
Verkligen sura?



- Sara
2009-05-28
 09:34:57

tju!

Jag åkte till skolan och jag solade igår,. sen begav jag mid till H&M och köpte två klänningar och ett par örhängen. SEn gick jag med Hedda en sväng sen mötte jag Jussan i ringen och köpte hårfärg och åt lurre. mehe. Färgade håret hos Jussan och nu är jag orangehårig.
Idag ska jag möta Emilia för att sola sen ska vi till stan, jag ska köpa en ny hårfärg, underkläder och någon söt topp hoppas jag. Synd att det är dåligt väder. :/
Jag kanske ska sova hos pojkvän ikväll, men bara kansnke, det skulle hans svenska lärare bestämma, hah!
Han kommer hit på lördag iaf så ska vi myysa. :)

Detta är ett tråkinlägg så haha morsning!

- Sara
 
2009-05-27
 10:53:07

.

är irriterad.
2009-05-27
 10:52:01

ho

nu blir det duscha och sen sola och sen skola!


- Sara
2009-05-26
 17:09:55

ÅH!

så jävla stolt över mig själv nu! jag är klar! så jävla klar som jag kan bli! JAG ÄLSKAR  MIG SJÄÄÄLV!
snart blir det pizzaätande med mamma och ikväll blie det jessica-time! JAG ÄR GLAAD SOM EN LÄRKA! eller nått, jag är fri!

:D:D:D:D:D:D

- Sara
2009-05-26
 11:39:48

stressigt

alltså jag är jätte stressad just nu. ska skriva klart uppsatsen och sen måste jag hitta någon som kan hjälpa mig att gå ut med två hundar. det klarar jag aldrig av själv. sen innan det så måste jag duscha. och jag vet inte.

igår träffade jag pojken efter skolan, älskar honom! <3

- Sara
2009-05-25
 12:39:34

skola?

Nu bär det av till ishtar och tracy, ska ta ut hundjävlarna. ho.

Sen bär det nog av till skolan ska lämna in lite saker.

- Sara
2009-05-25
 11:26:54

vatten

Hon tittar ut över kanten på båten, hon har alltid varit rädd för vatten men nu är det på något sätt tilldragande. Hon blev rädd för vatten för att hennes pappa tvingade henne att bada på djupt vatten när hon var liten. Han höll henne i armarna, doppade henne så att bara händerna stack upp, sen släppte han henne. Hon trodde att hon skulle sjunka, sen kom hon på där under ytan att hon faktiskt hade armpuffar på sig. Hon flöt upp till ytan men med ansiktet neråt, hon tittade under vattnet även fast det sved i ögonen och även fast hon tyckte att det gröna sjögräset såg otäckt ut där på botten. Hon måste ju hålla koll på det så att det inte fick liv och tog tag i hennes ben. Jag tror att hennes pappa fick panik där han stod på bryggan och såg sin dottern likbleka rygg ligga och guppa i vattnet. Han hoppade i alla fall i med kläderna på. Han skulle ha låtit henne vara. För så fort han tog upp henne därifrån så blev hon rädd, hon insåg vad som höll på att hända. Flickan kan inte låta det minnet gå, så fort hon är i närheten av vatten så får hon lätt panik. Även om hon kan simma nu så är det en obehaglig känsla. Hon vaknar upp ur sina tankar när båten flyger över en stor våg. Flickan som satt längst bak flög ur. Hon var en halvmeter från motorn, tänk om hon hade varit lite tyngre, då hade hon landat närmare. Inte flugit lika långt. Ingen på båten märkte att hon var borta, hon stod där och trampade vatten. Hon sa ingenting, hon ropade ingenting. Det var ingen idé, dom kommer väl tillbaka när dom märker att hon inte är med längre. Eller så var det något dom hade planerat, dom ville inte ha henne med längre. Flickan simmade mot en klippavsats, la sin kalla kropp mot den varma stenen. Solen gassade, den var mitt på himlen, vad kunde klockan vara, 12? Flickan somnade. När hon vaknade hade hon glidit ner med fötterna i vattnet, solen var borta. Hon såg ingen båt. Men det var fortfarande tillräckligt ljust för att hon skulle se ett par som paddlade kanot en bit längre bort.
Det var alltså planerat.
Det kom en kall bris, hon kände någon doft som hon kände igen men kunde inte riktigt placera den. Hon drog upp  fötterna ur vattnet och såg ett lååångt sjögräs som lindat sig runt hennes tår. Det var sjögräs det luktade. Hon ska bli ett med naturen. Hon ska trotsa sin rädsla. Hon glider ner i vattnet och låter sjögräsen ta tag i hela hennes ben, runt hennes midja och låter det slingra sig runt armarna.
2009-05-25
 11:07:31

deppinlägg?

Jag förstår inte vad det är med mig.
I helgen ska jag fan vara fri! Jag ska inte tänka på  några bekymmer, jag ska umgås med familjen i husvagnen och hjälpa till att snickra på ett golv som vi ska ha i vårat yttertält. Det ska fan bli skönt. Om det är fint väder förståss. Jag har mist kontanten med massa folk. Jag vet inte varför, jag bara orkar inte bry mig om vissa saker. Men nu lider jag ju av det? Jag längtar verkligen efter sommarlovet, och inte bara för att man kan vara ledig, jag ska hitta på roliga saker. Saker som gör att jag glömmer en del andra saker.
Igår kom jag på att jag är verkligen en mini-boström. Jag är som pappa. Det är hemskt, visst han har en massa bra sidor, men den sidan som jag har tagit efter är fan inte rolig. Jag analyserar vad personer säger, tänker på deras brister. Varför, jag orkar inte ha den egenskapen. Vissa, host pappa, skulle se det som en bra egenskap, men då är jag hellre en blåst blondin så att jag slipper lida. Jag orkar inte vara översmart på den punkten. Jag är helt oallmänbildad men kolla på folks brister, jo det är jag bra på. Jag önskar att någon skulle kunna se mina brister och sätta mig på plats. Ge mig en omgång eller något. Jag kan inte hålla på såhär. Det är mitt fel. Inte ditt.

- Sara
2009-05-25
 09:46:41

aa

jag ville skriva någonting på engelska, men jag kom på mig själv med att stava fel på hälften och böja ALLA ord fel. Det såg bara mobbad ut. Jag är svensk förfan.

- Sara
2009-05-25
 09:41:49

mm

Jag har tappat fotfästet.
Det bästa är att sova hos bästavän, gjorde det inatt har saknat henne.

- Sara
2009-05-24
 15:23:39

hubbla

blir nog inget plugg idag heller, men imrogno då jävlar!
nu har precis hedda gått och mamma har skällt på mig för aqtt det ser ut som fan hemma, men men sånt som händer. Nu ska jag hoppa in i duschen och hitta lite fina kläder och sedan möta jessica :) måste bara vila lite efter diskandet .. . . .

- Sara
2009-05-23
 23:42:02

åh osckar!

älskar ungen!



- Sara
2009-05-23
 23:38:19

tjo! :D

Sitter här med Hedda och lyssnar på big girls med mika den är fan bra har jag kommit på. Hedda verkar också tycka det för hon började genast sjunga med. (a) tjoho.

Ikväll har jag varit lite i tanto och sen lite här och där i världen.

Stötte på Maria, trevligt :) Sen var det mindre trevligt att stöta på mannen som gjorde sina beskänelser för mig inatt. men men sånt som händer.

Nu ska jag äta något och hedda ska få välja låt så ,... morsning!

Just det! ska lägga upp en brand från tanto också, en mndre sådan men ändå :p



- Sara
2009-05-23
 17:59:08

mycket bloggande den här halvtimmen (a)

okej nr 1, jag måste verkligen göra något åt min infekterade navelpiercing.

nr 2, jag förstår mig inte på killen som lättade sitt hjärta för mig igår.

slutligen nr 3, är glad för att älskade pojkvän fick fint väder på sin grillkväll :)

- Sara
2009-05-23
 17:47:55

texten i låten, jag log.. såhär = )

2009-05-23
 17:43:25

okej utgång!

har tröttnat på att sitta inne, nu sjag fanimej träffa Hedda, men bara ett tag för jag måååste plugga! Jag har typ nekat alla idag, men klararinte aaav att sitta inne helt lonely längre.

Jag får inga sms, så om ni vill något så ring!

- Sara
2009-05-23
 15:47:04

tv time

på måndag ska jag kolla på momma's boys, verkar som värsta hejlevaloppan programmet, nejmen skämt å sido. Det ska jag se, det går på trean kl 20.00!

- Sara 
2009-05-23
 15:42:28

nja

Blev inget Jessica-mys, hon var tvungen att rulla vidare på en gång.

- Sara
2009-05-23
 14:30:33

haha

vad va det jag sa, nu skrev jessica till mig att jag skulle komma ut ist. Men nä, jag ORKAR inte. Fett skönt att bara sitta hemma och typ chilla med livet, yeah!

- Sara
2009-05-23
 14:29:08

lalalaaa

Det har kommit en ny cykel, en cyjkel med elmotor så att det ska bli mer miljövänligt tycker det är en jävligt smart idé faktiskt. Man kan ställa in den för önskat typ motstånd eller nått om jag har förstått det rätt. HEJA MILJÖVÄNNER!

Igår blev det en sen fekke kväll, nejmen det var trevligt iaf, mindre trevligt att åka hem ENSAM. Men men, sånt som händer.

Nu har alla mina kanaler slutat att fungera... Och jag måste plugga men jag är för lat så jag ligger i sängen och degar. Jag är skit trött, har ju varit uppe typ till 4 varje natt så inte så konstigt, ikväll blir det sova tidigt.

Snart kommer Jessica hit, hon kommer hem idag! från landet, WEHUIIEW! vettefan hur man ska uttala det där men, (a)
Vi ska köpa pizza, hej tjockisar. Nejmen man kan alltid locka henne med mat, jag trodde nämligen inte att hon skulle orka sitta inne idag så jag sa att vi skulle köpa pizza och då var hon på. mehe, fast sen vet jag ju inte om hon hade varit det i alla fall, men hon hade antagligen dragit ut mig eftersom att hon har suttit på landet. Sen ikväll blir jag ensam igen för hon ska rulla vidare.

- Sara

2009-05-22
 17:00:53

när man inte inser allvaret från början

En av mina nära vänner har försökt att ta livet av sig. Trodde aldrig att hon skulle försöka. Hur kan man vara så blåögd?

- Sara

2009-05-22
 15:38:04

kort

Happ då är man hemma igen, nu ska jag fanimej plugga. sitter här i värsta söta outfiten, synd att ingen kan se mig. Knästumpor med matchande tunika till och ingenting på benen, jävligt snyggt, en ny sommarklädsel? :D Bra jobbat Sara!

Imorse var första gången älskling övningskörde, gick finfint!
Jag fick sällis på bussen hem av cecialia och jenny. trevligt att prata med nytt folk :)
Sen åkte jag till ishtar och tog ut henne på en sväng.
Nu ska jag laga till någon lunch. Undrar om det fnns någåt hemma..

- Sara
2009-05-21
 12:44:03

happhapp

Snart beger jag mig av till landet långt borta, det blir inget pluggande idag, mehe. alltså jag kommer få ångest sen men jag ooorkar verkligen inte bry mig just nu, det är lovdagar och alla har roligt. jag kan fan inte sitta inne och plugga då. Nu ska jag fixa naglarna sen åker jag!

- Sara
2009-05-21
 01:18:48

panik

Ush, det är verkligen hemskt att bli jagad.
Nyss var den en man som sprang efter mig från axelsbergs tunnelbana hela vägen till klubbacken, jag kom undan med nöp och näppe. Hande inte hissen stått längst ner så hade jag antagligen legat med benan särade just nu, han kunde fn koden till min port.
Polisen vet.

Förövrigt har jag lallat runt överallt idag.

- Sara
2009-05-20
 11:26:40

sara och hennes humör

Jag vet inte vilket humör jag är på, men jag känner för att skriva. Som i inlägget innan. Jag oroar mig för läkarbesöket idag. Varför skulle jag behöva komma tillbaka om allt är bra? Dom har redan kollat upp mig länge och dom säger att allt är okej, men okej? vad menar dom med det? Klart jag är okej jämfört med en människa som har cancer och går på cellgiftsbehandlingar...

Mitt dolda intresse är nog att skriva tror jag. Kanske ska bli författare. Men jag blir så irriterad om jag måste skriva längre texter. Jag vet inte vad jag ska göra med min framtid. Jag har kommit fram till att jag är rädd för framtiden.

- Sara
2009-05-20
 11:20:52

ja, en del känner så.

Hon föreställer sig hur han står framför speglen i badrummet, han tar upp ett rakblad, han är rädd och han är inte säker på om han vill göra det. Han tar mod till sig, rakbladet far snabbt över hans mjuka hud på hans bröst. Han tittar på sin spegelbild, lägger märke till en tår som  rinner över hans kind, den droppar långsamt ner mot hans blodiga bröst, han ser allt i slow-motion. Droppen landar i ett av såren, det svider ännu mer än innan, den blandas ut med blodet. Droppen symboliserar hans sorg som försvinner in i havet, havet av blod. Han är bara en droppe i det stora havet egentligen. Han tror att ingen behöver honom, att han är ensam, en i mängden. Han är en i mängden, men lång ifrån ensam. Flickan står alltid vid hans sida. Han förändrar hennes liv. Utan honom hade det varit hon som stod med ett rakblad i handen och tittade på sina rödgråtna ögon i spegelbilden.
2009-05-18
 18:16:22

suuuuuuuuuuuuuuck! äntligen klar!

Har sädat mitt rum.... det tog 4 jävla timmar. men nu är det kliniskt rent! och allting får plats i garderoben! har gjort om hella ordningen där, så nu är allt snyggt uppradat! Fett nöljd med mig själv. Även om dagen var avsett för att plugga... När jag städade hittade jag en dikt som Jessica skrev en gång till mig på franskan, när hon gick i nian och jag åttan. Vi hade samma franska så vi skickade lappar över bordet, då fick jag den här dikten..

Dikt till Sara:

DU ÄR EN SNÄLL TJEJ,
SOM KAN DIN GREJ.
DU KAN STILA DIG MED ALKOHOL,
ÄVEN OM DU TAR MASSA UR EN BÅL.
DU ÄR STARK OCH VEMODIG,
OCH TYVÄRR LITE LODIG.
MEN JAG ÄLSKAR DIG ÄNDÅ,
ÄVEN OM DU ÄR FJORTIS FÖR TVÅ.


haha stör mig som fan på att hon skrev det med stora bostäver och att typ hälften rimmar. men det förgyllnde min städstund, satt här på golvet och fnissade för mig själv och det dåliga humöret försvann, så det var bra att du skrev den där dikten på franskan Jessica, :D

Nu måste jag hitta något att äta ...

- Sara
2009-05-18
 13:58:18

:)

Har busat i pojkväns blogg, det roliga är att han tittar aldrig på den så han kommer få veta det genom att läsa det här i min blogg. (a)
http://jokkmokksjocke.blogg.se/ 

- Sara
2009-05-18
 13:26:57

om jag hade pengar..

skulle jag fixa allt som har att göra med mitt uteseende som jag inte är nöjd med. Jag hade genomgått smärta om det så skulle behövas.
Varför är vi så utseendefixerade? Egentligen så bryr vi ju oss inte om hur andar ser ut? Men alla är så fixerade, eller okej inte alla. och dom som inte är det har liksom hajjat grejen. Men man blir mer och mer fixerad. Som när jag gick ut utan smink och man fick kommentaren från royne att det såg ut som om jag hade blivit slagen? Man ba tack! Nu känns det ju bra. Men jag går mycket utan smink ändå nu för tiden, men jag undrar fortfarandnde. Varför ska folk lägga såna kommentarer och hur blev det så här mycket utseendefixering.. ?

- Sara
2009-05-18
 12:11:58

Måndag? Joo.

Okej, har bokat tvättid klockan ett, har kollat igenom mina underkläder+badkläder inför plåtning, har börjat skriva på uppsatsen. Det här kommer fan bli en dag som jag blir nöjd med. Vätret är inte på topp så känner ingen ångest för att jag sitter inomhus heller. Jag ska åka och sola ikväll tror jag. Kanske tar med mig någon, ska ringa till Jessica och höra nu :) Hon har väl lunch.. hoppas jag!
Jag har alltid undrat vart en av mina BHar är, den är puts väck och har undrat över det länge, nu när jag gick igenom mina underkläderså kom jag fram till att det är mycket som saknas i min underklädes-uppsättning. Jag undrar om vi har glömt någon påse nere i tvättstugen med underkläder? Ångest, det är liksom fina underkläder också. Men ahja, får väl inse att dom är borta bara. :(

- Sara
2009-05-18
 00:24:18

spänning

På onsdag så ska jag då träffa "mannen" (Joakim) som eventuellt ska fota mig. Stör mig på att han har samma namn som min pojkvän, för när jag skriver in hans namn i kallendern så blir jag förvirrad och jag måste skriva en förklaring. Sen kankse KANSKE vi ska fota på söndag. Vi få se.
Mina föräldrar har ingen vetskap om detta, jag vet inte riktigt varför. Men mamma är ju verkligen inte ytlig av sig och pappa skulle bara lägga sig i. Jag kan sköta detta själv :) Det blir superb, finnemang!

Ledig imrogon, eller aa ledig och ledig. Ska plugga som en idiot och mamma vill att jag tvättar. Så det blir tvättstugepower imorgon. Fett rolig dag.

Nu är det godernatter. Ska försöka vakna i hyfsad tid imorgonbitti.

- Sara
2009-05-18
 00:03:58

:/

Saknar världens bästa vän.



- Sara
2009-05-17
 22:50:51

nu har det blivat kvällen

Har precis klämt i mig två mackor yoghurt och oboy, det behövdes inte egentligen för var typ fortfarande mätt från lunchen hos pappa, vi åt kött med massa olika tillbehöver bulgur, sallad pasta och blablabla massa olika röror (gott va jessica) sen så åt vi massa frukt och efter det tårta jag trodde dom drev när dom sa att det skulle bli tårta efter det där alltså, jag höll på att spy eller nått. Mycket mat var det, Joakim skulle kunnat ha ätit mer sa han.

Jag vet att jag lovade er bilder på min kära pojkvän när han var sminkad, men om jag lägger ut dom händer det en DRASTISK sak så jag gör inte det. Men det var nämnvärt i alla fall.

Jag kanske ska göra en modell plåtning, men jag vet inte. Jag kommer inte känna mig säker i att stå framför en fotograf i badmode 09 och göra värsta poserna. Men vi får se hur det blir, det är en bra sak att ha som erfarenhet. Om jag gör det kommer jag antagligen lägga upp bilder här. Kankse skickar in något foto till någon större modellagentur/tidning men jag har inga större planer på att bli modell. Jag bev kontaktad över nätet för en kille gillade min smak på kläder. Vi har planerat lite olika underklädes/badmodes fotograferingar men jag vet inte, är verkligen tveksam till detta.

Dagens:
Pudelhår (inte det enligt Joakim, han tyckte det var gulligt eller nått)
Blå klänning från BIKKBOK (Jag vet, men bikbok har härliga saker ibland)
Skor HERKULES sandaler från vagabond (taaaack älskling, jag komemr gå runt och känna migom herkules, men i alla fall)
Väska, vit från Gina Tricott.
Typ hälften syns på bilderna men i alla fall. Ska lära mig att ta BRA dagens! :D
 

- Sara
2009-05-17
 18:08:09

pust

Suttit hos pappa i typ 3 timmar kom hem för ett tag sen, tur att pojken var med. Han är skit gullig med barn, men ahja. Mehe. Orkar inte skriva nu sitter i vardagsrummet med the family. Snor nog med mig datan in till mig ikväll :)

- Sara
2009-05-17
 01:43:16

*stön*

mehe, sitter här i sängen och tittar på tv med joakim, vi har roat oss såhär i natten med att sminka honom, det kommer fan upp bilder på det imrogon men just nu orkar jag fan inte pyssla. Ska ut på ballen och ta lite FRISK luft , mahahah., nej jag vet inte är på jäte konsigt humör.

Imorse åkte jag från älskling ganska tidigt någon gång vid lunch för att möta jessica, vi begav oss till kyrkan. Vi hade en avslutningsdag där för ledare så vi bowlade och åt på kina restaurang och sedan hyrde vi film och mös med godis i ungdomsrummet. Det var helt okje, men lite motigt att ta sig hem sedan efter att ha blivit seg bara.

Imorgon blir det upp ganska tidigt för vi ska ju som sagt till pappa. Måste duscha och sånt innan vi far till far, mehe.
 
Jessica <3


- Sara

2009-05-15
 21:27:15

fredag :o JOCKE!!! <3

Nu sitter jag i joakims soffa och tittar på talang, det blev inget hemmesta och ingenting jag hade planerat idag blev som det skulle bli. Jag solade i morse med hedda och vi pratade lite, hon ville att jag skulle följa med på "sofia-dagen" det är typ sofia skolan som håller på att ägga varandra och grejer.
Jag tror att jag har en fästing bakom örat, men joakim säger att det absolut inte är det, han säger att vi kan be hans mamma att kolla, han tittar nämligen vad jag skriver om så han lägger sig i , han ville att jag skulle skriva om hur bra han sjöng också, eller nej han ville inte det men han frågade om jag inte skulle skriva om det?
Om det är någon som sitter och tittar på talang nu så undrar joakim om någon vet vart man kan hitta "henrik" " redeemer" blablablablablalbalba. aah, det här var ju roligt.
Mirelle har iaf en fästing, joakims hund, så jag våger inte peta på henne den kankse överförs till mig, mehe.

- Sara
2009-05-14
 21:38:28

,

2009-05-14
 21:36:51

mami-time!

Just nu sitter jag och skrattar med mamma om att alla i min matte grupp är så korkade, eller nej dom som jag gjorde nationella prov med, jag blir så frustrerad på folk. MEn i alla fall, det är mysigt att vara med mamma ibland och jag ska fan börja umgås mer med henne, vem vet jag kanske följer med till husvagnen någon helg framöver? jag kan ju alltid dra med mig någon, mehe. :D:D

Jag var iaf i skolan idag och gjorde nationella i matte, sen så mötte jag upp hedda och sedan min älskade pojke och stod och kramades med honom ett tag i slussen. Sen mötte jag jessica och vi gjorde lite saker blablablablabalba och sen satt vi barnvakt till pappas flickväns barn :) Han heter Osckar och är typ sju månader, jag och jessica hörde hans första ord och det var hej! värsta vidunrande nyheter va!`? :D

Sen cyklade vi hem för att mamma tjatade på att hon skulle ha cykeln imrogon till jobbet. brööl.

Är på fett bra humör idag, värsta pms barnet, humöörsvängningar hej!

I morgon sover jag hos joskim och på kvällen blir det hemmestacrew! på lördag blir det jessica, ishtar och kyrkan och på söndag så ska jag och joakim till pappa och elisabeth (hans tjej), hennes pappa vill träffa mig och hon vill träffa joakim. tjoho! planer for the week-end. eller nått.
Nästa vecka är jag ledig och veckan på det med, så då blir det råplugg alltså, jag ska lämna in en uppstas på typ tio sidor om två veckor och jag har inte börjat, så vi får se hur det går med det fan känner en aning press.

Tack för alla söta människor som bryr sig om mig.
PUSS på mamma! <33333

- Sara
2009-05-13
 22:41:35

...

Jag kan seriöst inte beskriva vad jag känner just nu, det finns två anledningar till detta. Jag vet inte hur jag ska beskriva det och jag ser ingenting för alla tårar.

2009-05-13
 09:55:46

godermorgon

Sitter här i sängen helt död av trötthet, det suger att inte kunna somna på kvällarna. Jag satt uppe och skrev till typ två istället. Nu ska jag hoppa in i duschen göra mig iordning och sätta på mig för kalla kläder för vädret (a) men e man tjej så klarar man det mesta. Pappa kommer dock klaga, men det är sånt som föräldrar är till för. Eller nått, mehe.

- Sara
2009-05-12
 23:03:10

nattinatti

Jag kan knappt hålla mig, men jag måste verkligen! Är så himla spänd! <3<3<3

Jag stör mig som fan på Mikael, han kan verkligen inte ta ett nej, nää då ska han börja hota mig och min pojkvän för att han inte kan få mig i säng? Nej uah! Tur att man har en pojke som är en aning storväxt och har mycket muskler (a) maha! Den där Micke lär inte ha en chans, han är typ tanig och som ett vandrande ringelrangel.

Men nu ska jag sova, ser fram emot imorgon! Papi <3

- Sara
2009-05-12
 21:03:32

shompis!

Jag är glad att jag funnit en vän som jag vill dela absolut allt med, jag och jessica är bäst tillsammans, ingen kan någonsin sära på oss!
Jag älskar dig Jessica Alicia Forstén, bästa vän! <3

- Sara
2009-05-12
 21:00:49

tjolahopp

imorgon blir det nog skola efter lunch, sen ska jag förbi pappa och hälsa på :)
han sitter barnvakt åt lilla oskar och jag måste ju se den lille! pappa har en liten fling med sin gamla tjej (; fast det är en hemlis, men ändå. Jag tycker att det är jätteroligt! Kul med förändring för min far även om han inte riktigt pallar med trycket att ha en småtting i huset igen, (:

- Sara
2009-05-12
 15:32:40

:@

åh så jag stör mig på vissa människor, ofta men behöver kommentera att man har en ointressant blogg? Om man nu tycker det är det väl fan bara att klcika sig vidare någon annan stans? Jag blir sjukt irriterad, okej att det kanske inte är så roligt att läsa för folk vad jag gör på dagarna, men som sagt så skriver jag för min egen skull? Herregud! Jag kokar av ilske, dessutom sitter det en spindel i taket som går mig på nerverna för att jag inte bågar ta bort den så måste kolla på den var 5e minut så att den är kvar och inte får för sig att gå någonstans, hur fan hamnade han i mitt tak liksom? 

- Sara
2009-05-12
 14:34:14

pojke <3

Min Joakim är den bästa i världen, jag älskar verkligen honom. Ett liv med dig älskling, då hade jag varit nöjd.

- Sara
2009-05-12
 13:52:35

yes, bästa!

Jag har hittat det, nu är det bara att väänta :)<3

- Sara
2009-05-12
 13:26:31

olleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebolle

hedda ringde mig precis, hon är singel satsa grabbar (;
jag  somnade typ på morgonen någon gång, låg och läste ut hela min bok, typ 300 sidor på några timmar, det var inte meningen men jag fastnade i den så aa.
Nu sitter jag här och har munnen full med tandkräm snart rinner det över, jag orkar inte gå och spotta.... Fyfan, det svider i helsen, har ni provat att svälja tankräm någon gång`? Det är ju fan flour i, det är ju inte bra för kroppen, men någon gång då och då kan ju inte vara så farligt? eller? :o
Jag ska försöka jobba lite med uppsatasen idag och så ska jag ringa bianca och säga att  jag är sjuk.
I helgen blir det sova i kyrkan :o

- Sara
2009-05-11
 21:49:46

haha gamla godingar! :D


2009-05-11
 21:14:33

rubrik

Jag begav mig utåt i ungefär en timme för att möta upp min älskade bvän och småprata lite :) mysigt!
Haha, ni vet grå-dvärjarna i ronja rövardotter? det finns en hundras som ser ut som dom, så jävla fula, vå såg typ re stycken såna eller aa två när vi satt och pratade och sen såg jag en på vägen hem, och vi fattar inte varför man ens köper såna? skitfuuuuulaaaaaaaaaaa! men ah om ni ville veta alltså? :D

Nu ska jag kolla om Jessica är inne på ms så att jag kan skicka rumpelstilskin till henne, hon vet inte vem det var? Typ värsta sagolegenden! :O:O

- Sara
2009-05-11
 15:53:52

?! :O

vart fan är alla när man behöver dom?
klockan är typ fyra och folket brukar vara hemma för 45 min sen...

- Sara
2009-05-11
 15:22:52

<33333

2009-05-11
 13:48:24

jappjapp

Jag tar fram mina dolta talanger och mitt gamla intresse. Konsten <3 (a)



- Sara
2009-05-11
 13:36:04

på torsdag

då händer det, jag och yassie sjunger för fredrik, fatta vad läskigt att få betyg på hur man sjunger? :o

- Sara
2009-05-11
 13:14:00

the day oooh.

Jag har funderat på en sak ett tag nu och aa så får det bli, jag kommer leva jävligt fattigt kommande månader men vadfan. Det är för en god sak.
Det enda jag kommer att köpa är två saker. Pelle + Solning. Annars nada.
Hoppas det blir som jag tänkt mig.

- Sara
2009-05-11
 13:11:41

vart tog det fina vädret vägen?

Älskade Hedda + underbart väder!

 

- Sara
2009-05-11
 13:09:05

weei bloggish

Har saknat att blogga som fan, jag är ju fan van vid att uppdatera typ fem gåner om dagen så nu är jag lycklig. Jag mår inte så bra men är lycklig, var tvungen att ta mig hemfrån skolan och der var knappt så att jag orkade det. Kom lite kväljningar och grejer sen har jag världens smärta i magen men jaja, sånt som händer.
 Igår sov jag hos älskling, kom dit och ba hej får jag låna din dusch, hej får jag äta, hej jag luktar äckligt och HEJ JAG HAR SAKNAT DIG JÄTTE MYCKET. men han fick stå ut med att jag var lite o fresh. (a)
Det var iaf hääärligt att komma ut till jessicas land igen, och japp jag cyklade riktigt bra den här gången (A) det var bara jag som INTE ramlade, stolt :D Jessica tyckte det var en bra idé att prova att åkai vattnet också så hon körde lite vattencykling mehe, förllåt jessica, men klant :D

Men men, i alla fall. Kommer ni ihåg när man var liten och man tyckte att vuxenkorsord var jättesvåra? Jag har börjat förstå mig på dom! Det kanske är ett tecken på mognad? Kanske dags att börja ta lite mer ansvar sara? mehehe.

Okej sen slänger jag upp lite bilder från i helgen :)))

      
Maha glad jessi!           Padda som jennie hittade:)

  
haha jennie förlåt, men aa trött jennie påväg hem!

- Sara
2009-05-08
 11:41:06

skolaaaan fast fel skolaaa

Stter här i jessicas skola och aah chillar med livet, :)) och jag log, sähär: = )
Jag sov med älskling och det var undeerbart, jag har saknat honom så.
Snart ska vi bege oss till landet. Eller a vid typ åtta ikväll, jag måste äta innan det. mööhö, sen ska jag få med mig folket och sola :D:D:D:D:D:D
hoppppaass. jag har trasiga byxor på mig idag så mitt fett väller ut på låret, nice va? :D
ah men jag har fan inget vettigt att säga, CHILL MED DANNEMORA!

- Sara
2009-05-07
 12:22:44

lite allt möjligt,

igår var jag med jessica och blablabla, orkar inte skriva vad vi gjorde, nu sitter jag här med hedda och hon mumsar kladdkaka. TJOCKIS/hedda
Vi skulle ha hadlat mat innan vi gick hit men icke då, vi glömde detta i all hast när jag nyfiket pratade med denice på hemvägen....... :O
jag var på vårdcenrtalen imorse och det gick väl bra, får panik av miljön bara, hemska memories! :ooooo
sen åkte jag till skolan OSMINKAD dududuudduuummm. och sen solade jag med sällis av hedda. roligt va?
ikväll kommer min älskade pojke hit och ska sova här, annars hinner vi typ inte träffas någonting den här veckan.
ska till jessicas land i helgen så det blir inget bloggande, men kanske skriver något ikväll om jag inte har något bättre för mig. tjoho.

- Sara
2009-05-06
 14:34:58

mehe

jag gjorde som min kära pojke brukar göra när han inte finner något gott hemma, jag bakade kladdkaka. nu står den i ugnen och är klar om 20 min, just nu får jag nöja mig mec att slicka ur bunken, jag sparade lite extra smet i den (a) fetto! :D

- Sara
2009-05-06
 13:26:10

mja

i em blir det solning med jessica sen utgång, jag ska ha på mig varma kläder idag! Just nu, jo nu ska jag bara sätta mig och chill-plugga och fixa håret :)

- Sara
2009-05-05
 23:43:44

:'( saaaakna

2009-05-05
 22:40:47

:/

Saknar min pojke, hans varma hud mot min, hans trygga famn och hans bröstkorg som lyfter upp och sedan ner igen när han hämtar luft. När han pratar i sömnen och när han krånglar med täcket för att det är för varmt. När han tittar mig djupt i ögonen och säger att han älskar mig. Jag saknar allt med honom. När han pratar om annat eller gör något konstigt när vi är påväg från bussen hem till honom så att jag inte ska klaga, det kommer du ur smidigt va? (; 
När han står och väntar på mig någonstans och skiner upp som en sol när han får syn på mig. När han påpekar att jag sjunger i duschen. När han ringer mig och säger att han saknar mig. När hans namn dyker upp i displayen på min mobil. Hans skratt som jag finner oerhört gulligt. Joakim jag saknar dig. 

- Sara 
2009-05-05
 21:05:30

<3

2009-05-05
 20:42:09

kvällen

vår-regn + kyrkan + Jessica!
2009-05-05
 15:40:21

!

Gjorde np i matte och det gick förvånandsvärt bra! Sen så kom jessica och vi mötte älskling i slussen och sa hej och sen åkte vi till stan och nu är jag hemma för att plugga :)
är ledig på torsdag, eller a har fått lov att plugga hemma så det är trevligt! SOVMORGON!

- Sara
2009-05-05
 11:17:51

hejhejhej hemskt mkt hej

sitter här i skolan med kalla fingrar för jag klädde mig för kallt idag, så jag kan knappt skriva nu. mihi. Adam sitter och frågar och antyder att vi tjejer bara skriver en massa skit på våra bloggar, delvist sant men ibland är det faktiskt skönt att reflektera om dagen och att få skriva ner sina känslor och funderingar.

ivar är störd.

emn, hej. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, missade np i matte nyss så ska göra det efter lunch, men det är lika bra för då får jag sitta med malle.
joel är borta enligt adam, men han har bara prao. mehe. jag funderar på att skippa att praoa för har inte fixat någon plats än och man är typ ledig om man inte har något, så det är nice. mjag ska bara plugga hemma då och visa vad jag gjort när jag komemr tillbaka.

adam tycker ivar är porrig, MAHA!

- Sara
2009-05-04
 22:54:46

om mig, tjoho

Namn: Sara Christina Boström
Smeknamn: haha sören?
Piercingar: naveln&öronen
Tatueringar: det kommer!
Längd: 1,67?
Skostorlek: 36
Hårfärg: orange/brunt/blond mehe
Är du kär i någon: JA!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nja, det beror på..
Tänker du självmord: nää
Tycker andra att du är attraktiv: haha vilken jävla fråga, min pojkvän antar jag iaf?
Dricker du: nja, inte så att jag blir full.
Använder du droger: ne!
Vilket shampoo använder du: Olika?
Vilken parfym använder du: vanilla, från body-shop
Vad är du rädd för: haha allt&alla som skrämmer mig, nervklen u know!
Gillar du att tvätta: nää, men  gillar att det blir rent så..

Din första:
Operation: vettefan om det var en operation så ingen än.
Första piercingen: naveln
Första priset: haha det var väl typ, bra-kompis priset när man gick på dagis. haha
Första sporten du började med: fotboll
Första husdjuret: Kanin
Första semestern: Alltså semester och semester, jag var på rånö i skärgården flera år i rad på sommaren när jag var liten?
Första konserten: Haha, rapsody in rock, eller hur fan det stavas :o

Just nu:
Äter du: godis
Dricker du: vatten
Ska du: göra klart det här och sen typ sova :))
Lyssnar du :  nada
Väntar du : att mitt senaste blogginlägg ska visas på bloggen, för det har gått en halvtimme nu typ.
Tittar du : dataskärmen
Har du dig: en stoooor t-shirt + trosor

Din framtid:
Barn: vill jag ha, ja.
Giftemål: hoppas :)
Karriär: Ingen aning, bilar ? :p nejmen seriöst vet jag faktiskt inte än.


Har du någonsin:
Kysst en främling: aa
Tappat bort glasögon/linser: har inga 
Brutit ett ben: nä
Rymt hemifrån: nä
Röntgats: aa
Gråtit när någon dött: aa

Tror du på:

Gud: kanske inte direkt gud, men någon slags energi?
Mirakel: aa, varför inte?
Aliens: nää
Magi: nä
Himlen: aa
Tomten: näää
Änglar: aa eller nja, vet inte faktiskt. inte dirwekt änglar med vingar som kommer ner från himlen, men vet inte.

Senaste:
Film du hyrde: hoho ingen aning
Film du köpte: haha ännu mindre någon aning om det
Låten du lyssnade : losing my way - justin timberlake
Låten du hade hjärnan: haha någon trudelutt som joakim sjöng på igår som han hade fått från någon film, "bombadibomba bombadibomba"
Program du tittade på: emn, det var en film men mumien någonting
Personen du tänkte på: Joakim :)

Vad tycker du om:
Långdistansförhållande: Det borde funka om man verkligen älskar varandra?
Utnyttja någon: hemskt
Självmord: sorgligt
Köra onykter: onödigt
Förhållanden: om det funkar, så bästa!

Favorit:
Mat: alltså, jag vet inte. Typ rostade mackor med sylt?
Låt: många :)
Sak att göra: Vara med Jessica&Joakim, det blir alltid bra!
Dryck: vatten!
Bil: haha jag kan typ inga bilmärken, mehe. bra där sara.

Har du nånsin:

Ljugit för någon: aa
Varit i slagsmål: nä

Antal:
Gånger du varit kär: två
Gånger ditt hjärta brustit: en
Hjärtan brustit på grund av dej: :o vet väl inte jag heller?
Personer från grundskolan du har kontakt med: haha ofta jag räknar:o
Ärr du har på kroppen: Flera....

Senaste:

Personen du kramade: Jessica
Personen du fick mail av: ingen aning
Personen du åkte bil med: joakim + hans pappa
Personen du fick sms av: Emilia

Övrigt
:
Vad har du gjort idag: haha läs föregående inlägg
Var det kul: aa självklart, det blir vad man göre till!
Hur tidigt stiger du upp: på vardagar ska det vara klockan sex, men det blir oftast någon timme senare:)
Gillar du att slåss: nä?
Vad ska du göra ikväll: Sova.
Är du seriös: det beror ju på situationen
Var har du ont: I huvudet faktiskt, har aldrig det :o
Använder du hårspray: aa alltid!
Kan du stå på händer: mot vägg aa :)

Favorit:
Håkan Hellström eller The Ark
: haha ingen, men gillar en låt av varje typ men håkan
Salt eller socker: beror på
Gillar du ketchup: aa
Är du glad nu: jovars, mest irri
Var du glad igår: JA!
Känner du nån som jobbar på sjukhus: aa
Stockholm är: underbart!
Spaghetti eller makaroner: makaroner
Ett land jag helst vill besöka: thailand typ, eller nått klatschigt semester-paradis (A)
Påsar: haha tyg, bättre för miljön? ofta man bryr sig....
Ska bli skoj: hahahahahah skoj! gå ut nian!
Ska inte bli skoj: :o vet inte
Sparar till: egen laptop, systemkamera, resor. har ingenting för tillfället men det kommer!

2009-05-04
 22:11:23

hej!

Jadu emilia nu kommer en lång update, har inte varit hemma så ar inte skrivit så mkt :):)

Igår var jag med Joakim, åkte med hans far och hämtaed honom när han kom tillbaka från sin seglings-tripp! Min första tanke när jag såg honom där på båten var att ahn var sååå mycket snyggare än alla andra, och att han var min. :D så jag stod där och log för mig själv. mihi.
Sen åkte jag från honom någon gång mitt på dagen idag för att möta upp Jessica, vi begav oss till henne och åt och jag underhöll mig med att titta på alva när hon sminkade sig, det är strängt förbjudet i deras familj att sminka sig om man är 5 (?) år så jag hade fullt shå med att försöka gömma henne från resten av familjen där hon stod med ett nöjd smile och såg på sig själv i spegeln. haha lägger in en bild på den söte.



Efter detta såbegav vi oss till MÖLNvik och träffade pantzieeeboy och några, ho. På vägen hem raggade jessica upp två stycken snyggingar. en på bussen och en på tunnelbanan. Mehe. HAHA på tal om att ragga upp så blev hon uppraggad av quasimodo och mcdonalsquasimodo på bussen idag, och jennie fick föroppningsvis sällis av dom enda till farsta. haha. hon skrev ett surt sms till mig (a) men sånt får man taaaa!
Nu ska jag kolla facebook och fortsätta äta mitt godis, sen ska jag måla naglarna, ska försöka komma i hyfsat tid imorgon.
justdet, i helgen ska jag med jessica till hennes land tror jag, men det blir problemas med jobbandet men det löser man alltid. :):) Det kommer dock inte bli så mycket tid för min kära pojke framöver, och det gör ont. Men vi har kommit överens om att vi ska hinna träffas i slussen och pussa på varandra llite då och då. Sen tror jag att jag sover hos honom på söndag <3.
Måste börja skkriva på min uppsats! + fixa prao!

- Sara
2009-05-03
 01:22:16

hoshinoshi

JAg sitter just nu solbränd och frussen inlindad i min pojkväns täcke i hans stuga, utan honom. Jag och hans syster gick en prommis med hunden som var typ en och en halv timme lång, riktigt trevligt. Sen gick vi in och tittade på film med en sovande "mamma" i soffan och en ätandes "pappa" i köket. Och nu är jag här. Man lägger märke till mycket när man är ensam på ett "främmande" ställe. Men jag orkar fan inte skriva nu. Ska sova så att det snabbt blir dag och jag skå fåträffa min pojke. <3

- Sara
2009-05-02
 17:44:49

:)

Sover hos Joakim utan honom, mihi. pilutta honom! <3 bye

- Sara
2009-05-02
 16:52:07

glädje

Michaela, jag är glad bara. Glad att du finns och förstår. Nu sitter jag här i min bubbla och vet att du har upplevt samma sak. Okej, det är en fånig sak att "dela med sig av" men det visar att du förstår och jag känner bara glädje helt enkelt. Glädje att du och ni (familjen) kom in i mitt liv. wei glädje. Vet egentligen inte vart jag skulle komma med detta. Men a, kärlek till dig i alla fall :)

- Sara
2009-05-02
 16:14:22

ändrade planer som går ut på samma sak, bli brun

Jag låg på ballen kansnke till halv ett, sen åkte jag till mariatorget för att möta jussan. Vi solade i mariaparken var hemma igen till kvart över tre och la mig på ballen igen, jag är bränd, har shär fula band efter mitt linne och ränder efter sandalerna på fötterna, det är ju jättehemskt. min baksida är blek och framsidan röd. Mina ben är helt vita fötterna randiga. JAg önskar att det skulle hända något drastiskt roligt i mitt liv, något som man skulle minnas föralltid, något som var roligt att skriva om. MEn nää jag skriver om min ojämna solbränna. HAHA patetiskt roligt, nu hör alex av sig som man inte har hört från på typ månader. Men han behöver inte höra av sig heller för han är äcklig och ful. Okej förlåt för att du får ut för mitt humör alex, men vadfan har vi med varandra att göra egenligen? Vi känner knappt varandra och hur gammal är du? 21? låt mig vara.
Nää jag sätter mig fan på ballen igen det är kallare här inne än där ute, min arm är jätteröd för ballen är för liten så jag kan inte sitta i den riktningen som solen är i , så kommer fjälla på ena armen roligt.

- Sara
2009-05-02
 10:43:56

mehe

Min tremänning hittade mig på bilddagboken, det var ju lite oväntat. :o
Vi har inte träffats sen farfar dog, och det var typ 5 somrar sen och hon känner igen mig :o amaazzzzing. :o jag är sjukt förvånad. Nu har jag addat henne på msn i alla fall, tjoho släktingar i min ålder!
HAHa julia med dom gigantiska kräldjuren, typ ödlor salamandrar? haha ingen aning.

- Sara
2009-05-02
 10:13:43

mja

jag somnade typ klockan sju igår, jag var trött och hungrig, kunde inte handla för allt hade typ stängt sen var jag får lat för att ta reda på vad som var öppet. Jag vaknade klockan sex och diskade sen somnade jag om tills nu typ. klockan 11 blire ballen till klcokan tre (a) sen ska jag sola solarium efter det. mihi, brownie. Jag vet inte vad jag ska äta till middag, det jobbigaste somfinns är att komma på det och att laga och blablabla tycker det är jättetråkigt. Jag köper väl typ bacon eller nått och gör macaroner till.

- Sara
2009-05-01
 18:27:23

det mest irriterande idag.

Jag skulle ju sitta kattvakt hemma hos pappa, och om jag inte hade gjort det skulle jag följt med Jessica till hennes land. Jag ringer pappa och frågar när han ska iväg? Då utbrister karln: Nejmen har jag inte sagt att jag inte åker!? :o
Bra planering, bra planering.

- Sara
2009-05-01
 16:38:32

:@

gulligt att min mobil är borta.

- Sara
2009-05-01
 16:07:03

hej igen

har nu suttit på ballen i två timmar och nu börjar det bli kyligt. jag ska nog duacha och sen diska upp lite, krypa ner i sängen och läsa eller titta på TV. har så mycket jag måste göra, men i alla fall. det får vänta, just nu är jag deppig och vill bara vara för mig själv. Inte ha någon kontakt med omvärlden och bara pyssla på mig själv, ska fan bada tror jag, tända ljus och sätta på ted gärdestad, eller lars winnerbäck bara för att joakim lyssnar på det och för att jag saknar honom. Han skulle gärna ha fått vara här och bada med mig nu, då helt innestängd från omvärlden kanske jag inte vill vara i alla fall.
Fixa naglarna är något jag ska göra idag i alla fall, disken får nog vänta. typiskt, kommer behöva diska ikväll då för det är ingenting rent kvar nu i skåpen, disken ligger som ett berg över våran lilla disbänk. Vad filosofisk jag låter. Kanske är för att jag inte läst på ett tag och har suttit och läst ett tag nu här ute i solen. Jag läser hål i huvudet av jenny jägerfeld, den är inte så värst bra men jag känner igen mig själv på vissa ställen så det känns bra att läsa om någon annan som har samma tankebanor som jag ibland. även om det inte handlar om henne som skrivit boken så måste hon ju ändå tänk i samma banor som mig för att hon skriver som hon gör och jag känner igen mig.
nä nu ska jag in i alla fall.

- Sara
2009-05-01
 15:10:47

tips!

Sara + babyolja = sant.
Det är typ som att steka en biff, om man har smör på så blir den brunare när man steker den.
Samma sak gäller när vi små liv solar, om vi smörjer in oss med olja så blir vi brunare. :D

- Sara
2009-05-01
 15:03:04

undra..

Om man slutade att höra av sig till folk, skulle man ens ha kvar någon umgängeskrets kvar då? Det gäller inte alla, men vissa personer som man umgås med blir sura för att man aldrig hör av sig? Men då är dom ju inte bättre själva? Dom tänker inte på att det kanske är därför jag inte hör av mig hela tiden, för dom brukade inte höra av sig till  mig. '
Störande.

- Sara
2009-05-01
 14:41:10

sommmmmaaaar kom!

sitter på ballen och steker igen, jag ska bli brun! brunare än joakim är än mig när han komemr tillbaka från sin segling, helt seriöst så ska jag lyckas med det, jag har tills på söndag på mig mehe. :D jag är på god väg, men nu förstör mitt oranga hår allt, hahah.
Målet utan smink går jättebra! ska nog våga visa mig i skoaln utan smink till och med, så att man kan sitte och steke på rasterna! WEI. men nu måste jag steka vidare, haha jag sitter i en stol så jag lär vara vit på baksidan, mamma envisas med att ha ett jävla bord här ute som tar upp all bra solplats. men men får väl kompensera med solarium, (a) FUSK!

- Sara
2009-05-01
 10:35:41

idag

blir det mkt jessica, kattvaktande hos pappa och solande ute skulle jag tro :)
no make-up day!

- Sara
2009-05-01
 10:35:03

joakim

ingen kan någonsin ersätta den platsen som du har i mitt hjärta, jag älskar dig. <33333

- Sara
2009-05-01
 00:17:19

emn hej

jag har för kalla fingrar för att skriva något, men ah har varit med jessica och skulle kolla på brasa men vi hamnade på lite andra ställen istället och inte vid nåågon brasa alls.  mehe.
ska träffa henne tidigt imorgon innan hon åker till landet :( jag kan inte följa med för jag måste passa pappas katter, eller a det är ju mina också men bor ju inte där. emn, han ska till sin kära syster så jag får väl passa dom då:) mihi, men dom är väl söta och tjocka... emn. EMN.

- Sara