2010-04-24
 14:52:06

..

Jag är lycklig. Jag bara är det. Visst vi har haft det svårt men jag tror det börjar bli jävligt mycket bättre. Kan inte tänka mig ett leva ett liv utan dig.

Joakim, jag älskar dig <3

 

 

2010-04-21
 16:09:38

onsdag

trevligt väder, jo men verkligen! fan vad bra humör man blir på!
nu sitter jag och väntar på att klocka ska bli fem så att jag kan sätta mig på bussen till slussen och möta pojke sen ska jag hem till honom.

Jessica och jag hade det trevligt som vanligt, hihi. Vi har skrivit CV och ska på söndag gå till massa butiker/caféer och lämna dessa och säga att vi söker deltidsjobb/sommarjobb :) BRA på oss!

- Sara
2010-04-20
 15:32:33

tisdag

det här har nog varit den hemskaste och segaste dagen någonsin! halva har ju iof bara gåttt men det var hemskt!
först hade vi en massda tråkiga lektioner och jag som är så seg av mig för att jag äter penicillin garvade mig trött med erika haha. sen på lunchen så skulle vi äta soppa, förvisso var dem jätte äcklig, men man muckar inte med mig när jag är JÄTTE hungrig och trött och typ inte får plats med allt i händerna (hade jättemycket att bära på) så kommer det någon turk-unge och hälletr vatten i min soppa och jag får typ damp och hejdar mig i sista sekunden för att inte hälla all min soppa över honom haha! men i alla fall, jag ställde ifrån mig allt och protesterade och vägrade äta, sen så skulle erika vara snäll och ge mig sin macka och jag som fortfarande är på jättedåligt humör knövlar ihop mackan i ren ilska och slänger den på golvet hahahha alltså jag kände mig så töntig sekunden efter! stackars erika!
Jag lugnade mig, satt lite i solen och allt var frid och fröjt tills jag får syn på turken i våran korridor och från ingenstans gör jag värsta påhoppet med ord, fick värsta blackouten och minns inte ens vad jag sa, sen skrek jag bara mer och mer och min röst höjdes i ton mer och mer tills jag skrek i falsett. hoho, intressant va? men det var riktigt mumsigt kul efteråt!

Nu sitter jag hemma och väntar på... något, ska möta jessica sen och åka in till centralen för att byta en biljett som jag har råkat köpa fel, (en annan historia hha).  Sen ska hon sova här. Börjar sent imorgon FETT skönt!

*diggar dem som har orkat läsa hela inlägget och fattat allt*

- Sara
2010-04-19
 15:45:00

jomen hej igen

nu halvligger jag i mammas säng, orkade verkligen inte blogga när vi kom hem från husvagnen men det får bli en snabbis nu. orkar egentligen inte skriva nu heller för erika har kört med mig på gymet idag, haha. vi ska hålla i idrottslektioner så man ska hitta på saker och uttänkta övningar åt varandra, hon är hemsk! lägger på 80 kilo och ba pressa på, man ba men hoho?! men det funkade fint, ett tag i alla fall (A)

nu ska jag äta ett litet mellanmål och inte äta upp allt godis som står här nu när jag har varit så duktig och tränat och allt. får se vad jag ska hitta på för mumsigt.

Efter ätandet ska jag söka jobb! Om någon vet vart jag finner detta så hör av dig!

- Sara
2010-04-16
 16:01:18

tjabba landet långt borta

jag sitter i joakims fotölj och är en suris, men det är av en hemlig anledning.
nu ska vi in och äta, joakim var busig och lät mig få sitta moppe. ap läskigt! jag kommer aldrig att lära mig köra haha.
men i alla fall, imorgon blir det antagligen husis om det inte öär för dåligt väedr.. :D

pyss

- Sara
2010-04-15
 12:10:51

god lunch!

Sitter på min andra lektion,
jessica vill att jag ska hälsa till alla från henne, ni hittar henne på facebook Jessica Möller.

Vi ska nu jobba med olika hjulinställningar så det är väl bara att sätta igång!

I em ska jag och mamma kolla efter griffel-färg som jag ska måla min gardero med så att man kan skriva små roliga memos på den :)) sen är det utvecklingssamtal som gäller! hoppas det går bra :))

- Sara
2010-04-14
 20:05:18

idag

så spelade vi in halva låten...
jag hittade pengar på mitt konto som jag inte trodde att jag hade! trevlig!
jag åt i gullmars, åkte hem till jessica, åkte till vårdcentralen och nu sitter jag i mammas säng och ska kolla tågtider till katrineholm på lördag!

- Sara
2010-04-14
 12:15:56

sara idag


Ska åka till fryshuset nu, ska vära där om typ en timme :)
Jag och Hedda ska sjunga en stump, vi ska tydligen vara i hennes datasal man ba men ja jippie, alla kommer ju se oss vafan. Men det löser sig :)

- Sara

2010-04-13
 18:37:00

oh yeah - sara goes smart!

Istället för att hålla på med kodmallar och stilmallar och färger hit och dit så har jag nu tagit en gratisdesign från en tjej, hennes hemsida hittar du till höger i "arkiv" spalten.
Det går ju så himla mycket snabbare!

Jag har suttit på ballkongen och fått lite färg om kinderna, hhi.
Nu ska jag in och äta!

- Sara
2010-04-13
 15:51:55

tjabba!

hatar verkligen rubriker.
Ligger i mammas säng på mage och undrar om jag kommer orka skriva hela det här inlägget i *superman ställning* haha ni vet när man har armarna rakt ut och spänner magen och skinkorna så att man ser ut som en banan men magen neråt, :D haha skit samma..

Rörmockisen var precis här så vi har inte stopp i avloppet längre, fett naaaas! nu ska jag fanimej passa på att duscha en timme om det skulle bli stopp igen. *panik*

Jag orkar snart inte ligga såhär mer och jag ser inte tangenterna hoho, :)

Men jag var i skolan idag i alla fall och jag blir så irriterad på min klass, eller inte min klass men den som vi alltid är med. dom kan verkligen inte hålla käften o dom tar ingenting seriöst och när man vill visa som tjej i bilbranscen att man kan så är det liksom svårt att visa det när man blir störd hela tiden. äh, jag vet inte om jag överreagerar men jag é sån ba!

Stör mig på ganska mycket just nu faktiskt, när det blir vårigt så får man nya krafter och orkar tänka på saker mer och man har energin till att bry sig om något är fel eller om någon beter sig fel. håller ni inte med mig? man funderar ju mer när man spatserar i vårsolen. när det är kallt o vinter vill man ju bara skynda sig hem...!

- Sara
2010-04-12
 21:53:44

hemma-mys

ska nu tvätta av mig sminket, måla naglarna och krypa ner i sängen framför någon dålig tv-serie ha.
på onsdag blir det antagligen träffa hedda och fortsätta att spela in en låt som vi håller på med, hoppas det blir så bra som vi tänkt oss, det har en tendens att inte bli som man tror när man ska göra något med mig, mehe.

Emilia - Finns för dig dag som natt! <3

- Sara
2010-04-12
 19:12:50

jahopp

Nu sitter jag i sängen med mamma, hon lyssnar dock på musik och är allmänt off men vi ska snart ut och äta :)

Det gick ganska bra idag med uttaget av p-stav skaffade mig p-ring istället, vettefan hur den fungerar riktigt men min kära pojke verkade hänga med i svängarna så jag frågar väl honom om det blir några vidare komplikationer haha :p Jag blev bedövad och jag har en sån traumatisk känsla av hur det var när jag skulle sätta in den så jag hade panik och typ skrattade konstant under hela uttaget och blev aldels svettig, jättehemskt! skakade i typ en timme efter! haha

Men i alla fall, köpte en födelsedagspresent til mor som fyller år på söndag. Jag och älskling ska åka ut till husvagnen på lördag och fira henne! <3

- Sara
2010-04-11
 15:17:23

gammalt - barcelona



Sakanr det som fan, vill utomlands igen. Hinna jobba på brännan tills i sommar ? ;D

- Sara
2010-04-11
 15:13:56

hej, jag vet jag vet uppdatering.

Men den kommer nu när våren kommer, men orkar liksom inte skriva om aker som alla gör hela tiden bara för att skriva något:p
Imorgon skulle jag egentligen gått till skolan men jag har sånt jävla problem med min p-stav att jag ska åka och skära ut den imorgon, så ska se om jag får p-piller eller något ist.

Fatta vad nice det skulle vara att tjäna pengar på sin blogg, som ett extra jobb, jag hadfe verkligen inte haft något emot den, men sen måste man ju ha orken att försöka synas med sin blogg också. Och ärligt talat, så intressant är jag inte haha.

Joakim åkte precis hemifrån mig oc det är med honom jag har spenderat större tiden av lovet med. Jag har även haft en mysig tjej-kväll med Erika och Jessica, har sovit med Emilia, har ätit vår-lunch med bästaste JESSICA.

Men ah, om någon råkar få syn på denna fina uppdatering så kan ni ju slå en pling om ni har lust att vara mentalt stöd för mig imorgon när jag plockar ut staven, ush.

- Sara