2009-01-31
 16:22:39

gummiboll

Jag sitter här med jocke  liggades bakom mig, han undrar om vi ska sova snart? klockan är ju för fan bara halv fem eller något, nu ursäktar han sig för att han är trött, det är okej at vara trött jocke lilla :D

men iaf, jag sov hos honom i natt med jessica och kevin, jessica hade kul på egen hand igår och aa det slutade bättre än vanligt:) dock var det kallt ute och vi var ute under hela hennes roliga stund. Men vad fan, sånt är livet liksom. LALALALLA

JUST DET! Jag och Joakim "firar" två veckor, han kom på det på bussen idag, fast egentligen är det inte två veckor för än klockan 20.45 ikväll. haha!

Deta blir väldigt stakat, men aa, jag höll i ett gruppsamtaal igår, det var ju ganska värdelöööst. och jag vet inte rikitgt om jag diggar gruppen jag blev tilldelad, finns inte så mycket att säga om det men alltså aa. Jessica ringde mig säkert tio gånger så jag var tvungen att springa ut hela tiden, det varju lite halvpinsamt sisådär.
Men nu ska jag hoppa in i duchen sen vara social mot Jockepocke, alltså aa. MORS.

- Sara
2009-01-29
 18:16:36

hejhopp

här händer det grejer, jag ska skriva på min SV, jag åt nyss, jag har varit ute med Ishtar, jag har träffat Jocke och sagt hej till honom, jag har solat, jag har har träffat hedda idag, jag har ... vet inte det känns som om allt hände idag.
På tal om sola, jag ser ut som en kräfta, jättefint... Och, gud vad jag inte är på blogghumör, jag har inte tid heller. Måste göra min SV och skriva en bildanalys och sen ska jag duscha och titta på en film :) Imorgon blir det sova hos Jocke och då händer det grejer. Jag vet inte varft än, men något roligt ska vi väl hitta på :) Tänkte bara skriva det eftersom att jag antagligen inte skriver imorgon. MEn aah, gud jag är inte på humör så förlåt bloggen men jag slutar nu.

- Sara
2009-01-28
 21:37:19

slussen timme

Jag tillbringade den senste timmen i slussen med Hedda och Alexandra, hedda för att jag saknar henne sen gick hon efter typ tio min och Alex för att vi skulle finurla med en liten sak. MEn aa, nu sitter Jocke och hör allt jag bloggar om, han sitter fortfarande tyst och nu frågade han när jag skulle sova han reagerar alltså inte på att jag pratar högt om honom i bloggen. men ah godnatt.

- Sara 
2009-01-28
 17:29:22

mycket

Jocke sov hos mig på en vardag för första gången, det var ju bara helt underbart! Vi brukar alltid bara ligga och prata i tel, eller bara och bara men nu blev ju allt mycket mysigare när han låg brevid mig och snuffsade. Och aa, jessica det är sant att han pratar i sömnen han till och med sjunger i sömnen. MEn iaf, i går, kväll, så var vi i kyrkan, jag, Jocke och Jessica, alltså det var ju folk där, moa, douglas, klara felix.. folk helt enkelt, det var inte så väldigt livat men det var ganska mysigt ändå. JAg gjorde en überbra förslagslåda som typ ingen vet att den existerar för att jag inte sa det till någon men Jocke mobbde mig för den jätte värdelösa lådan. Jag tycker iaf att den blev riktigt tjusig, och alla som läser detta och går till uppenbarelsekyrkan ska alltså pallra sig till ungdomsrummet och lägga förslag på lite vad som helt tll kyrkan, vad de behöver förbättra? Något du vill göra på ungdomskvällarna? Vill du anordna en speciell dag? Lägg förslag där! (a)

I morse vaknade jag upp och försökte få upp Jocke, han är helt hopplös, han pratade om att skiva oliver när han halvsov för han drömde att jag pratade med honom dom det, de var ju lite halvroligt. Jag har varit på konstmuseeum och blablabla, en vanlig skoldag typ. Sen så bar det av till Ishtar! Haha, AKA den lilla bruna korven, (av nurmi). Men haha jag ar också börjat säga den lilla bruna korven, ush vad fult. Men aa så jag gick en sväng med henne, HAHA just det Ishtar är en hund (a) men  ho a. Sen nu sitter jag häär, ska göra min NO och nu ska jag faktiskt göra den, sen ska jag kolla lite på gymnasiesaker, ska ju väälja snart. suck. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska välja för gymnasium, jag vet på ett ungefär vilken linje, tror jag men vi får se om det blir så. :) måste ju tänka praktiskt också.

Imorgon ska jag sola med Yassie *med betoning, så som bara jag uttalar det*, ska egentligen planera projektet med min fina grupp då, men det orkar jag inte.

Emilia sa att hon kommer gråta på skolavslutningen med Elin för att bl.a. jag kommer gå ut nian då, tjoho någon kommer sakna mig. HAha inte för att vara taskig men det kändes bra att dom skulle gråta en skvätt för mig. :D själv kommer jag vara asglad och partajja dygnet runt! (a) MED JESSICA! så nu vet du det Jessan, jag har framtidsplaner :)
Men men nu hinner jag inte skriva mer, orkar inte det heller för den delen.

- Sara
2009-01-27
 13:44:36

<3

2009-01-27
 13:40:00

hemma

Jag är hemma idag igen, vi skulle typ ha värsta dagen i skolan enligt yasemin så jag orkade intgå. hohoh, men iaf. Jag fick mig en jävligt jobbig överraskning på morgonkvisten, tele2 hade stängt av mitt abbonemang, helt seriöst. Jag hade en obetald faktura från november så pappa betalade in den, vi hade tio dagar på oss, och idag hade det bara gått fem dagar sen vi betalade, alltså orka att dom ba HEEEEEEEEEEJ. vi hade liksom hälften av tiden kvar, så jag blev en aning panikslagen när jag vaknade men jag tog saken i egna händer och ringde till comviq och det svarade en kvinna och jag lät så liten och ynklig så hon gjorde ett undantag och la min faktura åt sidan och blablabla under bevakning fan vet jag vad hon snackade om. Skit samma, jag mår bra idag iaf :) en aning ont i magen bara, men om man inte känner efter för mycket så tänker man inte på det. Jocke & jag ska träffas idag, jag längtar efter honom jätte mycket. Såå aa. Sen ska jag försöka få Crippen att göra en sak åt mig :D hoppas hoppas. Menmen, nu ska jag fortsätta skriva på min NO som jag typ skulle ha skrivit klart igår men jag typ skrev tre rader.

- Sara
2009-01-26
 13:44:13

mja

Jätte roligt. Har jätte ont, av en speciell anledning och jag bara orkar inte röra på mig. Jag är seriöst helt slut i huvudet. Jag sitter och gör mitt jättenödvändiga uppdrag om rymdraketer, som vi måste skriva i NO. Jag skriver antagligen mer om det händer någonting idag, det lär inte göra det men ändå.

- Sara
2009-01-25
 14:00:10

skönt

Jag ligger i sängen och lyssnar på min nyupptäckta favoritlåt, bullet and a target med Bliss N Eso, superbra! Ofta jag inte upptäckt den tidigare liksom. Men iaf, det var en mysig helg. Blir inte så mycket bloggande på helgerna men det spelar väl inte så stor roll för jag tror inte att någon tar sig tid att läsa igenom min blogg grundligt på en ördagskväll liksom, haha. Inte för att jag skriver för läsarna men ändå. Jag sov hos Jocke i fredags och vi hade det mysigt som vanligt. Hans föräldrar är verkligen trevliga och lätta att prata med, jag är ganska social av mig men jag har svårt för att bli liksom.. bundisar med folks föräldrar och jag tycker det blir hemskt pinsamt om jag skulle råka säga något fel. Jag vet inte varför, men man måste bara göra ett bra intryck på föräldrar och då blir jag fett nervös och grejjer. ho. Igår så sov jag hos Jessica, gud vad jag har saknat henne. Men vi har fortfarande inte riktigt hnnit prata igenom allt som hänt under den tiden vi inte har träffats för Jocke och Kevin var med oss igår och tittade på film och blablabla, det gamla vanligab när man har myskväll. Men nu ska jag äta och göra lite MA och NO. Sen ska jag iväg och träffa Jessica, måste komma i säng tidigt idag så att jag orkar upp, håller på att bli sjuk tror jag. Men Jessan ska jag allt hinna träffa ett tag, men vi hittar antagligen inte på något speciellt. :) <3

- Sara
2009-01-22
 18:34:33

chillat

jag orkade inte blogga igår, men gjorde inget speciallt så. :)
Idag har jag varit hos pappa och lensat hela garderoben där, helt seriöst. Det var tungt att bära runt garderoben på söder sen då jag var tvungen att åka till edda av en viss anledning. Men iaf, nu sitter jag här och har precis kommit ut ur duschen. Jag har funderat på en sak, varför sjunger man alltid i duschen? Iof sjunger jag typ alltid, men alltså jag menar varför just när man duschar liksom? Alla gör ju typ det, det kanske är för att det är bra akustik eller vad fan det heter.
Men iaf, när jag var hos pappi så hittade jag en rolig sak. :D ett stycke "snillet", en lila liten låda som jag och freja gjorde i ett projekt när vi var små. Det var tänkt så att snillet skulle vara en bra läslampa eller något sådant, den fungerar faktiskt!  fett nice, ofta vi var smarta när vi var små, men aaa iaf :)
Hos Hedda så fick jag se en rolig video på henne när hon var liten när on var med på TV4 nyheterna, haha alltså så jävla söööt. :D

Jag slänger upp lite bilder från idag för nu ska jag äta middag så det blir inget meterlångt inlägg.

   

Just det, jag tycker Jocke ska krya på sig :D <3



- Sara
2009-01-20
 16:18:00

dålig dag

JAg har mått dåligt hela dagen , sitter just nu och fryser och har ont i huvudet. Det blir lite bättre när jag pratar med Joakim på msn och när jag just pratat med Jessica i telefinixen. Men i alla fall, jag sitter och väntar på att mamma ska komma hem med något ätbart för vi har verkligen ingenting hemma. Det enda jag har att säga om denna dag är att den har gått sjukt segt och att vädret suger, jag vill ha sommar.

hej sudd, men iaf.



- Sara

2009-01-19
 19:09:58

tanke?

Ibland så är det inte som man tror, man vill tro det men man vet innerst inne att det egentligen inte funkar i praktiken. Att någon eller något skulle vara perfekt? Det går bara inte, men en sak är säker, det är att jag kommer aldrig ångra mitt beslut. Beslutet är att hålla fast vid denna person så länge det bara går.
Jag vet att du fattar vem du är, du har gjort mig besviken jag satt och hade "en jätte fin stund", det var ju bara påhitt rakt igenom, försök inte komma med undanflykter.
Du ljög för mig. Jag är besviken, låter det passera. Men jag vill absolut inte att det ska hända igen. Det jag kanske tycker är mest synd är att du inte är dig själv med mig, utan att du måste göra dig till. Hur ska jag då veta vad du vill med det här? Du kanske känner dig jätte obekväm i den här situationen? Okej det var en liten sak men det känns fortfarande fel. Det blir något större på grund av lögnen. Jag vill kunna lita på dig och jag vill att du ska veta att du kan vara den du är när du umgås med mig.
2009-01-19
 17:43:24

lalala

Jagär verkligen stolt över mig själv, jag har jobbat på jätte bra i skolan idag och jag har inte missat en enda dag av skolans gång! Nu sitter jag här och kom precis hem från en runda på stan med Jocke, tog en underbart snyg bild på honom som såklart ska läggas upp här dådå. Nja, jag har inte så mycket att säga om dagen annars förutom att jag är nöjd och att jag är stolt över mig själv som orkar pallra mig till skolan! Det gick nämligen inte så bra förra året.
Jag saknar Jessica också, lillan grät när vi pratade idag. KOM HEM! <3
Ska hjälpa mor med middagen nu, mors.

  

- Sara
2009-01-18
 19:43:55

LYCKA

Joakim, du slutar inte förvåna mig. Jag upptäcker nya saker med dig hela tiden, än så länge har jag inte upptäckt en enda dålig sak. Jag är nästan säker på att du är snudd på perfekt.

- Sara

2009-01-18
 17:23:08

helg

JAg har liksom inte orkat skriva under helgen, dels för att jag känt mig hängig och inte orkat tänka och dels för att vara social med Jocke som jag spenderat halva helgn med. Jag so hos honom frdag till lördag och jag sätter mig ju inte dirkt och bloggar hos honom ba tjolahopp ska ba blogga lete serru, (: Nej men iaf, det käns som om helgen precis har börjat, skulle verkligen behöva en dag till ledigt men nu är det som det är. Jag har lovat mig själv att jag ska gå till skolan så mycket jag kan, så nu ska detta ullföljas så kanske jag får någorlunda bra betyg iaf (: bara jag är med på lekstionerna så får man ju typ G. lätt som en plätt. Nu sitter jag nerbäddad i sängen och mår illa av för mycket ätande, käkar godis som Jocke köpt och har ätit frukt och grejjer ush ja, bara föör mycket för min lilla mage. Jag har inte så mycket att säga om helgen, den har varit chill och jag är nöjd med den. Nu ska jag ut och vara social med mamma och benny, saknar faktiskt att vara med mamma. . . När man var liten och var ute och typ prasslade i löven och grejjer, gud jag vill vara liten igen. Då hade man inga bekymmer och man hade inget att tänka på förutom föäldrarnas uppmaningar att klä sig varmt, nu kan man ju inte klä sig varmt för man ska "se bra ut" och följa modet. Jag ska fan gå emot detta alltså, ska klä på mig riktigt mycket fula kläder när jag ska ut nästa gång, ... Nä man ändå, jag var taggad på det ett tag. sen satt jag och stirrade på texten och tänkte mig in i situationen och ba h3h3 nä. Nu har jag ju fan en dialog med mig sjäälv, schiiitzoo. hah ZOO. men a.

Sara och Joakim, 17 Januari 2009. <3



- Sara
2009-01-18
 12:29:14

<3

Jag orkar inte skriva något just nu, men här är iaf en bild på min och Jockes hand, haha jadu, sött. <3

2009-01-15
 18:45:44

shietas pommesfrittas

Nejmen hallå, :) I morse mötte jag Crippen helt oväntat, han var typ en timme försenad för att det skulle komma någon snubbe och kolla på hans bredband på morgonen. Men det var trevligt, han satt och gjorde miner hela resan från klubbacken till slussen i sin söta Polarn&Pyret mössa. Jag var hemma en sväng hos Hedsson på möra' bara för att jag var så tidig, vi var llite busigare senare på dagen och tog oss en rast fast man inte fick. Vi satt i solen på kyrkogården, sjukt med myyys.

  

Jag känner mig riktigt stolt idag, jag är klar med alla läxor som behöver vara klara den här veckan! Eller a de läxor vi fick den här veckan som ska´vara klara till nästa, men ni fattar (: Jag jobbade MA som fan idag, låg efter huuur mkt som helst så nu är jag nöjder. Jag var till och med sysslolös på eftermiddagen, då smsade underbara Jessica och frågade om vi kunde träffas idag, ABSOLUT! Jag kilade över till henne så fort jag slutade och hade ganska roligt åt henne och hennes far. Och nu när jag träffat Jessica är allt så mycket bättre, allt bara rullar på, tjoho, jag till och med erbjöd mig att hjälpa till med middagen för att jag var så lycklig, men sen smet jag för att blogga. HA. . MEn iaf, jag och jessan skulle möta folk, men så blev inte fallet utan vi gick till donken och sen så var vi ute ett tag och pratade. Men vi har alltid roligare ensamna så det störde mig inte alls. Men nu skriver alla som dårar på msn och jag kan inte koncentrera mig. Ska kolla vad de små skriver sen ska jag väl sitta här ett tag och sedan duuscha. (: Tjoho JUST DET! jag tycker det är as coolt att jag åkte dem nydesignade vagnarna med tunnalbanan idag, jag var bara tvungen att fota ehehe. ni kommer väl ihåg hur det kändes när man åkte "ett nytt tåg" första gången, okej detta var inte riktigt samma känsla men fortfarande.. coolers.

  

HAHA och JUST DET 2, jag och jessica lyckas ju alltid hitta på ngt busigt så vi hittade en rullsko i aspudden som jag var tvungen att fota. Jessica roade sig med att åka lite på den men aaah.



Nu ringer Crippen när man skriver om trollen.

- Sara
2009-01-14
 17:44:18

åhh..

Jag kan seriöst inte beskriva hur mycket jag saknar Jessica i denna stund, när jag är med henne mår jag så jävla bra. Jag hade egentligen inte tid med att läsa hennes blogg, men jag tog mig tid.. och jag läste HELA. om jag tar mig tid att läsa hela hennes blogg så tänker jag att jag måse  ta mig tid att vara med henne också. Jag vill bara att hon s stå här med sina gröna ögon och titta på mig, sen ska vi börja garva och sen ska allt bli "jättefult om någon såg oss just nu". Eller så vill jag stå i hennes kök hos hennes mamma och lalla från köket mot spegeln som dom har i hallen och ha kutad rygg och dinglande armar och ba heJ... Sen ska man se hur Jessica komer efter med dinglande armar och så ska vi göra det helt naturligt som vi alltid gör utan att någon tänker på att den andra gör det. åh gud nu börjar jag lipa också, men jag ska ta mig samman. Jag ska göra en kort uppdatering av min dag så att jag kan plugga äta och edan sova. Är helt slut så måste sova tidigt idag, mitt mål är att ligga i sängen klockan åtta och vara helt klar.

Iaf, dagen började med att jag mötte Jocke i slussen och hejade lite på honom sen kom Yassie dit och vi mötte Hedda, henne har jag varit med hela dagen. Vi åt lunch på Sandy's och roade oss genom att snacka en massa skit. Så fort man försvinner från skolan så kommer Madde som en iller och vet allting! helt seriöst, jag stör mig som fan på henne. Efter skolan så åkte jag och hedsson till stada och köpte lite smink och sen kom Jocke igen och visade sin vackra nuna. HAHA nuna. men ah och nu sitter jag här och fryser fast jag kom hem för typ en timme sedan. Just det mötte vackra ida på tunnalbanan också, vi pratade lite om vilka vi umgås med och grejjer sen blev det lite pisam tystnad emellanåt men det är sånt som häner fan (: haha och nej jessica inte ida nojjman, haha utan ida i sista huset i Axelsberg. Gud vad fult att jag skrev axelsberg med stort A när jag aldrig orkar anstränga mig med sånt annars. men aaaaaaaa A. aja slänger upp lite bilder från idag, sen får det vara bra så.

      

Jessica Alicia Forstén. <3



- Sara
2009-01-13
 19:42:57

HAHA

alltså helt seriöst, jag skulle kolla i film-mappen på datorn, så kommer det upp en mapp som heter sexiga musikvideos! Alltså helt serri, detta är typ det pinsammaste jag varit med om!  Inte för mig då, men för den som har lagt in dessa och som har döpt mappen till just det av allt!? ofta man inte döper den till något mer diskret HHAHA! alltså det är typ musikvideos på hjulande tjejer med kortkort och jag och JOcke finner detta ganska roligt dådå. HAHA mja .... jJag har inte stängt av videon än så det är lite diskret bakrundsmusik när jag skriver detta inläg .. " åh mr mr youre my love mr mr" hahahha helt seriöst, jag dööör.



- Sara
2009-01-13
 16:51:15

Jadu

Inga bilder idag, ska försöka plugga men .. vettefan .. alltså skolan har blivit hopplöst tråkig, så den orkar jag inte ens skriva om.
efter skolan så mötte jag Hedda och hennes pojke Micke, jag gick till Mmicke och vi spelade ett parti yatzy sen fick Hedda brått, hon skulle möta ngn människa så jag begav mig hemmåt och mötte Anton på tunnelbanan, haha det var ett tag sen. sisådär 9 år eller nått. han ba heJ gick du i asp skolan förut, jag ba aah. sen ba flöt det på liksom tjoho. men iaf, ska springa iväg nu och möta Jocke, han är på G från slussen hit.  Ska bara klämma i mig en mandarin och bråka lite till med mamma.

- Sara

2009-01-12
 12:42:29

skola

Hej, jag sitter här och är vekligen inte på plugghumör emn däremot vill jag blogga. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men ändå. Jag sitter och försöker skriva rent min svenska berättelse men det skiter sig ju då, som ni kanske märker. Jag har fåt lite läsare på min blogg, lite trevligt att någon följer mitt jätte intressanta liv. (: JAg sitter med Hedda bredvid mig! Äntligen har vi börjat umgås igen! måste ju ha lite uppdateringar från hennes liv, tjoho. Hon sitter och pratar för sig själv och garvar då hon är inne på bilddagboken och tittar åp en "RETARD-GLASS" man ba okeeeej. Men a, bra att det roar någon, haha.

Jag skrev upp mitt nummer på ungdomsmottagningen på ett frågeformulär där det stod vad undrar du mest över i ditt liv, eller någonting sådant. Jag skrev: Hur gammal jag kommer bli innan jag dör!? och sedan mitt nummer. Idag efter typ en vecka så hittade någon denna lapp och skrev att jag kommer bli 92 år.. haha hon  hette Tindra och var 17 år (: trevligt värre. Men ah, nu kom Adam inklampandes och stöörde min koncentration. Haha, nu blev han tyst och sitter och läser min svenska sak som jag ska skriva rent. Jag får väl ta och göra det då, hoho snart..

HAHA jag och yasemin bakade idag! Det blev aslyckat, själva resultatet blev det men vägen dit. nja. först skulle vi köpa ägg, då fattades det pengar så hon som stod i kö bakom oss fick lägga till tre kronor, men sen hittade jag trå kronor som jag hade glömt bort så det löste sig ändå. Men det var snällt att hon ställde upp där ett tag. :D men iaf, sen kom vi tillbaka till skolan och Hedda och Dp var avundsjuka på att vi skulle baka, men tji fick dom (: jag är verkligen bäst på att läsa recept så vi gjorde allting bakvänt, men det blev ju bra aif, vi gjorde tre satser och hade i nästan allt på måfå och sen typ hur mycket mjöl som helst så det blev värsta kletet. Vi hade i en dl bakpulver så det blev värsta sörjan av muffins när vi ställde in dem i ungnen, alltså helt serri. Kolla bilderna sen :) ska lagga upp dem när jag kommer hem. Yassie gjorde en muffins med typ chillikrydda i åt Helen också, hon blev säkert jätteglad när hon åt den (:

       

Men nu ska jag skriva rent min SV, morsning korsning.

- Sara
2009-01-11
 15:54:28

hemligstämplat

jag kan inte direkt säga vart jag tillbringade natten om någon (mamma) fåf för sig att läsa min blogg. jag var med adam iaf och han är väl lite putt på mig för att han tyckte det var misslyckat, det vi gjorde alltså.

just nu ligger jag bara i sängen och gör ingenting, jag är verkligen sjukt trött, blev inte så mkt sovande i natt, och jag klarar vrkligen inte av när folk sover med musik. det är sjukt irriterande, man liksom drömmer in musiken i drömmen och man tror typ att ens samvete har blivit rockstjärna, nejmen fan vet jag så jag har liksom halvsovit ett tag i natt. Jag har precis ätit, verkligen hur mycket som helst :O mackor och kyckling och mos och potatis och någon tacosås, det passade verkligen inte ihop sen toppade jag allt med gurkskivor, haha. Jag ska egentligen plugga och städa mitt rum denna underbara eftermiddag men alltså helt seriöst så får vi ta det någon annan dag. Eftersom att jag inte kan skriva så mycket om igår så blir det ett väldans tråkigt inlägg det blir det oavsett för jag är helt slut i rutan, ska nog sova ett tag. Vi höres, <3

Just det, jag sörjer med Oscar Nurmi också, hans mobil dog nyss.

- Sara
2009-01-10
 01:44:01

jomen det var ju trevligt!

Vad hände då denna trevliga afton? Jo vi åkte till hemmesta och skulle röja gärnet, nejmen vi skulle träffa pantzar och vi hamnade på ngn ugdomsgård kallad tomtebo. Där togs vi emot trevligt och man fick göra alkotest och grejjer, men det där klarade vi galant! Vi är ju alltid nyktra så :) Vi satte oss och spelade lite... go-kart sak, jag började bli åksjuk så jag ville bara sela två gånger, jessica spelade mot Royne ist, han har ngt slags landställe där så han dök upp som en trevlig surprise!  Vi tittade på en basketbollsträning och studerade ngt fetto och hans underbart begåvade vänner, nemen någon var väl duktig men en del undrade man verkligen över vad fan dom gjorde där. (a). hah just det, jag fotade ngn ledare där också som stod inresserat och kollade! Han tyckte jag var trevlig när jag skakade hand med honom och när jag frågade först om jag fick fota honom, haha. Beröm är ju alltid lite trevligt.

   

Det är alltid trevligt att träffa nytt folk. H3H3H3 nöjd nu jessica, ingen kommer läsa detta ändå allalalaalalalalaa! MEn alltså hej bortse från dessa rader kära läsare för jag kommer inte ihåg vad jag skrivit och jag ändrar detta inlägg mkt senareeee för det blev en liten pinsam situation. 
Men i alla fall vi träffade på lite trevligt folk på denna ungdomsgård, det var bara en tjej som var trevlig och som kom fram och hälsade, både jag och jessica utbrast att det iaf fanns en trevlig tjej! de andra verkade ganska rädda för oss, skumma typer alltså :) Vi fick bra kontakt med ett stycke Jocke, jag tog en bild på honom och han följe med oss en bit på bussen senare när vi åkte hem.



När vi hade varit där ett tag så kom min och  Jessicas fina humor fram, vi hade en smula tråkigt när ingen var social med oss så då åkte mobilkameran fram när vi hittade en stor spegel i en tom sal. Vi lekte james bond brudar och övade sexställningar och aa STEP UPs gjorde vi också, haha gud. tänk om något hade sett oss, och det som är ännu mer fult är att dom kanske kommer se detta på bloggen nu men ahja. här kommer en mängd bilder iaf, orkar inte förklara så myckte om detta lilla upptåg, det är min och jessicas humor helt enkel och den står inte så många ut med och ännu färre förstår sig på den. G33ks (a) h3.

              

Sedan kom ju då Pantzar och typ ngn random Kevin skördetröskel haha, och förstörde våran stämning. De ville inte ens vara med på bild :( men aah trevligt att de ville socialisera sig iaf :D



Vi åkte väl hemåt vid halv elva tiden och var hemma typ två minuet först sent, mor halvsov när vi kom men henne fick vi fart på genom att börja härja i köket och steka ägg (: hon kom luffsandes och skulle lägga sig i.

Nu har bloggen krånglat och jag orkar inte skriva mer, men jag skrev till Robin att han var med i bloggen och det var han från början men han är inte det längre för det krånglade men nu är han med iaf, titta vad snittsigt.
Nu ska jag SOVA! skönt skönt, när man har gjort bra ifrån sig i skolan och när man är mätt i magen kan man sova rikitgt ordentligt.

- Sara
2009-01-09
 17:10:17

heJ

Jessica håller på med ett stort beslut, hon kanske inte ska ha sebastians tröja på sig, detta är för underligt. hon har tjatat i flera veckor på ett tillfället att låna denna tröja, det är ett mirakel. hon klagar på att jag läser högt när jag skriver detta inlägg, jag läser detta men en seg och mörk stämma. nu fnissar hon och tar på sig en skjorta , ja det kan du sa sara med sin milda stämma, nej det gör det inte. detta var svar på vad jessica kunde ha på sig. nu ringer min kära far, jag pratade med mörk stämma när jag svarade.... han ska köpa ett busskort till mig :D pappa ska återkomma med besked. men aa iaf, nu ska jag sluta prata högt. vi ska bege oss till hemmesta ikväll oj nu prtara jag högt igen. men iaf vi ska antagligen  träffa pansar och mjaa. vi ska äta middag nu så jag skriver igen imorgon eller något sådand. vet inte om jag hinner men iaf. iaf iaf. tjoho. jag sprattlar med benen och skratar som en mupp enligt jessica. men aaa, gud jag vet inte vad jag ska sääga.

Idag har jag bara varit i skolan inget intessant med det, sen träffade jag jessica och vi mötte micke och royne. men dom är inge intressanta att skriva om så.
 KÄK <3

jessica väljer kläder och fixar:


Jag ligger och bloggar:


- Sara
2009-01-08
 22:11:12

Grattis!

Till Rojan :D tjoho, var bara tvungen.
2009-01-08
 20:57:14

Lalala

Efter att Jessica var i skolan så begav vi oss hem till henne, vi köpte med oss en varsin panpizza och en daimchoklad. MUMS. Såklart så hade Madelaine (min äckliga lärare) fått nys om att jag hade lämnen våran vackra skolbyggnad och hade ringt min mor på dirren liksom, men jag tog allt med lugn och ringde lite folk i skoan och bad dem att säga att jag satt och jobbade på gymnasiet (a) man får ella vara smart! Men iaf, jag och Jessica åt våran mat och sedan fick vi som vanligt något skrattanfall och låg på golvet i typ tio minuter och fotade och spelade in videos och lite grejjer, tjoho det ligger säkert uppa bilder på det på jessicas blogg. ( http://www.jessicaaf.blogg.se )

 

Efter detta så lallade vi runt lite och gjorde lite saker, jag fixade mig och typ tog egobilder och Jessica satt vid datan och.. jadu.. satt..



Detta blir ett väldigt splittrat inlägg men det är väl för att jag inte är på något vidare blogghumör antar jag, har inte varit det idag, dessutom har jag redan skrivit typ .. MÅNGA inlägg denna underbara afton.. :/ nejmen gud detta blir då oseriös.
Men iaf, vid halv tre tiden begav vi oss till odenplan, jag hade ett läkarbesök där, det gick hyfsat bra inget vidare att sitta på dessa rum bara. På vägen dit pratade vi med "odenplans snabbaste man" enligt Jessica, jag var tvungen att fota honom i smyg när han var inne på pressbyrån och gjorde ett uppdrag. tada!

 

Det här med bilder i bloggar gör att man måste skriva utifrån bilderna, det blir väldigt knasigt.. ska försöka lägga upp detta på ett annat sätt tror jag. :O men det orkar jag inte göra nu. JAg sitter isängen helt död och smsar med folk och tvingar mig själv att göra detta blogginlägg bara för att jag ska lägga upp bilderna från idag och för att jag ska bevisa för Geovanni att jag och Jessica inte bara sitter och tittar på varandra, h3h3 klokt det låter men iaf. Ey Geo känn dig hedrad att du är nämnd i min blogg! hoho.

Just det, jag tittade på barnprogram med Alva också, jag fick vara Igelkotten och hon skulle vara Enhörningen jag känner mig stolt! Jag fick välja vad jag ville vara för något och det är inte varje dag man får göra det när man umgås med denna unga dam, hon gillar att bestämma liksom!

 

Nu ska jag typ logga in på msn eller något och sedan soova, jag vaknade ju liksom ganska tidigt. :/ är trött som fan. Men det var en trevlig dag, även om den var lång, det är alltid trevligt med Jessica (:(: hela min blogg går typ ut på hennes och mitt liv. haha jag diggar hennes historia om oss på hennes blogg! men ahja morsning.

- Sara

2009-01-08
 11:27:08

..

jessica fnissar för sig själv jag är jätte nyfiken snart får jag veta vad hon skriver. jag klagade på att hennes blogginlägg var tråkigt så hon fick göra ett nytt...
2009-01-08
 11:08:37

JESSICA

JAg tvingade Jessica till min skola, det är som på gamla goda tiden, hon klagar dock på våra regler, bara för att hon går i en fisförnäm skola. neJ men serri, jag håller med henne, vi har likosm kameror i våran kapphall och aaah. Nu sitter vi här brevid varandra och utbrast BLOGG samtidigt. tänk om det var så att hon gick kvar här och detta var en helt vanlig skoldag. FLASHBACKS `COOL BOY GANGSTAH. nejmen jag orkar inte detta är inte på blogghumör.
Just det, hedda kom inte idag för hon hade svårt med sovandet i natt, precis som jag men jag förstår henne.
JEssica knappar lika fort som jag på tangentbordet, hon sitter där och ser koncentrerad ut när hon antagligen bloggar. Vi tittar på varandra och fnissar åt en väldigt fin människa som just satte sig här och jag slår vad om att hon sitter och skriver om ungefär samma sak. Hej jag hade min första MA lektion idag.
Nu slutade hon skriva, men a heJ.

- Sara
2009-01-08
 07:31:15

:/

- Han är efter mig.

2009-01-08
 05:26:13

oroväckande

HeJ. alltså helt seriöst, jag kan inte somna, jag drömde någonting om Albin S och att han hade tagit min jacka, sen drömde jag att Diana gav mig en banan och allting var jätte läskigt enligt mig.Jag smsade Jessica som konstigt nog också var vaken och vi kom överens om att det var något konstigt på G denna konstiga tid på dygnet. Men iaf för att lugna ner mig gick jag ut i köket och skulle dricka lite vatten, jag tog en plastmugg ur skåpet och klantig som jag är typ river jag ner alla plastmuggar som är införskaffade på Åhlens för 5:- och det är små figurer på. så nu ligger alla små figurplastmuggar och tittar på mig från kökets golv. Min första tanke (sa franke) var att dom kostade 5:- och kom från Åhlens så var verkligen tvungen att skriva det. (a)
Nu ska jag typ äta frukost eller något, jag pallar inte ligga här och veta att det är konstigt denna konstiga tid på dygnet, kan lika gärna göra någonting vettigt.

- Sara

2009-01-07
 20:55:56

äntligen

Är äntligen hemma, mina tår är kalla nästa is, tror jag har förfryst dem. Men iaf, jag hann inte färga håret så får väl göra det imorgon, hann  däremot fixa mina naglar de var dem i stort behov av. SPINDEL! den satt på dataskärmen jag var tvungen att ropa hit mamma, det var en jä'tte äcklig med tjock kropp och korta knubbiga ben :o gud, det känns som om det kryper överallt! :O

Jag hämtade iaf alva med Jessica ungen är så himla söt och jag ville verkligen följa med och hämta henne så jag hann inte ens göra mig klar, men jag la på en rem :D och fick se den lilla solstrålen i sin.. hemmiljö... (ingen aning fråga inte ens) :) Men iaf, vi begav oss till jessica och åt lite nudlar och jessica gjorde ett tappert  försök att hinna klart med sin uppgift som hon ska lämna in imorgon, men det sket sig ganska totalt. Jessicas mor klippte min lugg vi åt korv med mos och fick oss en trevlig stund vid matbordet med "Pshh" skämtet.. haha det är bara jessica som förstår det där men ändå. VI åkte till skärholmen och där köpte jessica en tröja på H&M och jag roade mig med att ta bilder på henne i omklädningsrummet :/ inte perversa bilder som det kanske uppfattas som, hon var faktiskt fullt påklädd på varje bild (: man vill ju inte skapa ryktesspridningar.

    

Vi skulle nu bege oss till Norsborg och träffa Alex, men vi upptäckte att tunnelbanorna inte gick som dom skulle så detta orkade vi inte och Alex trodde inte på våran ursäkt, men det skiter ella jag i. :D

Vi hade ett uppdrag i skärholmen också, men det sket sig ganska totalt så vi åkte vidare för att träffa elias i aspudden och vi skulle utföra vårat uppdrag där men det sket sig också :/ Det var iaf roligt att träffa på eliasponken, han berättade att han hoppat av skolan och att han skull gå om och grejer, så han är alltså ledig i ca ett halvår och ska försök skaffa sig att jobb med skolans hjälp.

Vi satt och väntade på tunnelbanan i Aspudden, vi missade den precis men jag och jessica roade oss så gott vi kunde i de nio minutrar som vi satt där. Jag lekte pingvin och typ struts, jessica försökte leka struts men hon kan fan inte. (: inget illa menat lilla du, men övning ger färdighet! hm, jomen vi sjöng också acapellakör och i will always love you, det lät så fint så. Sen så gjorde vi våran aspudden-dans hm hm hm hm hm hm hm, hm hm hm, hm hm hm, hm hm hm hm hm hm hm hm hm hm hm hm hm..! och ja jessica det är rätt, jag lovar att du satt och kollade det :) jag dubbelkollade iaf!  Vi gick som vanligt i vagnen och sen så bar det av från axelsberg till klubbacken, jag verkligen hatar att jag bor mitt i mellan två stationer, verkligen mitt i mellan! ush! Men men, nu ska jag äta en bit och tvätta av mig sminket, sen blir det lite data och sova (: ska upp übertidigt imorgon, skolaaaa..

  

HAHA jag skulle lägga in lite bilder från idag då hittade jag Mohammed... och Jessicas och min fusklapp som jag var tvungen att MMS till henne för att hon skulle få gå ut förut. Det var ett MA tal som Erik hennes mammas man hade gjort åt jessica som hon var tvungen att lösa innan hon fick gå och då ringde hon mig lite diskret och jag fick hjälpa henne, allt var fel talet som jag lyckats lösa på ngt sätt var helt fel tänkt och aa..  (:
Jag hittade även en bild på Hedda, jag ska få träffa dennu underbara unge imorgon. Saknar henne verkligen <3

  

- Sara

2009-01-07
 12:58:15

trött!

Jag vaknade för sisådär fem minuter sedan, mina ögon vill verkligen inte öppna sig jag ser seriöst dubbelt (därför blir det kanske lite felstavningar i blogginlägget haha). Det var en irriterande jävel som ringde och väckte mig fem gånger i natt, nämner inga namn, :/ personen skickade även ett antal sms.
Jag slängde iväg ett sms till min kära Jessica, men hon sover fortfarande. Sa till skäris med henne idag, eller EMOholmen hhaha minnen. Men iaf, innna dess ska jag färga håret, äta frukost och fixa lite å trixa lite (:
HAHA just det jag ska möta alexander idag också, det var ngn snubbe som jag började prata med på msn igår och vi kom fram till att vi hade träffat varandra på ung 08 förra året, alltså sommaren 07. han skulle höra av sig idag, men vi får väl se hur det blir med den saken,tänker inte träffa honom utan Jessi iaf.

Sommaren 07 (:



- Sara
2009-01-06
 22:14:18

suck

alltså det är egentligen skola imorgon, jag orkar verkligen inte, jag följer adams idé att inte gå dit helt enkelt. Ist ska jag till skärholmen med Jessica, jag träffade den underbara männikskan nyss och vi hade väldigt roligt med mohammed (A) haha. Vi har alltid så himla mycket att prata om men vi glömmer att berätta hälften för allting blir så vimsigt och tramsigt. Det är verkligen ödet att det är hon och jag, på julafton hade vi likadana kläder på oss fast vi inte visste att den andra hade det på sig, vi var liksom på olika ställen och sen fick vi samma sak i julklapp, en ladyshave (från clas olsson) om edtta var nödvändigt. nu blir det ytterligare ett inlägg om min kära Jessica, men vad fan ungen går inte att skriva för mycket om.

Jag har verkligen saknat att ligga erbäddad i MIN EGEN säng, alltså det är nog det underbaraste som finns, det luktar som det ska göra och man vet exakt vilken kudde man vill liga på och hur mycket man behöver ha på sig under natten för att inte bli för varm eller för kall. SÄNG <3

Mer bloggande imorgon får vi hoppas, ska försöka hålla denna blogg så uppdaterad som möjligt.

- SAKNAR ADAM! <3



- Sara
2009-01-06
 19:00:59

blogg, inte riktigt jag.

Jag hade ju en blogg förut och jag älskade att skriva i den, nu har jag väl antagligen inspirerats av Jessica, min egen lilla ängel. Jessica Alicia Forstén, hon är verkligen mitt liv och det räcker med att slänga iväg ett samtal till henne när allt är så jobbigt att man bara vill dö. Hon får mig att le som en sol, även om jag är 80 mil från stockholm och hon sitte i sin säng och jag sitter i en främlings vardagsrum så känns det som om hon är precis bredvid mig. Hela detta inlägg kommer antagligen handla om Jessica, jag vet inte om jag kommer ha denna blogg för mig själv eller om jag kommer låta folk läsa den. Antagligen kommer jag lägga ut min blogg lite smygaktigt i Jessicas blogg när jag kommenterar henes blogginlägg. Herregud, nu räcker det med funderingar.

Jag pratade nyss med en viss person, han är verkligen inte klok, det måste vara ngn fel på honom, det måste?! Denna person har då förstört nästan allt i mitt liv, jag ångrar som fan att jag gjorde den där impulssaken.

Jag funderar seriöst på att tatuera in Jessica förresten, på ryggen eller nått. Jag skiter väl i vad alla andra säger om att man inte ska tatuera in sina vänner, jessica är något speciellt, kan du förstå det? Du, kära blogg eller kära läsare. Jag vill ha som tre streck på ryggen där det står ngnting, alltsådet kommer aldrig gå att förklara. men Jessica smsade mig nu ska kila.

- Sara


Lägger in en bild på oss soulmates.