2009-01-10
 01:44:01

jomen det var ju trevligt!

Vad hände då denna trevliga afton? Jo vi åkte till hemmesta och skulle röja gärnet, nejmen vi skulle träffa pantzar och vi hamnade på ngn ugdomsgård kallad tomtebo. Där togs vi emot trevligt och man fick göra alkotest och grejjer, men det där klarade vi galant! Vi är ju alltid nyktra så :) Vi satte oss och spelade lite... go-kart sak, jag började bli åksjuk så jag ville bara sela två gånger, jessica spelade mot Royne ist, han har ngt slags landställe där så han dök upp som en trevlig surprise!  Vi tittade på en basketbollsträning och studerade ngt fetto och hans underbart begåvade vänner, nemen någon var väl duktig men en del undrade man verkligen över vad fan dom gjorde där. (a). hah just det, jag fotade ngn ledare där också som stod inresserat och kollade! Han tyckte jag var trevlig när jag skakade hand med honom och när jag frågade först om jag fick fota honom, haha. Beröm är ju alltid lite trevligt.

   

Det är alltid trevligt att träffa nytt folk. H3H3H3 nöjd nu jessica, ingen kommer läsa detta ändå allalalaalalalalaa! MEn alltså hej bortse från dessa rader kära läsare för jag kommer inte ihåg vad jag skrivit och jag ändrar detta inlägg mkt senareeee för det blev en liten pinsam situation. 
Men i alla fall vi träffade på lite trevligt folk på denna ungdomsgård, det var bara en tjej som var trevlig och som kom fram och hälsade, både jag och jessica utbrast att det iaf fanns en trevlig tjej! de andra verkade ganska rädda för oss, skumma typer alltså :) Vi fick bra kontakt med ett stycke Jocke, jag tog en bild på honom och han följe med oss en bit på bussen senare när vi åkte hem.



När vi hade varit där ett tag så kom min och  Jessicas fina humor fram, vi hade en smula tråkigt när ingen var social med oss så då åkte mobilkameran fram när vi hittade en stor spegel i en tom sal. Vi lekte james bond brudar och övade sexställningar och aa STEP UPs gjorde vi också, haha gud. tänk om något hade sett oss, och det som är ännu mer fult är att dom kanske kommer se detta på bloggen nu men ahja. här kommer en mängd bilder iaf, orkar inte förklara så myckte om detta lilla upptåg, det är min och jessicas humor helt enkel och den står inte så många ut med och ännu färre förstår sig på den. G33ks (a) h3.

              

Sedan kom ju då Pantzar och typ ngn random Kevin skördetröskel haha, och förstörde våran stämning. De ville inte ens vara med på bild :( men aah trevligt att de ville socialisera sig iaf :D



Vi åkte väl hemåt vid halv elva tiden och var hemma typ två minuet först sent, mor halvsov när vi kom men henne fick vi fart på genom att börja härja i köket och steka ägg (: hon kom luffsandes och skulle lägga sig i.

Nu har bloggen krånglat och jag orkar inte skriva mer, men jag skrev till Robin att han var med i bloggen och det var han från början men han är inte det längre för det krånglade men nu är han med iaf, titta vad snittsigt.
Nu ska jag SOVA! skönt skönt, när man har gjort bra ifrån sig i skolan och när man är mätt i magen kan man sova rikitgt ordentligt.

- Sara



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: