2009-08-31
 19:08:28

mjaa

Hej förlåt för väääldig dålih uppdate,
idag var jag i skolan, strulade med en docka (HLR), sen gick jag ut med hunden som bet sönder mina hörlurar så är lakk på det, träffade Jussan, solade, och nu sitter jag hemma med en hårfärg i huve.. :)
Ikväll ska jag försöka träffa jessica, ska övertala mamma bara, hon är inte så glad på mig så... hehe..
Imorogn kommer äääällskling hem! Jippie jadiladiååååpe, eller nått. Nu klagar mamma över hur hårfärgen luktar, som om det är mitt problem?
mamma undrar varför jag ska bli vithårig, men det ska jag inte , jag ska bli blond, som om jag vill vara värsta kycklingen i huvet, hon ba *KACKEL* som värsta hönan, man ba men yeeah, snavka om humörsvägningar, hoppas hon är på bra humör vid middagen för då ska jag fråga om jag får gå ut med jessica, jag har liksom städat mitt rum och grejer ofta jag inte får?
Nu ska jag ladda över musim på ipoden, har 20 min på mig sen ska hårfärgen sköljas ur :)) Undrar om det händer något.. spänning, eller nej jag ska inte alls ladda upp musik, jag ska välja kläder tills imrogon! :D
- Sara
2009-08-30
 10:51:42

Dagens

haha minen, :)
- Sara
2009-08-29
 23:11:07

looove big time

Bara drygt tre dagar kvar tills älskling kommer hem <3
Jag behöver honom verkligen nu, "vi är två töntar som har funnit kärleken!"
Puss!
- Sara
2009-08-29
 23:06:30

"eller så har du sminkat dig i näsan?!"

Alltså jag orar fan inte förklara den här dagen den sista timmen har bara varit sjuk, imroogn blir det möta michis i slussen vid tolv, vi ska luncha och sen shoppa :) jag tror jag har sagt det i varje inlägg den här veckan, men den ungen akn då aldrig nämnas för mkt! Nu blir det till att tvätta bort mascaran som sitter i halva ansiktet inklusive i näsan. Morsing.
- Sara
2009-08-29
 11:03:06

men jaaa

jag vaknade av att mitt myggbett på foten klide, man b men jaa jippi, så jag var vaken klockan sjuj när jag somnade halv tre, men det är ju alltid trevligt. :))
Idag ska jag till stan & sen ska jag sola, bädda rent i sängen måste jag göra också, funderar på att ta en sväng ner i tvättstugan ikv då mor inte tvättr mina kläder längre för det är för mkt haha. Idag blir det meeer! Shopping Shopping, ska även in till stan imorgon med Michis och shoppa, sen ska jag med henne ut till landet långt borta och äta middag med family nr 2. :) treeevligt trevligt :)!
Pappa fyller år snart så måste köpa något till honom också, sen ska jag hjälpa till att betala telefonräkningen som jag och joakim har lyckats höja en aning. hehe. Sen är mina pengar slut skulle jag tro, då blir det mer jobba av :/

- Sara
2009-08-28
 23:19:21

tjoho

Hej!
Har varit i skolan, och varit i stan med Emir och Hedda, typ demba elller nån också, haha. Det var massor med niggahs men ahja. :))
Vattnet har kommit tillbaka och nu sitter jag i sängen och äter daim och dricker äppeljuice :) åt gjorde jag på subway, det var gott, men dyrt. Min lön har kommit wiho, det var mindre än vad jag trott och jag måste antagligen jobba ännu mer. 
Nu skrev emilia att hon börjar få känslor för en viss mr O. meehhhe, jag ska allt ta reda på ett och annat både från Joakim och från emilia! 

Nu ska jag typ titta på tv eller nått, pallante sitta vid datan :)

- Sara
2009-08-28
 14:37:52

hoho

Nu drar jag och möter Emir, cya!

- Sara 
2009-08-28
 13:28:26

vetten koko?

Kul att det inte finns något vatten hemma, det suger ju ganska hårt. Sitter här som ett svettmoster och vill duscha men icke. APA! 

Snart ska jag till Ishtar sen ska jag åka och sola, får hopppas att vattnet har kommit tillbkaa när jag kommer hem igen, just det! jag ska kolla om det kommit in några pengar på mitt konto också, LÖÖN wiho!

Gick bara i skolan typ en timme idag, NICE!

- Sara
2009-08-27
 22:55:07

MEN JA

är så jävla trött på fulla mamma, är så jävla trött på tiden som inte räcker till, är så jävla trött på skolan, är så jävla trött på att behöva leka smart när jag egentliget vill sitta som alla andra och säga typ ööööh och gapa som ett fån, är så jävla trött på att vara trött, är så jävla trött på att joakim aldrig kommer hem, är så jävla trött på att pengarna aldrig räcker till, är så jävla trött på det här samhället och alla dessa subgrupper.. JAG ORKAR INTE MER. nu ska jag sova.

äckel-liv
2009-08-26
 15:15:06

bowling-power, inledde med en strike sen dalade det neråt, haha

Happ gick upp vid halv tio, slängde i mig en köttbullemacka valde EN outfit som jag hade på mig sedan också så klädvalet gick snabbt, sminkade mig & fixade håret, hej 45 min innan jag ska gå.. vad gör man då.. jo man sitter och tittar på sig själv i spegeln smsar med lite folk och lyssnar på massa gamla fula låtar som man har på minnetkortet. Begav mig till skolan, mötte Alex på vägen och sprng till skolan med paraply över huvudet. FYFAN för det här vädret, hoppas det inte blir likadant imorogn för jag vill verkligen inte jobba när det regnar. Ska fan säga upp mig om två gånger, pallar inte med den där skiten något mer, jag dööör varje gång jag kommer hem. Okej att det är hyfsat trevligt folk och att chefen är trevlig och lär upp bra, men typ tio timmars långa arbetsdagar pallar man inte...

I skolan.. jag fick ett skåp, FLICKA 1, kom ihåg det nu sara. Sen så åkte vi till heron city, bowlade sen slutade vi, man ba wiho nice skoldag :)) Nu sitter jg här hemma i sängen typ i underkläder bara för att allt var så blött och jag måste torka...
SNart ska jag göra mig iordning, ska träffa Hedda vi ska snacka lite skit och sola :)

Skriver kanske ikväll, beror på när jag kommer hem oich hur trött jag är. 

 - Sara
2009-08-25
 23:33:27

natta

Happ, det blev ingen läsning, nu ska jag försöka sova, ska kolla om pojkvän får sms nu.. det är inte så troligt men man kan ju alltid försöka....

Godernatter

- Sara
2009-08-25
 23:01:09

<3

2009-08-25
 22:07:06

mjaau

Kom hem för ett tag sen, har varit på vårdcentralen idag och dom vet inte vad det är för fel på mig, haha, sen har jag ätit med mamma, varit med jessica i stan och pratat med michis, vi smider planer mehheh. ska träffa det underbara flickebarnet på söndag, (förhoppningsvis, om hon är hemma då...) Just det, vi var på jobbmöte också och Martin blev lite sur på mig för att min nybörjare inte dök upp, hehhe undanflykter & bortförklaringar .. VITA LÖGNER! så heter det. Jo ja, sen innan jag begav oss hemåt så mötte vi upp Jossa, Olivia & Ala en snabbis:)

Nu ligger jag i sängen och typ väntar på bättre tider, pojkvän är ute på öppet vatten och hasr ingen mottagning, men han kommer hem på tisdag! om det inte blir något krusilull i maskineriet, (HOPPAS INTE DET!!) Vill ha hem honom nu!

Ska logga in på fejjan och sen funderar jag på att läsa lite, har fan blivit dålig på det, snart glömmer jag handlingen i boken jag håller på att läsa. :/ får väl bläddra tillbaka några sidor och fräsha upp minnet en aning :)

Imorgon börjar jag typ tolv, JIPPIE!

- Sara
2009-08-24
 17:35:17

ont i kroppen

Hej..... 
Jag mår sjukt dåligt, är sjukt trött & vill sjukt mycket bara sova just nu.

Jag saknar Joakim och jag saknar Michis, dom dumma ungarna flyr ju landet typ eller aaa en flyr landet och en flyr stockholm med jämna mellanrum. Jag vill ha sommar.

Hade min första lektion i den nya skolan idag, om arbetsmiljölagen & säkerhet man ba ja jippie och det ska vi jobba med i tre veckor sisådär lite lagom.

Imorgon blir det sjukhuset för att kolla upp min mage för tredje gången, antingen har magsåren kommit tillbaka eller så är det något annat. Jag tror på det sistnämnda för det har uppkommit massa andra konstiga symtom.

Nu ska jag lägga upp bilder på facebook, är det någon som vet vad det är för program jag måste installera för att kunna använda den nya uploadern?

- Sara
2009-08-23
 23:34:29

han dregglade i mitt huvud

Michaela <3
Bästaste pojkväns storasyster ever! (Eller nått) Jag älskar henne, så äre ba!

Pratade nyss med Joakim en timme, host. Ingen vet vad det kostar HOST michis säg inget till er far! Men det var behövligt, som fan att det var. Jag saknar honom något oerhört.............. jag hatar att sova ensam och inte känna mig trygg utan hans sällskap. 

Nu måsta jag sova, är helt slut. HAt jobbat hela dagen & det gick väl lite somd et gick. .:/

Godnatt, 

- Sara
2009-08-22
 22:05:33

vi ska ju inte gnugga muff

Till någon anonym som kommenterade heartbroken: Hon gick på p-piller men sen hade hon glömt att ta den dagen & sedan kom kondomen fram efter att detta blivit påkommet. Men jadu, man vet ju aldrig. Jag lär ju aldrig få veta hela sanningen..

Idag har jag varit med Jessica & Adam, träffat lite folk här och där och pratat med en viss person. Det kom lite plötsligt men aja. Vi åt på donken jag köpte två nya navelpiercingar och en ögonbrynspiercing som jag ska försöka få in i örat, haha alltså hålet i öret, eller hahahha där man har örhängen. SÅ!
Vi gick till pappa och blablblablablablablalbla. Läs Jessicas blogg om du vill ha närmare info på det :))
http://jeessicaf.blogg.se/ 

Nu ska jag hoppa in i duschen och imorgon kommer det antagligen bilder från igår & på det jag köpt idag. Finfint!
Ska jobba imrogon också så det blir sängdax snart, wiho.

- Sara
2009-08-21
 16:43:37

coolingaar

- Det här var nog den jobbigaste dagen jag har genomlidit, nejmen haha det var rätt så okej faktiskt :) alla i klassen är supermysiga och även dom i E (jag går i B) har inte pratat med så många andra :))
Snart kommer Jessica eller aaa om någon timme och då ska vi ha myspys!

Alex & Jesper, man ser ju mycket dåra men äh!


- Sara

2009-08-21
 09:06:08

idrottsdag/teambuilding??

Haha jag skiter i, jg vägrar att gå ut i mjukisar så att det ser ut som om man har bajsat på sig, nej här kör vi Jeans och någon tröja bara. Det får ella duga. HAha det fula är bara att allt matchar, blårandig tröja med blåa jeans och sen blåa ränder på skorna, röd väska och röda ränder på skorna, vit tröja med vita skor. Alltså det är bara sååååå fult! haha värsta partyprissen förfan. Men vad ska jag göra? Om jag kommer i ballerinaskor lär ju folk kolla snett, som när jag började sminka mig i matsalen igår, hehe. (a)

Bussen går om 25 min då sk jag möta Alex vid tunnalbanan och möjligtvis royne. . . . . 

- Sara
2009-08-20
 23:06:10

:))

Ska gå & lägga mig nu, har varit med Jessica och sen stötte vi på Elias och johan på vägen hem. 
Jessica och jag badade, eller Jessica badade, hon plumsade i där som fisken i vattnet. Jag skrämde upp henne lite för hon gillar tydligen inte heller att bada när man inte ser någonting. Vattnet var kolsvart, och Jessica har färgat håret (som sagt) så hon försvann där i mörkret lite då & då. hehe.
Vi mötte på lite töntar som frågade efter vägen till tunnelbanan, dom var typ stupfulla och allmänt konstiga.
Vi pratade om min skola och om våra liv, lika always. Vad annars liksom?

Pratade precis med pojke. Jag älskar honom så. <33333333333

- Sara
2009-08-20
 20:26:07

heartbroken

Nu ska jag duscha sen ska jag antagligen möta Jessica.
Oroar mig som fan för att Joakim gjorde den där andra bruden på smällen. Jag lever fortfarande i ovisshet och det förstör mig. 

- Sara
2009-08-20
 15:29:05

jessica jobbar idag :(

kom precis hem, har börjat laga mat och plockat in disken. ikväll ska jag få mamma att kolla på övnings-körning-papprerna. Imorogn bllir det typ idrottsdag, woho. NOT det ska regna. Men ahja, sånt är livet :))
Nu måste jag springa ut i köket, skriver sen:)

- Sara
2009-08-19
 21:09:03

yeah

Jag har städat ballen idag, lkite sådär halvslarvigt men jag fick 500:- WOHO. Jag är söööt (a)
Jag ska shoppa i helgen hoppas jag, något niiice sådär:) sen ska jag sola! woho! 

Pratade med pojke idag.

Nu sitter jag och pratar med Josie och Nicklas på msn. Roliggt liv, haha.

Jag ska köpa bil! 

- Sara
2009-08-19
 13:01:10

skola woho

Happ första sagen i nya skolan var helt OK, vi slutar på kvart över två varje dag och det är små klasser och det är ju ganska bra. Bättre sammanhållning på det sättet skulle jag tro. Det var ju lite halvpinsamt där et tag, jag babblar ganska mycket för mycket ibland, hehe. Sen skulle man fotas och då höll man upp en lapp med sitt nammn då satt alla och kollade på en när man stod där och posade, man ba meeen jaaaa hej allihopa. 
Nu ska jag fixa någonting att äta. :)

- Sara
2009-08-19
 08:59:13

dagens, jag vet med webb men vadfäään


Klänning från Bikbok typ 350:- ?
Väska som jag lånat av Jossa
Skor från Vagabond 600:-
Hallsduk från H&M typ 150:-

- Sara
2009-08-19
 08:47:28

nom nom

jag är klar en hel timme innan jag ska gå man ba men jaaa! jag är så bra på att ställa klockan för tidigt för jag tror att jag är segare på morgonen än vad jag egentligen är, men samtidigt om jag skulle ställe klockan senare så skulle jag säkert få brtåttom. mehe

- Sara
2009-08-18
 19:59:54

Tråk..

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - Nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Aa
hur många har du varit kär i? - 2
är du kär just nu? - Aa


Tio frågor om dig själv
namn? - Sara Christina Boström
när fyller du år? - 20 Mars
några piercingar? - Naveln, hål i öronen.
vad har du på dig just nu? - Långt linne
vilken årstid är bäst? - Hösten
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - När man får vakna av sig själv intill en viss Kimpa och vara lite jobbig mot honom tills han ger upp och inte kan somna om och vänter sig om och gosar med mig (a).
vad tycker du mest om hos dig själv? - Mina handleder, min ögonfärg, mina små fötter (är fan glad över att dom är små alltså) och att jag kan anpassa mig till olika situationer.
vad är du bra på? - skriva
vem älskar du mest på denna jord - The family + Jessica & hennes family + Kimpa & hans family.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Nää inte om sängen är tillräckligt stor


10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Jessica
vem är den roligaste av dina vänner? - Jessica
vem är snyggast av dina vänner? - Jessica, skulle jag tro. Jag är ju tjej förfan så hur ska jag veta, men aah hon ser bra ut!
vem är mest partyprisse? - Jessica
vem är den du helst har filmkväll med? - Vet inte, beror på humör..
vem av dina vänner är mest "evil"? - Det beror väl på hur man ser på saken och i vilket sammanhang, haha. 


10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - Morfar
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Aa hyfsat
vem är farligast i din familj? - Pappa
vem ser roligast ut i din familj? - Britt-Marie & Sonja
vem är coolast? - MORFAR LÄTT
har ni något husdjur? - Ohyes
vem har du mest gemensamt med? - Mammut
vem står för underhållningen? - Jag för det mesta ha
vem sover du oftast med? - Joakim
roligaste kvällen med familjemedlem? - Måste vara mina kvällar man mamma när vi spelar luftgitarr och typ sjunger när hon är lite halvfull och jag övertrött.

10 frågor om idag

vad har du gjort? - Suttit hemma, träffat Jessica, varit i tvättstugan, städat rummet, tittat på TV, suttit vid datan & ätit.
har du varit glad idag? - Nja
har du varit ledsen idag? - Aa
har du gjort något bra idag? - Hjälpt till i tvättstugan och städat mitt rum :)
vad ska du göra nu? - Packa för imrogon och duscha
har du gjort något dåligt idag? - Hehe jaa...
vad har du ätit idag? -  Ris m concarne, Macka med potatisgratäng, Choklad.
har du duschat idag? - Nope not yet.
är du trött nu? - Ganska
vad händer imon? - Börjar ettan :o
Går du i skolan? - Aa
Har du varit i skolan idag? - Nee


ANNAT
Hur mår du just nu?  Helt ok
Har du piercat dig? - Aa


TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? - Pappa
Vem ringde du senast? - Pappa
Vem sms:a till dig senast? - Pappa
Vem sms:a du till senast? - Kimpa


ÖVRIGT
Är du hungrig nu? - Ne
Vad är klockan nu just nu? - 19.49
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Bloggen & Myspace


FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Jag är med henne nu 
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Njet vet inte, någon vecka sen


SPORT

Går du på någon sport? - Ne
I så fall, vilken/vilka? - 
Trivs du med den sporten? - 
Tycker du att den sporten är rolig? - 
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? - 

ÖVRIGT
Gillar du punk? - Ne inte speciellt
Har du sminkat dig idag? - Nope
Isåfall, vad för smink? - 
Vad har du på dig för trosor just nu? - Haha militärmönstrade frank dandy
Hur ser de ut? - ^^
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - Ingen
Hur ser den ut? - den är luftig liksom ha

MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? - Aa
I så fall, vilken låt för tillfället? - If you say - andreas moe
Vad gillar du för musik? - Är allätare

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Aa
Har du fler än 3 jeans? - Aa
Har du fler än 5 tröjor? - Aa
Har du resteröds-trosor? - Ne
Har du en vit bh? - Aa
Har du en svart bh? - Aa

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Aa
Använder du Wax? - Nä
Använder du ögonskugga? - Ibland
Använder du kajal? - Ibland
Använder du hårspray? - Aa
Använder du volymspray? - Det händer
Andänder du mousse? - Ne
Använder du deodorant? - Aa
Använder du skinspray? - haha ne
Använder du parfym? - Aa
Använder du läppglans/läppstift? - Aa
Använder du brunkräm? - foundation? Aa
Använder du rouge? - Aaa
Uppsatt hår eller hängande? - haha hängande, det är väl beroende på hur håret ser ut just den dagen
Plattar/lockar du håret varje dag? - Ne
Duschar du varje dag? - Nästan 
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? -  Ne

KÄRLEK
Är du kär just nu?- Aa
Har du kysst någon idag? - Nope
Har du ett förhållande? - Aa
När går gränsen vid otrohet? - Olika
Är du romantisk? - Inte speciellt :p
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - :/ Ne 
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Aa
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande, men bara med Kimpa
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej, eller typ på dagis och på sexårs haha.
Är du en bra pojk/flickvän? - Det kan väl inte jag avgöra, försöker vara det :)
Vem sov du senast bredvid ? - Jessica
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Direkt till mig? Joakim
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhålende med? - Aa
När fick du din första kyss? - Öh, jag var väl typ 12? 13?
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Ingen aning typ 20 års åldern
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Ne, har inga syskon så :p
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Aa om det har gått en tid
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Dumpat
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - "Personlighet som lyser igenom"
2009-08-18
 19:21:28

känner på mig att dett blir ett långt inlägg

Till "en som vill mig väl" som jag antgligen vet vem det är: Det är mycket möjligt som du säger "en gång otrogen alltid otrogen" men just nu så vill jag lita på min pojke och jag hoppas han har lärt sig någonting av det här..

Sen så vill jag passa på att säga till Julia AKA horan, att jag inte alls bara skyller allting på henne utan jag har självklart pratat med Joakim också. Men det är klart jag tar det på ett annat sätt med honom, för det första skulle jag aldrig kunna puckla på honom & för det andra så bryr jag mig honom, dig skiter jag fullständigt i. Vi bråkar inte på samma sätt som jag bråkar med dig, haha, utan vi diskuterar och mår dåligt ist. Jättebra! Men vad löser man med våld & hämd egentligen? Våld lär säkert horan en läxa men min pojkvän skulle jag aldrig göra något ont mot. Jag sjunker inte till samma nivå som honom, det bara är så. 

Idag så blev ingenting som det skulle, hah. Jag solade inte och jag mötte inte Hedda och jag åkte inte med mamma och städade bilden. Däremot fick jag en helskön slappardag hemma + jag fick pappren som behövdes för att jag ska få börja övningsköra så nu ska jag bara skicka in dom. Jippie. Sen fick jag nyss en Mmmm marabou mjölkchoklad så jag mår illa. heh.

Imorogn ska jag möta Royne som antagligen kommer bli min åka-till-skolan-kompis ett tag framöver. Han är så söt, han vågar inte typ vara snäll och pratsam över sms och vågar inte skriva hjärtan för då tror han att Joakim ska slå honom. Okej att Kimpa är ganska svartsjuk av sig, men han måste lära sig att llita på mig. Jag litade iof på honom och nu ser vi hur det slutade men i alla fall. Mig kan han lite på, så lär dig det ponken! Royne behöver nog inte vara så rädd för det där :p...

Nu ska jag sitta lite vid datan sen blir det hopp in i duschen och välja kläder inför morgondagen :)) så behöver jag inte gå upp så olidligt tidigt. 

- Sara
2009-08-18
 12:19:03

?

Hur kan någon så nära vara så falsk?

- Sara
2009-08-18
 11:56:32

Jag mötte lassiiieeeeeee! *sjunger*

Nejmen däremot mötte jag Jessica en snabbis för att hon luras om att hon färgar håret och sen har hon inte gjort det sen har hon gjort det, så jag var tvungen att möta henne för att se efter innan hon begav sig till skolan. och hon hade färgat håret, mörkbrunt/lila, men det var asfint och hon ska lägga i en till hårfärg så att det blir brunt! GOODIE!


- Sara
2009-08-18
 11:08:43

sista dagen innan skolan

Imorgon blir det till att gå upp tidigt, börjar klockan tio i skärholmens STFG. 
Jag har FÖRSÖKT att ställa tillbaka dygnet någorlunda... *smile*

Jag gick upp vid nio idag och städade mitt rum, nu sitter jag och väntar på att Hedda ska vakna ska nämligen träffa henne idag. Jag ska även sola! Det har jag bestämt mig för, sen om det blir så är en annan sak, den planen brukar oftast gå i stöpet. 

Pojkvän har fortfarande ingen mottagning och jag blir lika besviken varje gång jag kollar på mobilen och inser att han inte har svarat på mina sms fortfarande. Jag ska fan sluta kolla. Eller haha det är ju typ omöjligt. 

Jag måste duuuschaaa men jag orkar verkligen inte så jag darar ut på det enda tills jag ska gå & då kommer det bli ännu jobbigare för då kommer jag få brått, men ska typ inte sminka mig idag för det regnar ändå bort om det kommer någon härlig sommar-skur så då kan man tänka att jag tar smink tiden till duschtiden ist! smart sara!

- Sara
2009-08-17
 22:09:41

.

Hon sitter och stirrar tomt ut i luften. Egentligen så borde hon skriva ner allting som hon tänker på och visa för honom, men det kommer aldrig gå för hon försöker släppa tankarna så fort dom ploppar upp i hennes ömma huvud. Huvudet är ömt för att hon nyss trillade ur sängen och slog huvudet i ett bordsben. Så nu sitter hon alltså här på golvet och undrar hur man kan såra en person så mycket. Hon har nog aldrig upplevt den här sortens sorg. Hon är ledsnare nu än när hennes farfar dog. Han betydde ändå mycket för henne & då såg hon ändå sin far väldigt ledsen. Det här sårade mer. Det han har gjort är egentligen oförlåtligt och just nu skulle hon behöva prata med honom mer än någonsin. Ibland kanske det verkligen är bättre att låta bli. 
Hon väcks ur sina tankar av att mobilen ringer, hon orkar inte ens bry sig om att svara. Mobilen ligger framför henne upp&ned och surrar mot det hårde golvet. Det ser ut som den dansar för den vibrerar lätt upp och ner och snurrar runt i en cirkel. det enda hon tänker på är hur mobilen hamnade på golvet, antagligen for den med flickan ner när hon rullade ur sängen, ganska mycket med flit. Hon trodde för en sekund att hon kunde trotsa tyngdlagen och att fallet inte kunde göra så ont, att hon skulle känna sig svävande. Hon drömmer alltid att hon flyger eller svävar och det har mer eller mindre fått henne att tro att hon kan göra det. 
Hon har en stark längtan av att få uppleva det på riktigt.
2009-08-17
 22:00:47

så skrev jag för typ tre månader sen, kanske är flickans tur snart? Fast på något annat sätt.

Hon föreställer sig hur han står framför speglen i badrummet, han tar upp ett rakblad, han är rädd och han är inte säker på om han vill göra det. Han tar mod till sig, rakbladet far snabbt över hans mjuka hud på hans bröst. Han tittar på sin spegelbild, lägger märke till en tår som  rinner över hans kind, den droppar långsamt ner mot hans blodiga bröst, han ser allt i slow-motion. Droppen landar i ett av såren, det svider ännu mer än innan, den blandas ut med blodet. Droppen symboliserar hans sorg som försvinner in i havet, havet av blod. Han är bara en droppe i det stora havet egentligen. Han tror att ingen behöver honom, att han är ensam, en i mängden. Han är en i mängden, men lång ifrån ensam. Flickan står alltid vid hans sida. Han förändrar hennes liv. Utan honom hade det varit hon som stod med ett rakblad i handen och tittade på sina rödgråtna ögon i spegelbilden.
2009-08-17
 21:04:02

önskar...

önskar jag kunde gå med ett leende på läpparna och verkligen känna att det var äkta.

2009-08-17
 19:27:03

bästa man kan ha <3

2009-08-17
 19:04:57

apa! sluta ljug!

Joakim har ingen mottagning och jag stör mig som fan för han ska svara på ett & annat. Men det kanske är bra det för vi lär ju börja "bråka" och det är antagligen inte så bra när han är mitt ute i ingenstans på havet och är utomland, alltså ingen mottagning + det kostar en förmögenhet.

- Sara
2009-08-17
 13:48:09

depp

Alltså hur kan en människa vara otrogen mot en annan? Man mår verkligen skit. Jag känner mig som en idiot. Jag kan inte säga att jag alltid har varit trogen mot alla. Men helt seriöst så fattar jag inte hur man kan. 
Nu är jag tillsammans med Joakim och jag älskar honom, verkligen älskar. Han låg med en annan tjej. Jag förstår verkligen hur ont det gör i en person nu. Han är dålig på att tänka på konsekvenserna och han var full, men vadfan jag då? Han säger att han älskar mig. Men hur ska jag kunna lita på det när han ljög för mig hur mycket som helst, sen hade han en svacka när han  inte visste om han gillade mig längre, och det var då det hände. Men han ljög fortfarande och sa att han älskade mig.
Jag trodde jag hade upplevt äkta kärlek innan jag träffade honom, men jag hade fel. Så himla fel. 
Jag älskar honom, men älskar han mig? Hur fan kan man skada en annan människa på det sättet? Jag mår sjukt dåligt över vad jag har gjort mot andra nu. Okej att det var typ oseriösa förhållanden, men det var fortfarande förhållanden. 
Jag vill typ gå under jord och inte finnas mer, så ont gör det. Jag skäller ut människor som ens tar upp satalsämnet, jag byter kanal om någon är otrogen mot någon annan på tv, jag slutade läsa en bok för att en kille höll på med två tjejer samtidigt i handlingen, låtar som handlar om sex och typ grejer hatar jag att lyssna på. Alltså jag är förstörd. Jag bara hatar den här situationen och den där äckliga fittan som spelade min vän. Jag fick liksom luras för att få fram sanningen. Jag vet att han ångrar sig, men det kanske är så som en viss person säger, en gång otrogen alltid otrogen. 

Okej kul för er att läsa, men jag skriver för min egen skull och nu måste jag kila. Ikväll kommer bilder från Jessicas födelsedag! 

- Sara
2009-08-17
 11:18:55

7 månader med älskling idag!

Men det kan vi inte speciellt fira för han är ute i någon kanal i tyskland just nu, har för mig att hn skulle få styra åbäket genom denna kanal men jag kan ha fel! 

Heres&Henrik (tror jag) är så söta, dom skrev upp att jag och Joakim hade pratat länge, för två dagar sedan, i deras logg som man kan följa på nätet. Det var förvisso fel tid dom skrev, dom skrev fel med sisådär en timme haha. Men dom nämde oss som dagens kärlek i alla fall :)

Igår var det en helvetes dag, gick hemifrån åtta och kom hem typ .. 21 -22 någon gång. Jag trodde jag skulle dö där någon gång mitt på dagen när jag hade gått konstant i tre timmar. Vi plingar på hos folk och säljer te och kaffe. Det var så olidliggt varm, em gick dock bättre. Jag kom trea på att tjäna mest den dagen av 6, så det var helt ok, då får man lite extra pengar också. :) Jag var ju trots allt nybörjare. Hon som lärde upp mig var skit irriterande, men hyfsat snäll när vi gick mellan husen, men så fort jag skulle börja prata så började hon klämma och nypa på mig för att jag inte log tillräckligt mycket, man ba men jaa! det är min första gång chilla! Men men sen släppte hon mig ensam efter min första gång så det måste ju gått hyfsat bra iaf, eller så orkade hon bara inte med mig haha. 
Jag har träningsvärk i armarna och benen, sen har jag blåmärken på magen och låren för vi går omkring och bär på backar hela dagen. så det är en snygg fyrkant på min framsida, hah!

Aja intressant va? Men yeah. 

Nu ska jag käka frulle sen blir det UM idag & följa med när Jessica piercar ögonbrynet, hon gick en stav av mig i födelsedagspresent som hon verkade bli kär i eller något. Good! 

- Sara
2009-08-16
 07:20:27

jobba?...

Kokar makaroner till lnch och sitter med en snuvig näsa, det blir mycket kläder idag! 

- Sara
2009-08-15
 17:18:02

kvällen

snrt blir det utgång, ska träffa lite tjejor. vet faktiskt inte riktigt vilka, jessica och jossa iaf :) <3

imorgon blir det jobba av :o
Jessica värvade mig till sitt jobb, man säljer te och kaffe, plingar på hos olika människor och ba tja! MEn man kan tjäna bra om man blir duktig som försäljare :)

- Sara
2009-08-15
 13:10:18

dyra räkningar...

Jag har pratat med pojke idag, vi pratade bara i 40 min. Jomen alltså det lär ju inte bli så dyrt... HHEeJJeeJJ pappa jag är söööt (a). tYp. YeAH.

Nejmen serri, ska duscha nu. sen välja kläder för ikväll. 

- Sara
2009-08-15
 10:43:10

GRATTIS JESSICA!

Hon blir ett år äldre idag, tjoho! Grattis till henne! 

Just nu sitter jag i sängen och målar naglarna, det blir fransk manikyr, får väl se hur det går :/ hehe.

Ska försöka sola lite på ballen också i det fina vädret.

Jag har börjat spara pengar till min och Joakims kommande resa, han har sparat jättelänge och jag har äntlugen börjat, det blir han förmodligen glad över :) 

Nu ska jag sätta mig och glo teve, morsning.

- Sara
2009-08-14
 23:31:17

kärlek


Puss till Kickan som lyser upp min dag lite då & då. Du har hjälp mig mer än vad du tror och framförallt med min personliga utveckling. Du får mig att fundera och du hör av dig bara för att fråga hur jag mår. Jag uppskattar verkligen att du & familjen kom in i mitt liv. Att sitta och prata med dig i bilen, stallet eller när "vi" mat-handlar är något av det bästa jag vet. Du behandlar mig inte som alla andra vuxna, du pratar med mig som om jag är uppvuxen och du lär mig ett och annat. Jag behöver verkligen inte bli daddad med och det är något som du har förstått. Okej att jag är liten i kroppen och kanske inte är så gammal än, men när det gäller att vara vuxen så vet jag nog mer än vad dom flesta tror. Jag har nog tagit mer hand om mamma & pappa på det känslomässiga planet än vad dom har tagit hand om mig. Visst dom försöker, men dom vet inte hur dom ska nå fram. Du har lyckats hitta vägen in till min lilla skalle. Tack! 

Jag tror nog som pappa, att jag har en gammal själ...

- Sara
2009-08-14
 23:19:43

bilder från dagen och em på väg på bussen till värmdö där kvällen tillbringades.

    

- Sara
2009-08-14
 18:36:53

jessica ska borsta håret

Sitter justnu hemma hos jakob aka kungen i kopparmora, fett med drag alltså.
jg ärfetttaggatpå hemma mys film kväll med chips och godis. jag tror jag är hungrig..
klaga inte på att orden sitter ihop hans tangenter är jättejobbiga, mehe.
vi väntarpå att liden ska bli klar, och med vi så menar jag jag och jessica :))
Hon fyller år imorgon, fett med nice!
Ska köpa med mig något gott hem, eller nej det gr inte fö pegarn ä hema.....

- Sara
2009-08-14
 14:09:56

mktmkt läsvärt

Sitter jst nu och vntar på att Jessica ska bli klar hemma hos henne at her mommys place, eller nått om det var någon som hängde med på det där.
Vaknade upp, gjorde mig iordning & tog bussen till stan för att möta Hanna! Trevligt faktiskt, kommer bilder från dagen i nästa uppdate tror jag :)
Sist vi sågs var hon blond och jag brunett så vi har liksom bytt, precis som jag och Jessica gjorde förut, bröööl! intressant va?

Nu vet jag inte vad jag ska skriva, det blir ingen bio idag iaf.

Jag har ångest över en sak men men, det blir nog bra i alla fall. Det tar bara sin lilla tid, tiden läker alla sår eller något.

Jag ser ut som barbie idag eller något, blond med rosa och vita kläder. YEAH FJORTIS STYLE.

Just det, jag och Hanna gick förbi ung 08 bara för att ha varit där typ. TYP. Jag måste sluta skriva typ, det är sååå 2005 hehe, som jag sa till Jussan igår och hon höll med:))

Men ja intressaaaannnt!

- Sara
2009-08-13
 19:25:53

<3


- Kärlek -
2009-08-13
 18:08:01

* KLAPP KLAPP *

Imrogon blir det fika med Hanna och träffa Jessica och möta en snubbe och gå på bio. 
På lördag fyller älsklingen år! wiho!
På söndag blir det antagligen jobba.
På måndag ska jag till UM.
På tisdag blir det väl fixa inför skolan.
På onsdag börjar helvetet! 

Tjoho.


Nu ska jag äta middag & duscha!

PUSS!

- Sara
2009-08-13
 16:05:02

klappat & klart!

ohyes, det går fort när man är effektiv! Städningen avklarad! 

tjejkväll hemmamys med mamma idag! :)):)

JUST DET! Grattis till Hedda som blev 16 år igår!

- Sara
2009-08-13
 15:32:28

WTF?!

från typ tio läsare per dag under sommaren så har jag fått 32 på en natt? Jag hajjar inte ett piss, haha. Fett random, vart kom alla ifrån liksom? haha aja, dom försvinner väl tills imrogon eller nått. bröl.

Nu ska jag städa rummet och sätta mig på ballen och sola en stump! :)

- Sara
2009-08-13
 00:05:35

nu är det mitt i nassen

Happ nu är det tack & godnatt. Är sjukt trött och det ska bli jätteskönt att sova ut imorgon! 

Jag är helt pengalös, vet inte hur jag ska överleva månaden :o ångeeest!

- Sara
2009-08-12
 23:34:56

Japp så skrev han i sin blogg och tårarna bara forsar. Jag saknar honom som fan.

I cant imagine a life without you baby,
the times you kiss me on my chest,
You and me together, thats how it should be <3

Jag älskar dig Sara Christina Boström. 


-Jokkmokksjocke
2009-08-12
 22:56:03

pappa fick då frågan om detta var hans flickvän och modern till barnet...


Han är såå söt!

- Sara
2009-08-12
 22:55:03

vi kom ur samma muff

Undrar om han verkligen vill eller om det bara är något han säger för han vet att det betyder mycket för mig, nja det är ju något jag aldrig kommer att få veta om han inte är ärlig den här gången. 
Jag är fan en smart  blondin nu alltså. :)
Färgade håret i morse, klockn åtta prick gick jag upp för att hinna med detta lilla pyssel, hehe sen satt jag ensam i en timme och väntade på att Jessica skulle vakna, väckte henne lite då och då så hon gnormfade lätt, hehe. 

Det var fan ett tag sen jag läste Emilias blogg, så ska ta och göra det nu, hoppas hon har uppdaterat, alla är så dåliga med det nu för tiden. Tjoho. Inte jaag. 
Sen ska jag kika en annan sak på nätet, men det är en *hemlis*.


- Blondie
2009-08-11
 17:30:26

SMEEXYY

Happ, snart är pojkvän ute på öppet vatten påväg mot utlandet. :/ tre jävla veckor.
Just nu sitter jag i sängen, kom hem för någon timme sen och jag var med jessica och satt barnvakt åt alvis. Nu ska jag lägga upp bilder från pappas och min skärgårdsdag på facebook och sen ska jag äta och möta farsgubben i egen hög person! Sk få pengar mehehehe. 
Snart blir jag ännu blondare, eller aa blond för just nu är jag gulhårig, hehe. Innan skolan börjar ska det göras iaf, för har även utväxt, ushaa.

Så här ser jag ut juuust nuu, yeaah.


smexyy värre, nejmen skämt å sido, jag tyckte det var för lite bildupdate  liksom. :)

- Sara
2009-08-10
 13:24:51

fgyjtytyh

Ikväll ska jag träffa Jessica och vi ska solaaa, hon har typdligen blivit brun när hon var på åland, PÅ ser du Jennie jag skriver PÅ åland. aa men i alla fall, och jag är fett avis- Joakim kommer ocks¨å bli brun för han ska segla i tre veckor, man ba men ja jippie. Kommer jag som värsta blekfisen och kommer aldrig blu brunare. Jag umgås med bruna familjen och alla är pepparkakor. :(/:(:(
Joakim åker imorgon.... .... ........................................................... ......... aa. ...... Jag åker härifrån klockan fem, sen är det 22 dagar tills vi träffas igen. Men men. DEPP.

På onsdag fyller Hedda år då blir det party party! Tror jag i alla fall. :o beror på vad som dyker upp, och om det är bra väer eller nått sånt.

Nu vet jag inte vd jag ska skriva. Jag sitter här helt klar och väntar på bussen och på att Joakim ska bli klar. Ska förbi Bianca innan jag träffar Jessica också. KUL. Yeah.

Snart börjar sklan..........................

- Sara
2009-08-06
 23:42:10

;/

Snart åker han, i tre veckor... Hur fan ska jag klara mig?


- Sara
2009-08-05
 22:35:15

lalal

Imnorgon blir det hemfärd, har i stort sett bott hos kimpa en tid nu, mihi. MYS! Men på fredag ska jag med pappa på någon skärgårdskryssnig så jag måste upp tidigt. Sen ska jag tillbaka hit över helgen för älsklibng åker bort tre veckor på tisdag :(( Sen fyller hans syster år på lördag också så henne vill jag vara med att fira! 20 bast ba!

Idag så var vi först ute och gjorde en hemlis, sen så kom det hit lite folk, bla typ  två nissar som ska gå i min skola, det är ju alltid bra att känna någon även om vi inte kommer gå i samma byggnad.

Kimpa tycker att jag ska varna alla på scaners, det ä'r en film och det var nog den mest värdelösa filmen vi sett i hel våra liv jag driver inte den var tråkigare att sitta och titta på än tennis. haha.

Men nu har pojkven satt på en film så nu ska jag sminka av mig och krypa ner bredvid honom, fast nu säger jhan att han ska duchsa men mne jag har ändå inget att säga mer så. mehe.

- Sara
2009-08-04
 12:48:37

hejhopp

Igår var en riktigt trevlig dag. Jag och Jessica möttes någon gång mitt på dagen när jag hade varit hemma ett tag för att duscha och lite smått, sov ju hos pojkvän. Sen lallade vi runt lite, haha åkte tunnelbana mellan typ örns och asp flera gånger om. Sen åt vi, åkte till grisslinge och satt vid vattnet, det kommer bilder från det någon dag framöver, och sen åt vi igen eller aa joakim gjorde för han kom till oss efter ett tag.
Jag och älskling kom hem och och hade den mysigaste natten någonsin, vi bara låg och pratade och vi kom varandra närmare.
Jessia ville att jag skulle skriva att jag pratade med henne, så a jag pratar med Jessica hha, hon är påväg till Jennie i åland eller något sådant, det är en kille som fotar henne i smyg ovh jessica pekar "fuck u" så han typ kommer se det på sina bilder sen haha. Go Jessica Go Jessica. eller nått. he.
Men nu är jag jättehungrig och jag måååste äta!

- Sara
2009-08-02
 20:49:48

glädje fast ändå inte

hej. Jessica är hemma! Ska träffa henne imorgon! sen åker hon igen :(

- Sara