2009-07-31
 22:35:35

<3

Sitter i älsklings rum. Han är min älskling. BARA min. Det är i alla fall det jag hoppas.
"Tänk om vi flyttar ihop, sen blir vi värsta hälsofreaken och springer på morgonen, och så har vi matchande kläder."

Våran låt, andreas moe, there's nothing that saves me. du hittar honom på myspace, lätt värt att checka in. <3

- Sara
2009-07-30
 18:39:43

absolut

Någon kommer få sig ett levande helvete. Jag är så jävla pissed off just nu. haha "Sarah". Man ba men ja, ooh vad rätt jag blir, jag har aldrig varit så här sur i hela mitt liv, jag vet att det är töntigt att slåss och mamma snackar om värdighet, men jag bryr mig inte ett jävla skit. Den subban ska få. Hon kanske till och med ska få åka pling plong taxi. Mehhe. Im the devil. WOHO.

- Sara
2009-07-30
 16:53:45

huh?

Har jag inte visat tydligt nog att jag vill ha dig i mitt liv? Ska jag ge dig ett litet tecken på att jag är säker på att jag vill ha dig kvar? Jag förstår inte hur du tänker? Jag offrar min värdighet för att få ha dig vid min sida. Det borde säga allt.

Jag älskar dig.

- Sara
2009-07-30
 16:31:36

..

Jag är så rädd, så rädd.
2009-07-30
 15:48:42

,

“Tårarna bara rinner på det stackars flickebarnet.” “ Hennes första kärlek svek henne.” “Tror du hon kommer göra sig illa?”
Viskningarna från andarna i rummet intill var inte så diskreta som dom trodde. Hon hörde varenda ord, klart och tydligt. Hon går från sovrummet där hon satt på sängkanten med huvudet i sina händer, hon måste ha någonting att dricka, hon är helt uttorkad. Hon gråter så mycket att hon inte kan fortsätta hela vägen in till köket utan sätter sig mitt på golvet i hallen. Lägenheten är väldigt liten, den består av två rum en ganska stor hall och ett kök. Köket ligger tre meter från flickans säng. Det luktar ganska egendomligt också, en blandning av kattlåda och kläder som har torkat för långsamt så det luktar surt. Den doften har hon växt upp med, hon känner sig trygg när hon känner de två dofterna tillsammans. En av de två katterna kommer och sätter sig i flickans knä. Det är Bijou, hon har alltid varit hennes katt och den andra katten har alltid varit mer fäst vid flickans pappa. Katten sitter där och tittar undrande på henne med sina runda, gröna ögon. Flickan stryker den lätt över huvudet, den börjar genast kurra och lägger tassarna mot hennes mage. Det ger henne tröst för stunden. Nu börjar viskningarna igen. Hon känner sig lugn av dom också, lägenheten har alltid varit hemsökt och hon sover konstigt nog bättre när hon vet att det är någon som vakar över henne. Hon har alltid haft sina aningar om vilka det kan vara, men det ska vara osagt. 
Flickan känner fortfarande djup sorg, även om hon är fylld av kärlek från miljön. Men så som hon har vant sig vid tanken av att vara hemsökt ska hon nog också vänja sig vid tanken att hennes första kärlek svek henne. Det är två saker som kommer följa henne livet ut.
Flickan tittar på katten, den har somnat, hon lyfter upp den och håller den som ett spädbarn i famnen, den vaknar inte. Att det kan finnas så mycket kärlek i ett sånt litet djur, tänker hon. Hon går tillbaka till sängen och sätter sig med katten i knät. Katten är godtrogen, precis som flickan. Den öppnar sig, ger all sin kärlek till flickan, den är inte rädd att bli lämnad ensam kvar, för Bijou vet att flickan alltid kommer finnas där och ta hand om henne. Precis så gjorde flickan till sin första kärlek. Hon låg i pojkens famn och visste att han alltid skulle finnas där. Hon spann som en katt varje gång han rörde vid henne. Hon öppnade sig för hon kände på sig att den här pojken var annorlunda, han skulle inte såra henne, lämna henne. 
Flickan känner plötsligt hat mot katten, hur kan den vara så säker på att flickan inte kommer att lämna den? Hon känner hat mot sig själv för att hon trodde att hennes första kärlek inte skulle lämna henne. Hon känner hat mot sin natur som har gjort henne så godtrogen. Katten vaknar och tittar på henne med förvirrad blick, hoppar ner från hennes knä och svassar iväg, den har känt av vibrationerna. Hatet. Då visste flickan att hon också kände dessa vibrationer från pojken. Hon var så öppen mot honom för hon visste när det var dags att hålla tillbaka. Hon ska gå efter vibrationerna. 

Det är så jag kommer få mitt förhållande att fungera, jag ska prova mig fram, förlåta och gå efter vibrationerna. Det var så jag kom underfund med att man måste förlåta, för det ligger i människans natur att ty sig till andra personer. Vi är flockdjur. Problem får inte existera om vi ska må bra och då måste man göra uppoffringar. Jag är beredd att göra det för att få vara med min flock. Jag har gjort det enda sedan jag var liten och det har fungerat bra hittills.

Kärlek till mig själv.

- Sara

2009-07-30
 12:00:35

.

Den bleka livlösa flickan ligger på den hårda isen, hon lyckades ta sig upp ur vattnet för ungefär en timme sedan. Mobbarna hade verkligen inte några gränser. Hon kommer ihåg att det sista hon såg var solen som glittrade på vattenytan i den lilla isvaken. 
2009-07-29
 22:17:19

<3

jag ligger just nu i sängen hemma hos pappa, jag känner mig hel och varm. Jag har en halfsnyftande pojkvän bakom mig, nnu klagade han på min stavning och sa att han skulle gå på toa eller nått ist och lämnade mig här.
Ja, han var otrogen, ja, hans vänner är sura på honom, ja, jag känner mig kränkt och förnedrad. HAn kommer aldrig att få det ogjort, det han gjorde, hans vänner kommer förlåta honom, likaså jag, jag kommer att glömma det som har hänt så småning om också. Just nu skiter jag typ i vad alla tycker, att jag är en toffel, att jag kan få bättre, jag skiter i det, fattarni?
Jag älskar Joakim och han måste bara finnas i mitt liv för att jag ska må bra, vi har pratat mycket, han ångrar sig och jag är beredd att förlåta. Så äre ba, det är vårat problem, jag fattar verkligen inte att folk lägger sig i så mkt. Förut så var jag jätteförvirrad när Hedda tog tillbaka micke nä han var otrogen, men helt seriöst jag förstår henne. Om man älskar en person tillräckligt mkt så ser man förbi allt sådant. Problem existerar inte. 

Jag och jessica har en plan, planen kommer antagligen få mig att må en smula bättre för ett slag, det är ingenting som kommer rinna ut i sanden som alla andra våra planer detta sommarlov. 

- Sara
2009-07-29
 12:09:10

hej

somnade typ 4 för en viss adam höll mig vaken, hehe. Han tumlade runt här och sa att han kommer komma ihåg allt vi säger imorgon, haha nu säger han att han gör det, han är typ fortfarande full. :D

Idag kanske jag ska sola, sen vet jag inte riktigt vad som händer.....,..

eeeee jahapp

- Sara
2009-07-28
 19:48:54

helvete

Han tror det blir bäst för oss båda såhär. Jag tror att det är bäst för hans del såhär och för min del kommer det bli ett helvete. Jag har gråtit konstant i mer än en timme nu, och jag gråter inte lite det forstar ner för kinderna, jag får ingen luft. Jag klarar inte det här. Jag gör verkligen inte det. Han tvekar. HAn älskar mig ibland och ibland inte, jag vet själv att ett sånt förhållande inte kommer fungera i längden men just nu vill jag bara att han sitter och håller om mig. Att han pussar mig i pannan, säger att han älskar mig. Det kommer aldrig mer att vara så, aldrig. Det svider så himla mycket. Jag vet inte om jag klarar av att leva ett liv såhär. Det måste komma en drastisk vändning i mitt liv annars vet jag inte vad jag tar mig till. OCh nu skiter jag i att folk läser det här JAG ORKAR INTE. 
Sen ska du inte komma och ta tillbaka mig för att jag säger såhär, det är inte något sånt jag vill uppnå. JAg vill bara säga att jag saknar dig.
JAg ska träffa honom nästa vecka och få saker. 
Det låter så hemskt, han ger tillbaka det jag har hos honom. Tur att han inte fick min nalle i alla fall, har haft den sen jag var liten, fick den av mamma när jag var sjuk. Den betyder så jävla mycket, okej att den legat på vinden i typ ett år. Men den betyder mycket i alla fall. Mamma har lite pengar och hon köper en jättestor nalle som säkert kostade flera hundra bara för att muntra upp hennes barn som är sjuk. Det är kärlek. MAMMA! :'( 

- Sara
2009-07-28
 19:28:34

<3

Fan fan fan. Nu sitter jag här med ett namn på en kedja runt halsen. Ett namn som egentligen inte borde stå bredvid mitt. Men nu gör det de, det ser bra ut. 
2009-07-28
 17:05:14

Mike & the Mechanics

Every day its a losing battle
Just to smile and hold my head up high.

2009-07-28
 16:57:31

kärleken är blind

Jag trodde att du var annorlunda, jag trodde verkligen det..

- Sara
2009-07-28
 15:24:53

jahapp

Då vet man sanningen. Mår jag bättre? Ja, fast samtidigt så ljög han för mig hela tiden. Han hade chansen att säga sanningen.. Jag är för smart för att man ska kunna lura mig med en sån sak. 
Det som stör mig mest är just att du ljög, sen när jag fick reda på sanningen så ville du inte vara med mig. Du skulle till mamma du ville vara hos alla andra, inte hos mig. Det var du som grät, inte jag. Du var rädd att förlora alla runtomkring 
dig. Du var inte rädd att förlora mig. Du försökte ljuga ännu mer. Jag sa att jag fortfarande är beredd att förlåta. Du säger ingenting. Nu är du osäker på om du kan älska någon annan om du inte älskar dig själv. Jag vet att du har haft dåligt självförtroeende och älskat mig ändå, så du kan ju inte påstå att du älskat dig själv. Du har rätt, du förtjänar inte mig. Jag kommer nog inte alltid kunna lita på dig, nej, inte i alla avseenden. En brist du har, du ljuger. Jag håller mig till sanningen och jag är för godtrogen, att vara godtrogen är min brist. Jag tror altid det bästa om folk... Nu vet jag inte vad som kommer att hända. Jag vill vara med dig men du vet inte om du vill vara med mig. Det är upp till dig nu. 
Jag pratade nyss med din mor, hon stöttar mig mer än vad hon tror, hon säger att jag är stark, hon hjälper mig dit också. Vi har haft många bra samtal. Även om du lämnar mig så vägrar jag att lämna din familj. 
Min dröm är fortfarande den samma, med hunden och det avbetalade lånet på huset, tillsammans med dig. 

-Sara
2009-07-27
 21:07:13

fy

Jag kommer antagligen inte somna just nu, men jag säger godnatt till allt och alla för jag vill vara för mig själv. 
Pappa är påväg hem, det är ju roligt att han umgås med mig när jag väl är här... Katten håller mig sällskap i alla fall. 
Jag har skrivit ett tag, det är verkligen skönt att få ur sig allting och sen bara kunna trycka bort allting. Det jag skriver i bloggen ser ändå folk, det är inte samma sak jag sitter liksom inte och skriver mina innersta tankar här.

Jag har blivit ordentligt sårad, jag ska sluta klaga på småsaker, för i jämförelse med att bli sårad på riktigt så är det ingenting. 

Jag skäms.

- Sara
2009-07-27
 20:34:51

,

Tog bort pekk-julia från min facebook, har jävligt stor lust att radera vissa andra också. Men men. 
Jag mår så jävla illa just nu, förstår inte alltså. 

- Sara
2009-07-27
 20:20:14

-

Ibland önskar man att man var annorlunda.. 

- Sara
2009-07-26
 15:14:54

.

Alltså man ska inte tro på allt man hör, man ska inte heller vara så godtrogen. Jag vet inte vad jag ska tro eller tycka om vissa saker. Vet bara att jag är besviken just nu, på två personer. Två personer som jag känner väldigt väl. 
Det kommer att ta evigheter att förklara. Så jag låter bli..

- Sara

2009-07-25
 18:34:07

disneydags

Det känns jävligt bra att jag fortfarande gillar att titta på barnprogram. det är nostalgi, det är mysigt och man känner sig liten igen på något sätt och man glömmer alla bekymmer och lyssnar bara på de välkända rösterna som  man känner igen från när man var liten. Man följer med i handlingen och ba yeah. Nej haha förlåt. MEn sen ska man bara titta på såna program som gick när man var liten också, inte typ jimmy neutron eller nått annat skit !

Jag saknar vissa personer, väldigt mycket. Jessica, Joakim, Lollo & Adam.

- Sara
2009-07-25
 12:54:02

he-he

www.jokkmokksjocke.blogg.se
2009-07-25
 12:16:58

bästa!

2009-07-24
 12:44:45

åh!

Namnsdag idag igen :) woho. men ingen kommer ihåg det som valigt, inte ens the family, inte ens jag, kom på det när jag lästa kristinas blogg. :D

- Sara
2009-07-24
 12:37:49

yrken ..

Just det, jag var ju på polishuset och gymmade igår, (sen lånade jag deras solarium som sög) men i alla fall, jag tänkte på miljön och på en massa saker, och jesica vill ju bli polis och jag tror verkligen att det skulle passa henne! Jag är fett avis för att hon har hittat ett yrke som passar henne och som hon verkligen vill bli. Jag har ju då fortfarande ingen aning. 

- Sara
2009-07-24
 12:36:08

woho

Har precis läst ut boken "en blomma i afrikas öken" fick låna den av joakims mamma för typ tre dagar sen, jag vill liksom inte lägga ifrån mig boken utan jag bara läser och läser, timmarna flyger förbi.
Planerna för dagen är hittils handla, hitta någon som vill låna ut sit strykjärn (hahah) och kankse partaja ikväll. Får dock se hur det blir med den saken, är inte så jävla pigg på det. 
Nu börar folket vakna och av någon anledning smsar alla mig idag? Folk som man inte har hört av på evigheter, ahja. Roligt värre.

Är ensam hemma i helgen, Jessica är inte hemma och Joakim kommer inte att vara hemma, det blir till att sova ensam :( Jag hatar det ! :o man känner sig så övergiven och liten i en mörk lägenhet som är helt tyst, okej att man kan tända en lampa här och där och att man kan sätte på musik men då känns det bara som ett patetiskt försök att lura sig själv att man inte är ensam, haha. 

Nu ska jag göra frulle, ut och springa sen blir det duschning, eller om jag ska handla mellan? Äh vi får se :)

- Sara
2009-07-22
 19:17:24

hahahah

- Nästa kanal, krister, nästa kanal mattias, nästa kanal nästa kanal nästa kanal. FNiSsSS fNiSss *Sara och Jessica*

Ahja det ver roligt :) inte för att någon annan än jessica fattar men ändå, jo elias kanske. :)

På tal om elias så mötte jag honom i stan idag så jag följde med honom för att köpa färg, sen så åkte jag till Hedda, vaknade upp hos pojke och tog en 45 min lång prommis med deras hund, duktig jag :) sen begav jag mig hemmåt. heJ fel ordning, men men. Nu ligger jag hemma, mamma har beställt pizza och jag ska typ käka sallad. yeeha. imorgon blir det gymmet.

 JUST DET! Fick tillbaka min mobil idag och dom hittade inget fel på den men den fungerade inte rätt det konstaterade dom så jag fick en heeelt ny! :)

- Sara
2009-07-21
 19:23:49

eeee... jag vet inte.. sover...

Joakims föräldrar fortsätter att fråga vad han gör inne i sitt hus hela tiden när dom har gäster, nu har jag blivit lika osocial som honom och sitter vid datan. Jag säger att eee  jag vet inte, typ sover. hö.
Nu ska jag fixa lite music till min ipod :)

- Sara
2009-07-20
 17:02:15

yihaaa

Har verkligen haft en jääättetrevlig dag med min pappa, han kallae mig typ handikappad och misslyckad för att jag inte är bra på att cykla, sen var det mitt fel att han började bråka med sin flickvän enligt honom. Jomen det var ju verkligen trevligt.

Nu bär det nog av ti pojkvän, saknar honom och känner att jag behöver vara med honom.

- Sara
2009-07-19
 19:44:50

oh yes!

Ska äta middag ute med mamma, sen blir det nog en jogging-runda, ska försöka få med mig jessica höhö. Imorgon ska jag förbi pappa, spinna sen ska jag sola, :)
Just nu borstar jag tänderna och har precis diskat, måste ju göra sig fin för sin mor, och ta hand om hennes kök. Duktig flicka. :)

- Sara
2009-07-19
 16:26:16

--



Namnsdag idag, :))

- Sara
2009-07-19
 01:37:43

- så sant så sant

Jag är hungrig och trött, kan inte besluta om jag ska orka laga mat eller om jag ska sova och glömma bort att jag är hungrig, sitta framför datan gör ju inte saken bättre....
Jag hatar att ljuga.

- Sara
2009-07-17
 22:45:01

;

Det skulle vara skönt om man redan hade levt sitt liv, man hade betalat av lånet på huset man bor i, man har en fast anställning (man hade redan utbildat sig). Man hade en trogen man att komma hem till som kom smygande på en i köket och gav mig en bamsekram när jag står och lagar mat till barnen, sen tar han fram mat till hunden och den stora lurviga saken kommer flygandes från sin korg i vardagsrummet för han känner igen ljudet av påsen som man öppnar när det är mat-dags. Man kryper ner i en stoor säng i ett nymålat rum  och läser en bra bok.
Jag vet att livet inte är en dans på rosor, men ibland önskar jag att de var det. 
Vissa händelser går inte att förutspå.
Det här perfekta livet som jag beskriver vill jag leva med dig älskling. Jag vill verkligen det innerligt.

JGPF

 - Sara

2009-07-17
 22:38:57

½ år

6 månader med älskling idag, vi firade det genom att gå på bio (ice age 3) och äta på kinabufé. Jag älskar dig <3

- Sara
2009-07-16
 18:07:26

damp

men jätte roligt att jag har slutat att få barnbidrag, jag och älskling som skulle fira ett halvår imorgon och nu har jag inga pengar,  man ba meen jaaa jääätteroligt! :(:(:(:(:(:(:(
Så nu ska jag liksom alla andra klara mig utan pengar den här månaden, jag som var så skadeglad, men mamma behövde faktiskt dom där pengarna. Jag vill ju inte gå till pappa heller och be om pengar för nu har jag ju liksom fått en laptop av honom.. det är jag glad för men ändå, om jag hade skippat att få den så hade jag säkert fått pengar ist. Nu vill man ju inte vara oförskämd och fråga efter pengar...
Mamma pratar med mormor, det låter som att hon får låna pengar av henne. Eller nej nu låter det inte så. Hon säger det behövs inte typ 50 gånger. ÅÅÅhhhhhh jag får damp, ofta dom inte informerar om att man inte får barnbidraget innan dom slutar ge det, vi har inte ens råd med mat nu för att vi visste att barnbidraget kommer före lönen man ba men jippie. Fan vad irriterad jag blev nudå.
Ahja, puss.

- Sara
2009-07-16
 17:50:25

jag har en laptop

woooohoooooooo

- Sara
2009-07-14
 11:26:35

woho

Jag satt och gjorde pärlplattor igårkväll, och så kommer mamma in och ba , nejmen vi har ju inget strykjärn! så aa. jag fotade dom ist, tänkte göra smycken, typ halsband och örhängen men icke sa nicke....

  

Jag är fett förvånad jag har liksom ungefär 14 läsare, jag kan verkligen inte komma på vem som sitter och roar sig med att läsa min blogg på sommarlovet :o

- Sara
2009-07-13
 12:07:45

dagen

Vaknade av att pojke ringde och väckte mig, sen begav jag mig upp på vinden och letade upp värsta nallen som han ska få. haha, jag kommer skämmas ihjäl när jag åker med den på bussen och grejer, brööl. Idag ska jag till stan med pappa, elisabeth och osckar. :) Sen ska jag träffa Jessica  :) det ska jag!
Imorgon åker jag till pojkvän. Jag skiter i vad folk säger. Jag tror det jag tror, även om det jag tror varierar en hel del. Sen ni som inte vet vad det handlar om kan fan skita i det. Det här ska glömmas bort. Jag är beredd att förlåta.
Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag inte behöver stressa sen, ska äta någon innan tror jag. Det får vi se, jag har typ tappat matlusten. Fast igår så åt jag som en häst, kladdkaka och kladdkakesmet och mos och köttfärsås m pasta. mehe. tjockis.

- Sara
2009-07-12
 08:43:01

- Sara

Kvällen igår blev totalt misslyckad, men det var gott att komma hem och äta i alla fall...
Jag har seriöst inte ätit någonting, typ en macka, på 40 timmar, så igår åt jag! tjoho!

Jag stör mig på en del saker. Verkligen stööör mig.

Kul att min dörr har varit öppen inatt, Jessica gick in sist... skyller på henne. Men ändå fett creepy.

Jag saknar Joakim, nu sitter jag här på morgonkvisten helt lonely med Nalle i famnen och saknar honom. Saknar honom så att det svider faktiskt. Jag tänker för mkt. . .

- Sara
2009-07-12
 00:04:45

så sant som det är skrivet

jag vet att det låter skrämmande och dumt, men hela mitt liv ligger i dina händer.

-Sara
2009-07-10
 12:33:51

,

- Aldrig att jag förlorar ett liv med dig.



Bilden får mobbas, men den förmedlar glädje. Jag känner glädje när jag är med dig. Såra mig inte.

- Sara
2009-07-10
 12:18:47

..

jobbigaste natten i mitt liv.

- Sara
2009-07-09
 10:28:34

yeah

Det har hänt massor sen jag skrev sist, har varit på 3D bio och grejer, men det sög ju. inte värt pengarna... Sen igpr var jag på grönan, träffade min tremänning som jag inte sett på typ äratal och sen var Becca där från uppsala/österby och jag blev väl en aning paff :p Pojke var där också med sina vänner från småland, Musse (Rasmus?) och Viktor. Musse fyller 17 idag, GRATTIS! :D
Jag ska hämta ut min mobil idag sen ska jag kanske ut till pojke men han kan ju aldrig planera något (a), nejmen serri han vet aldrig om det går eller om man ska göra så den dagen utan han väntar till sista stund. haha förlåt älskling, ajg vill bara hämnas för att du säger att jag är dålig på att planera...
Jag är jätteglad, älskling vann en nalle till mig igår, vinst varje gång, med lånade pengar, haha! Men jag sa till honom att han skulle vara lite romantisk, för först sa han att det var honom VS grönan för han skulle verkligen vinna och ba yeeeah! Sen ville han inte åka kärlekstunneln :( sen stod han där med en liten nalle och ba här älskling, jag var ungefär :DDDD så glad. Sen fick han sova med mig. :)
Jessica är i gbg :( sen ska hon till landet... :( och sen till landet igen :(

- Sara
2009-07-04
 18:57:21

snojfs

Det blir en mysig hemmakväll med mig själv ikväll, är tröööött, jättetrött har typ inte osvit ett piss. : )) Men men sånt som händer, jag har lite pringles chips och jag har hamburgare, det är fan nice! TV + DATA. Jag <3 mig själv ibland alltså. Hade inte pallat att inte sova ordentligt en natt till.
Imorgon blir det pojkvän :)
HAH justdet! Jag passade min pappas flickväns barn, typ min halvbror, fast det känns konstigt att säga så aa hennes barn, och sen gick dom in och handlade och jag satt ensam under typ ett tak, sen så börjar ungen gråta och jag ska typ försöka få den att sluta och hanskriker ännu mer, jag tar upp honom ur vagnen och typ gungar honom och hoppar lite med honom så att han ska bli glad, då sken han upp som en sol, jag hann tänka YES jag lyckades! För alla stod och stirrade verkligen glodde, han liksom tjöt och tårarna bara forsade och jag stod där och såg ut som värsta unga mamman eller nått. Sen så skiner han iaf upp som en sol, sen kommer VÄRLDENS högsta rap, den var fan värre än en öl-gubbe-soff-sittare-mans-rap och alla stirrar på mig, dom tror ju inte att en unga kan rapa sådär högt? Alltså aah, det var iaf dagens pinsamma händelse, mehe.

- Sara
2009-07-02
 23:47:16

jao

är hemma nu, jessica sitter med mamma i köket och gör toast. skulle ringa pojkvän när jag kom hem, men vill inte väcka den underbara varelsen. ska sova snart, har bäddat sängen.
Är fett pissed off för att jag tappade mitt örhänge för 200:- men men sånt so händer får skaffa nya...

-Sara
2009-07-02
 08:15:54

<3

Gårdagen blev inte som planerat, men det kanske var bra ändå. Vi fick lätta våra hjärtan.
Jag älskar Jessica!

- Sara
2009-07-01
 12:29:56

hioioioi

Bästa vädersidan, www.klart.se :)
Jag är trött på det mulna vädret. Kanske ska till pappa ikväll, får se :) morsning.

- Sara