2009-02-02
 18:00:50

eftermiddag

Jag fick gå tidigare från skolan då jag skulle hem och "plugga",
Jag: Alla mina dokument ligger på datorn hemma, och jag kan inte skicka dem till skolan för jag kan inte ta emot filarna på skolans dator"
Min lärare: Okej, åk hem och plugga då men jag ringer din mor och hör så att det är okej.
Jag: visst :) *blir orolig för jag egentligen ska till jocke i danderyd och för att mor kommer dampa, men jag kan ju inte ändra min version helt plötsligt*
HAHA nödvändigt att skriva allt det där, men jag kände verkligen oron krypa fram fast jag saknade jocke så mycket så aa. Sen var jag tvungen at skriva det för det känns så hemskt att stå och ljuga någon sådär rakt upp i ansiktet när man vet att personen kan få reda på sanningen, okej det är väl jobbigt ändå men aa. Ni hänger säkert med.
Men iaf sen åkte jag ju då till Joakim, och som vanligt så mötte man Omar på vägen, han är verkligen överallt. Han satt där med sina vänner och glodde på mig, :s
Tunnelbanan skulle såklart krånga och vi stod still i typ tjogo minuter, sen när vi väl kom till näsa station så får tågmannen inte upp dörrarna och Omar bara sitter där och glor med alla sina kompisar, tillslut brast jag ut i skratt och alla kollade på mig, precis då startade tågmannen om hela tåget så det var jätte tyst för motorn var inte igång så jag stod där imin ensamhet och garvade, tur att det var mörkt, han stängde ju liksom av allt, sen när lamporna tändes så tittade hela vagnen på mig och jag stod fult och "låtsades som om det regnade". Tillslut kom jag fram till Joakims skola, han mötte mig på vägen. Jag var helt nervös för alla hans kompisar har typ startat relation med mig på facebook och vet vem jag är men jag vet inte vem en enda av dom är så aa det var gnormfligt. *gnormf*. Men dom var så trevliga så, hahaha jag fann en rolig snubbe iaf, han hade röd mössa och jag har ingen aning om vad han heter och Jocke förstår intevem jag menar när jag fösökte förklara hur han såg ut och vem han var med men iaf. Han var typ schitzoo, nämen, han log hela tiden så att jag garvade och log och sen så sa han att det var roligt att se någon som log typ. fan vet jag, så vi satt hela resan och garvade åt varandra, vi åkte nämligen tunnelbana åt samma håll när jag skulle hem igen. Ahja, är fett lycklig iaf. Men nu ska jag äta, tjingeling. HAHA jag tog en bild när jag stod i min ensamhet i jockes skola också, den lägger jag upp :)



- Sara



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: